Yeni Kanalım İçin Logo Ve Intro %100 Özgün

Merhaba arkadaşlar.. Benim bir haber kanalım var ama bir yandan da %100 özgün çalışacağım bir projeye başlıyorum.. Aşağıda logo tasarımım ve intro videom var.. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

ttlogo.jpg

intro op hayırlı olsun.

Voov mükemmel hocam. İntro kime yaptırdınız :)

Benim mesleğim bu dostum kimseye bir şey yaptırmadım :)

bence güzel olmuş prof. bir havası var

Teşekkür ederim..

Mükemmel olmuş, hayran kaldım Sony Vegas ve Photoshoplamı çalışıyorsun hacım ? :)

Önce Corel Draw ardıdan Adobe Illustrator, Adobe Photoshop ve en son Adobe After Effect dostum.. Vegas dışında nerdeyse tüm programları kullanırım :)

intro müthiş hocam tam istediğim gibi bu introyu nasıl yaptığınızı ders videosu olarak atarmısınız izleyelim bizde yapalım

intro müthiş hocam tam istediğim gibi bu introyu nasıl yaptığınızı ders videosu olarak atarmısınız izleyelim bizde yapalım
Hocam siz o kanalı bırakın bir eğitim kanalı açın bu eğitimleri verin her reklama tıklarım :)

o zaman yakında bir pm atabilirim izninle :D

tabiki yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince..

Hocam siz o kanalı bırakın bir eğitim kanalı açın bu eğitimleri verin her reklama tıklarım :)

O işi daha caylakken yapıyordum arkadaşlar :) Birde yani şimdi izlerken 15 sayine tak diye bitiyorda yaparken öyle olmuyor ne yazık ki.. En basit örnek bu videoda arkadaki sesi 2 gün aradım sonra free birşey bulamadım kafama göre 6 dolar bayıldım 15 saniyelik sese :)

İntro çok güzel olmuş. Biraz daha kısa olabilir süresi ama müziğe göre ayarlamışsınız sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri