Yeni kanalıma 120 video attım ve para kazanmayı açtım

• Kullanıcı adsenseci16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

adsenseci16

Kayıtlı Üye
87 tane video sağlam kaldı 33 tanesi de ünlemi çaktı direk. Sizce bu kanalı ne zaman adsenseye bağlamalıyım ya da hiç bağlamadan sileyim mi eldekilere zarar gelmemesi adına. Günlüğü çok şükür 10 tl civarına getirmeyi başardım kazandıklarımdan da olmayı istemiyorum :S

3. taraf, eşleşen ve ünlemlileri sildikten sonra 2 gün bekletin hocam. İlk ilzenimler istatistiklere yansıdıktan sonra bağlıyorum kanalı ben.

87 tane video sağlam kaldı 33 tanesi de ünlemi çaktı direk. Sizce bu kanalı ne zaman adsenseye bağlamalıyım ya da hiç bağlamadan sileyim mi eldekilere zarar gelmemesi adına. Günlüğü çok şükür 10 tl civarına getirmeyi başardım kazandıklarımdan da olmayı istemiyorum :S

şöyle bir tezim var:
yeni kanala ilk defa video atıyoruz,bir kısmı ünleme düşünce siliyoruz,yt bize uyarı gönderiyor-videoları ispatlayın ,tekrarı halinde para kazanmanız gidebilir diye!!
işte bencede cevabı kendi söylemiş zaten,bir daha yükler ve ünleme düşerseniz para kazanmanız gider diye!!!
Oyüzden yeni kanala atılan videoları ünlemden temziledikten 2 gün sonra adsenseye bağlıyorum,ve o kanala BİR DAHA VİDEO YÜKLEMİYORUM..

Böylece para kazanma riskini en alt seviyeye hatta en güvenli hale getirmiş oluyoruz.

3. taraf, eşleşen ve ünlemlileri sildikten sonra 2 gün bekletin hocam. İlk ilzenimler is
tatistikler yansıdıktan sonra bağlıyorum kanalı ben.

kanal 1 haftalık oldu bu gün ve son iki gündür video yüklüyordum. Bu gün bitirdim yüklemeyi de. Bu kanalın sadece para kazanmasını açtım adsenseye bağlamadım daha. Şimdi bu kanalın para kazanması kapatılırsa benim adsenseme bağlı kanalların da parası kapatılır mı?

kanal 1 haftalık oldu bu gün ve son iki gündür video yüklüyordum. Bu gün bitirdim yüklemeyi de. Bu kanalın sadece para kazanmasını açtım adsenseye bağlamadım daha. Şimdi bu kanalın para kazanması kapatılırsa benim adsenseme bağlı kanalların da parası kapatılır mı?

adsenseye baglamadıgın ıcın bence para kazanmaların kapatılmaz.cunku adsenseye yansımıyo ızlenımler tahmınım

hocam şu andaki adsenseye bağlı olan kanallarınızdada zaten bu risk var. Para kazanmak istiyorsanız, çok video, çok kanal, başka yolu özgün çalışırsan tek kanal

dünya engeli fazla yemediysen bağla...
o kadar ünlemden sonra yüzde ellisi ünleme düşer o kanalda artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri