yeni kanallar adsense'de işlemiyor

• Kullanıcı rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rozetmen

Kayıtlı Üye
4 kanal ile denedim 5 gün oldu yansıma 0.pub idler gözükmüyor.izlenimler boşa gidiyor.aynı durumu yaşayan varmı?

4 kanal ile denedim 5 gün oldu yansıma 0.pub idler gözükmüyor.izlenimler boşa gidiyor.aynı durumu yaşayan varmı?

Bazen oluyor hocam, ben adsense değiştiriyorum, tek adsense varsa da adsense değiştiriyormuş gibi yapın yine aynı bilgiler ile kaydedin, büyük ihtimalle düzelir.

Genelde ilk iki gün tam anlamıyla işlemez gösterimler ama 3. günden sonra düzelmesi lazım bir gariplik var.

Sıkma canını geçer :) Hepimizin başında bu sıkıntılar. Benim bir ara tam 15 gün yansımamıştı :) Ama genelde 2 günde yansıyor sıkıntılılar. Geçmilş olsun düzelir inş. kısa zamanda.

benimde 2 kanalım var 1 hafta oldu hala yansımadı ... izlenimleri iyi olmasa silicem ama izlenimler iyi.. bikaç gün daha bekler olmadı silerim bunca ünlemle vs uğraşıp dururken bide onla uğraşmaya ne gerek var.. 2 gün bekle usta bağlanır yoksa sil gitsin

Sıkma canını geçer :) Hepimizin başında bu sıkıntılar. Benim bir ara tam 15 gün yansımamıştı :) Ama genelde 2 günde yansıyor sıkıntılılar. Geçmilş olsun düzelir inş. kısa zamanda.

hocam indexte 3 tane video var 650k izlenim :d.üzülüyorum boşa gidiyor izlenimler.umarım düzelir ,düzelmezse perişan oldum 2-3 gün daha indexte dursa totalde 1-1,5m izlenim çöp olacak.

---------- Mesaj saat 01:55:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:55:17 civarında gönderildi. ----------

Genelde ilk iki gün tam anlamıyla işlemez gösterimler ama 3. günden sonra düzelmesi lazım bir gariplik var.

hocam kaynak kodlarında benim publisher id yok.tekrar bağladım yine çözüm olmadı.

Abbooov!..

Senin yeni kanal başını almış gitmiş. Duacınım kardeşim. İnş. yardımcı olan biri çıkar kısa zamanda..

Hocam benim anlamadığım şu,
Şimdi ben forumda bu işin bilen kişilerin bile şu anlama gelen mesajlarına rastladığımı hatırlıyorum.
"Siz para kazanmayı açın, kesinleşeceği zamandan 2-3 gün önce adsenseyi açarsanız, analytichs deki para adsense'ye yansır" gibi birşeydi.
Bu durumda pub id nin ne önemi var?

Söküp tekrar bağladınızmı ? Adsense eski arayuzmu ? Komik gelebilir ama böyle aşmıştım önceki ay.

mobil mesaj

Ben cuma günü açtım 2 gün önce, akşam saatlerinde. Sonra bayağı izlendi vidyolar. Hatta hangi partnere geçsem diye konu da açmıştım ama her neyse partner kabul etmedi :D

Bende dün adsense bağladım, tam anlamıyla yansıdı. 25k olarak yansıdı. Yalnız tabi Türkçe içerik olduğu için kazanç çok düşük geldi. :)

Burada demek istediğim adsense ve partner bağlı değilken 10k izlendi reklamlarda açıktı.
Onların hepsi adsense bağlayınca yansıdı. Boşa gitmemiş oldu.

Söküp tekrar bağladınızmı ? Adsense eski arayuzmu ? Komik gelebilir ama böyle aşmıştım önceki ay.

mobil mesaj

hayır hocam adsense pinli eski adsense.kanal kapandı hazır vardı zaten adını değiştirdim bağladım adsenseye.5 günden fazla oldu hala yansıma yok.tekrar giriş yaptım bağladım,risk alıp para kazanmaları kapayıp açtım durum aynı.

---------- Mesaj saat 02:25:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:40 civarında gönderildi. ----------

Ben cuma günü açtım 2 gün önce, akşam saatlerinde. Sonra bayağı izlendi vidyolar. Hatta hangi partnere geçsem diye konu da açmıştım ama her neyse partner kabul etmedi :D

Bende dün adsense bağladım, tam anlamıyla yansıdı. 25k olarak yansıdı. Yalnız tabi Türkçe içerik olduğu için kazanç çok düşük geldi. :)

Burada demek istediğim adsense ve partner bağlı değilken 10k izlendi reklamlarda açıktı.
hocam ziyan olmuyor zaten geçen ayda unutmuştum bağlamayı,bağladım günde 200-200 tl geldi.mesele bağlamakta işte :D

Hocam benim anlamadığım şu,
Şimdi ben forumda bu işin bilen kişilerin bile şu anlama gelen mesajlarına rastladığımı hatırlıyorum.
"Siz para kazanmayı açın, kesinleşeceği zamandan 2-3 gün önce adsenseyi açarsanız, analytichs deki para adsense'ye yansır" gibi birşeydi.
Bu durumda pub id nin ne önemi var?

Bu benim sorumun cevabı oldu dimi şimdi. :)
Öyleyse neden pub id ye takılınıyor.

bende biraz önce bir kanalımı bağladım ama henüz tık yok düzelir mi adsensem eski adsense

Bu benim sorumun cevabı oldu dimi şimdi. :)
Öyleyse neden pub id ye takılınıyor.

Onu bende bilmiyorum hocam. Ama hata olması çok mantıksız geliyor. Neticede yazılımsal bir olay. Her şey standart gidiyor. Youtube manuel kontrol etse kişiye göre muamele yapsa tamam diyeceğim ama o da imkansız. :)

bende biraz önce bir kanalımı bağladım ama henüz tık yok düzelir mi adsensem eski adsense

Benimki si şimşek hızıyla yansıdı hocam. Önceki gün 8k diğer gün 25k (:

Onu bende bilmiyorum hocam. Ama hata olması çok mantıksız geliyor. Neticede yazılımsal bir olay. Her şey standart gidiyor. Youtube manuel kontrol etse kişiye göre muamele yapsa tamam diyeceğim ama o da imkansız. :)

Benimki si şimşek hızıyla yansıdı hocam. Önceki gün 8k diğer gün 25k (:

sabaha kadar yansırmı hocam sizce yeni olduğu için olabilir mi kanal

Bence yansır hocam. Kafaya takmayınca her şey düzgün gidiyor. Buda yeni keşfim. (:

valla inşallah öyle olur hocam.

---------- Mesaj saat 03:40:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:45:48 civarında gönderildi. ----------

Bilgin Varmı [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri