Yeni Kanalların izlenim durumları

xSultanx

Yasaklanmış
beyler actıgım tum kanallar ılk 1-2 gun ızlenımlerı guzel gıdıyor snra dibe vuruyor ve hıc o ılk iki gunki gibi seyirde devam etmiyor ızlenımler oldugu gıbı kalıyor neredeyse bunun sebebi nedir sizce ? sizdede boylemı oluyor ? eger oluyorsa ne gıbı onlemler yapıyorsunuz?

Not:Vıdeolar Vds den yukluyorum

bunun tek açıklamasının kategoriyle ilgil olduğunu düşünüyorum hocam.. bir film, dizi veya çizgi film yüklüyorsanız bunun olma ihtimali bana göre yoktur.. biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen daha iyi yorum yapabiliriz. Bu videoların indexten düşüp düşmediğini de bir kontrol edersen iyi olur..

hocam baktim cikmiyor...3 gundu cikmiyor neden acaba?nasil indeksa salmak olar videolari?yardimci olsan sevinirim hocam

hocam baktim cikmiyor...3 gundu cikmiyor neden acaba?nasil indeksa salmak olar videolari?yardimci olsan sevinirim hocam
Bazen spam yaptığın o videonun başlığı, açıklaması ve etiketleri aynı olursa senin videon index almayabilir. Yapman gereken; başlıktan bir kelime çıkar ya da bir kelime ekle, mesela sonuna "HD" ekleyebilirsin. ya da açıklama kısmından bir kaç kalime silebilirsin ya da bir kaç kelime ekleyebilirsin bu sayede farklı başlık olacağı için index alır.. yalnız bir süre beklemen lazım bu dediklerimi ilk yükleme esnasında yapmanda fayda var..

tewekkur hocam anladim,amma ben bir video yuklerken deyiwiyorum adini niye index almiyor onda?

tewekkur hocam anladim,amma ben bir video yuklerken deyiwiyorum adini niye index almiyor onda?
son zamanlarda böyle sıkıntılar çıktı hocam.. bazen index almıyor ama saatler sonra bazen 1 gün sonra bile index aldığı oluyor.. eğer her videoda bu sıkıntı yaşamıyorsan bu sorun youtube un sorunuyla alakalıdır.. sen yine de her video eklediğinde başlık ve açıklamaya "ek bir kaç kelime" ekle

hocam soz kalmadi etiketa bashliga eklemeye CIKMIYOR...TEWEKKUR

Son düzenleme:
İlk günden 1k izlenimler alıyorum ve devamlı artıyor 20'den fazla abone geliyor fakat ki telif yüzünden hesaplarım patlıyor.

bunun tek açıklamasının kategoriyle ilgil olduğunu düşünüyorum hocam.. bir film, dizi veya çizgi film yüklüyorsanız bunun olma ihtimali bana göre yoktur.. biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen daha iyi yorum yapabiliriz. Bu videoların indexten düşüp düşmediğini de bir kontrol edersen iyi olur..

Videolarım index'te gozukuyo kanal ısmıde vıdeo lınklerıde googla aramlarda cıkıyor
kanalı yukluyorum ılk 2 gun ıyı ızlenım alıyor sonra çakılıyor kalıyor oyle anlamadım katagorıler genel ızlenım alacak vıdeolarki zaten ilk 2 gun iyi gidiyor o sekılde devam etse işte etmıyor bu durum butun kanallarım ıcın gecerli hocam

Videolarım index'te gozukuyo kanal ısmıde vıdeo lınklerıde googla aramlarda cıkıyor
kanalı yukluyorum ılk 2 gun ıyı ızlenım alıyor sonra çakılıyor kalıyor oyle anlamadım katagorıler genel ızlenım alacak vıdeolarki zaten ilk 2 gun iyi gidiyor o sekılde devam etse işte etmıyor bu durum butun kanallarım ıcın gecerli hocam

izlettirdiğin videolar belki 2 günlük güncelliği olan videolardır hocam :) yani mesela sen şimdi arka sokakları yayınladın ben izledim bir daha izlemem niye çünkü haftaya yeni bölümü çıkacak.. yani örnek verdim mantığıyla ilgili o türden video olmasın?

izlettirdiğin videolar belki 2 günlük güncelliği olan videolardır hocam :) yani mesela sen şimdi arka sokakları yayınladın ben izledim bir daha izlemem niye çünkü haftaya yeni bölümü çıkacak.. yani örnek verdim mantığıyla ilgili o türden video olmasın?

Guncel degıl guncel olsa zaten ıstesense ıstemesende dusucek tuhaf olanda bu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri