dunden berı bu sorun var,kanala profıl resmi ekleyemıyorum,aynı sorun sızlerdede varmı arkadaslar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dunden berı bu sorun var,kanala profıl resmi ekleyemıyorum,aynı sorun sızlerdede varmı arkadaslar?
şimdi ekledim bi problem yok üstad
yenı kanalmıydı dostum
hıc eklemıyor daha sonra tekrar deneyın dıyor,farklı kanallarda farklı ipler ıle denedım olmadı malesef
Peki indirdiğiniz resmin uzantısı nedir hocam .jpeg olarak denediniz mi. Birde 600x600 olsun boyutu.
Aynı şekilde az önce açtığım bir kanalda defalarca denedim ama profil resmi dediğiniz gibi yüklenmiyor...
bende bi sorun yok 10 dakka once bi kanala yaptım.
ıyı tek degılım,yasımızla bır alakası varmı acaba![]()
Güzel tespityaşdan dolayı takıldık sanırım...Alt kanal olarak benimki de...
Aynı şekilde az önce açtığım bir kanalda defalarca denedim ama profil resmi dediğiniz gibi yüklenmiyor...
dostum cozum bulursan haberım olsun bı zahmet,aynı sekılde bende soylucam burdan
Sonuc ne oldu dostumTabiki, bugün denemeler yapayım bakalım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.