Yeni Kanallarda Ünlem Çalışması

• Kullanıcı gzmrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

gzmrt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu yeni kanal açtım günde 4 5 video atıyordum 7 8 gün olmasına rağmen artık bütün yeni attığım videolar ünleme düşüyor bununla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

çözümü yok gibi artık.kendi videonu koy orijinal sorna ünlem gelirse senin olduğunu kanıtla temiz hale getir kanalı ama fazla hayır bekleme o kadardan.yeni aç devam et

yeni bi kanal aç kaç video atmayı planlıyoyasan 1 hafta içinde yükle doldur kanalı

ben ünlemin sadece neden kaynaklı olduğunu buldum.şuan başka araştırmalar peşindeyim.fakat diyeceğim şu diikkatli yapın spamınızı

Yorumlarınız için teşekkürler

ben ünlemin sadece neden kaynaklı olduğunu buldum.şuan başka araştırmalar peşindeyim.fakat diyeceğim şu diikkatli yapın spamınızı

bu ne demek oluyo şimdi ne bulduysan söylede hepberaber beyin fırtınası yapıp atlatalım sorunu

bu ünlem konusuna takmış durumdayım. şunu tespit ettim youtube'un tespit ettiği ve mimlediği bazı videolar var. bunları attığınızda direk ünleme düşüyo. ben durumu şöyle tespit ettim. birinci kanala 200 kadar video attım sonrası ünleme düşmeye başladı. bu kanaldaki ünleme düşen videoları temizledim. eşleşen vs sildim. sonra ikinci bi kanal açtım ve burdan devam ettim 150 videodan sonra yine ünleme düştü. bunu da temizledim. üçüncü ve dördüncü kanalda da aynı yolu izledim ve 2.000 kadar temiz video elde ettim. daha sonra bu dört kanaldaki tüm videoları yeni açtığım kanala çektim ne ünleme düştü ne eşleşen verdi. yani işin özü bazı videolar var sürekli ünleme düşüyor. eğer bu videoları kanalınıza yüklerseniz belirli bi sayıdan sonra kanalınızda youtube'n blacklist'ine giriyor ve ne atsanız ünleme düşüyo. ben sorunu böyle çözdüm.
epey kanal hiç etcez anlaşılan bu ünlem yüzünden. saygılar.

bu ne demek oluyo şimdi ne bulduysan söylede hepberaber beyin fırtınası yapıp atlatalım sorunu

yüzlerce konu var hep farklı bi teori metod yöntem.atlatmak çok basit.özgün.özgün spamlar yapacağız.başka yolu yok.

bu ünlem konusuna takmış durumdayım. şunu tespit ettim youtube'un tespit ettiği ve mimlediği bazı videolar var. bunları attığınızda direk ünleme düşüyo. ben durumu şöyle tespit ettim. birinci kanala 200 kadar video attım sonrası ünleme düşmeye başladı. bu kanaldaki ünleme düşen videoları temizledim. eşleşen vs sildim. sonra ikinci bi kanal açtım ve burdan devam ettim 150 videodan sonra yine ünleme düştü. bunu da temizledim. üçüncü ve dördüncü kanalda da aynı yolu izledim ve 2.000 kadar temiz video elde ettim. daha sonra bu dört kanaldaki tüm videoları yeni açtığım kanala çektim ne ünleme düştü ne eşleşen verdi. yani işin özü bazı videolar var sürekli ünleme düşüyor. eğer bu videoları kanalınıza yüklerseniz belirli bi sayıdan sonra kanalınızda youtube'n blacklist'ine giriyor ve ne atsanız ünleme düşüyo. ben sorunu böyle çözdüm.

konu açmayı düşünüyodum ama arkadaşa durumu özetlemek babında yazdım. bir kaç deneme aha yapacağım... kesin sonuç alırsam konu açar paylaşırım.

bu hesaba göre spamcılardan spam yaparsak ünlem sorunuyla karşılaşmayız ama o iş öyle olmuyo malesef:cool::cool::cool::cool:

ünlem tamamen videoyla alakalıdır, videoyu editleyin (kesin-biçin-çerçeve ekleyin) böylelikle ünleme düşme olasılığını %10'a kadar düşürebiliyoruz.

ünlemsiz kanal olmuyor zaten sürekli kanal değiştirmek de fayda etmiyor illa ki ünlem çıkıyor net bir açıklaması yok bu işin ama şöyle bi taktik vereyim ben tv den kayıt yapıyorum maçlardan goller kayıt edip sonra bunları pc de birleştirip kendim video oluşturuyorum kanala atıyorum çok nadir bazen telif çıkıyor onlarıda kanıtlayım yoluma devam ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri