Yeni kasa topladık :) (10 yıldan sonra)

Turkuaz

Yasaklanmış
2005 sonunda topladığım 32 bit celeron d çift çekirdek 2.8 ghz 2 gb ram 250 gb hdd geforce 6600 ekran kartı haliyle performansı çok zayıftı ve beni çıldırtıyodu adeta sonunda yeni bir kasa topladık.Dün geldi çok şükür :) özellikleri:

Arkadaşlar sizce nasıl olmuş?
Birde sizden ricam bana monitör önermenizdir.Şuanda eski kasada kullandığım samsung 22 inç 1680x1050 kullanıyorum idare eder ama sizden en az 23 inç 27 inç arası monitör tavsiyesi bekliyorum.Olmazsa olmaz aradığım özellikler: 1920x1080 full hd olması ve hdmi çıkışı olmasıdır.

---------- Spam Engelliyici 09:57 ---------- Önceki Mesaj 09:49 ----------

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun zaten almadan önce gerekli incelemelerini yapmışsındır. Bu forumda olduğuna göre render gibi işlerde kullanacaksın. Bu makine seni zaten uçurur :) Monitör olarak bence ikinci el al yeteri kadar masraf yapmışsın zaten :)

Hayırlı olsun hocam . Bende de hala pentium var :D birkaç ay önce i3 bilgisayarı yaktım pentiumla takılıyorum gayet güzel çalışıyor :D

Hayırlı uğurlu olsun zaten almadan önce gerekli incelemelerini yapmışsındır. Bu forumda olduğuna göre render gibi işlerde kullanacaksın. Bu makine seni zaten uçurur :) Monitör olarak bence ikinci el al yeteri kadar masraf yapmışsın zaten :)

Sağol hocam cevap için ya aslında sony marka monitör istiyorum hiç kullanmadım ama iyi görüntü kalitesinin olduğunu düşünüyorum.İkinci elden hayır geleceğini düşünmüyorum.

---------- Spam Engelliyici 10:07 ---------- Önceki Mesaj 10:06 ----------

Hayırlı olsun hocam . Bende de hala pentium var :D birkaç ay önce i3 bilgisayarı yaktım pentiumla takılıyorum gayet güzel çalışıyor :D

Sağol cevap için nasıl i3 ü yaktın?

Sağol hocam cevap için ya aslında sony marka monitör istiyorum hiç kullanmadım ama iyi görüntü kalitesinin olduğunu düşünüyorum.İkinci elden hayır geleceğini düşünmüyorum.

---------- Spam Engelliyici 10:07 ---------- Önceki Mesaj 10:06 ----------

Sağol cevap için nasıl i3 ü yaktın?

laptoptu hocam fırınladım yandı :D aslında benim hatam yoktu ama olacağı oymuş

hocam ekran kartı 256 bit olsaydı o bilgisayara tam ayarında olurdu :)

Son düzenleme:
Fandan dolayı mı oldu?

hocam hp cihazları çok aşırı ısınıyor fanları temiz olsun kirli olsun bütün cihazlarında bu problem vardır . ısınma oldugu için anakartta lehimler falan ısıdan dolayı zarar görüyor yaklasık 2-3 yıl ekran kartı olmadan idare ettim oyun oynamak için bi fırınlama işlemi yapayım belki ekran kartı düzelir dedim fırınladım galiba anakart komple yandı açılmıyor . 2.el fiyatına tamir masrafı istiyorlar yaptırmadım bende

2005 sonunda topladığım 32 bit celeron d çift çekirdek 2.8 ghz 2 gb ram 250 gb hdd geforce 6600 ekran kartı haliyle performansı çok zayıftı ve beni çıldırtıyodu adeta sonunda yeni bir kasa topladık.Dün geldi çok şükür :) özellikleri:

Arkadaşlar sizce nasıl olmuş?
Birde sizden ricam bana monitör önermenizdir.Şuanda eski kasada kullandığım samsung 22 inç 1680x1050 kullanıyorum idare eder ama sizden en az 23 inç 27 inç arası monitör tavsiyesi bekliyorum.Olmazsa olmaz aradığım özellikler: 1920x1080 full hd olması ve hdmi çıkışı olmasıdır.

---------- Spam Engelliyici 09:57 ---------- Önceki Mesaj 09:49 ----------

hocam hp cihazları çok aşırı ısınıyor fanları temiz olsun kirli olsun bütün cihazlarında bu problem vardır . ısınma oldugu için anakartta lehimler falan ısıdan dolayı zarar görüyor yaklasık 2-3 yıl ekran kartı olmadan idare ettim oyun oynamak için bi fırınlama işlemi yapayım belki ekran kartı düzelir dedim fırınladım galiba anakart komple yandı açılmıyor . 2.el fiyatına tamir masrafı istiyorlar yaptırmadım bende

Hocam fırınlamadan kastettiğin nedir anlayamadım?

hocam yt de aratıp bulabilirsiniz .

Sanırım overclocktan bahsediyosun ya neyse hocam.

---------- Spam Engelliyici 10:20 ---------- Önceki Mesaj 10:17 ----------

Ya hocam sorma Şu var:Aceleye geldi kardeşim tam gidecekti bana yaz dedi pc ile ilgili bende hemen youtubedan arattım technopat diye bir kanal var 2500 tl pc toplama rahberi diye ordakileri yazdım.Ekran kartının sadece ram kısmını yazdım bit kısmıyla ilgilenmedim maalesef keşke onu da 256 bit yapsaydım :( ama olan oldu artık.

https://www.youtube.com/watch?v=Pz1SIOY5gcY

Açıklama kısmındakileri kopyalamıştım.Kardeşim iyi olsun kasmadan oyun oynayabilelim diye güçlü olsun dedi o yüzden i3 yerine i7 yazdım.Hdd yi 1tb yerine 2 tb yazdım.Keşke ekran kartını da değiştirseymişim :(

Son düzenleme:
Sanırım overclocktan bahsediyosun ya neyse hocam.

---------- Spam Engelliyici 10:20 ---------- Önceki Mesaj 10:17 ----------

Ya hocam sorma Şu var.Aceleye geldi kardeşim tam gidecekti bana yaz dedi pc ile ilgili bende hemen youtubedan arattım technopat diye bir kanal var 2500 tl pc toplama rahberi diye ordakileri yazdım.Ekran kartının sadece ram kısmını yazdım bit kısmıyla ilgilenmedim maalesef keşke onu da 256 bit yapsaydım :( ama olan oldu artık.

https://www.youtube.com/watch?v=Pz1SIOY5gcY

Açıklama kısmındakileri kopyalamıştım.Kardeşim iyi olsun kasmadan oyun oynayabilelim diye güçlü olsun dedi o yüzden i3 yerine i7 yazdım.

diğer parçalar ideal sadece ekran kartı takıldı gözüme. can sağlığı olsun hocam 5 yıl rahatlıkla kullanırsınız ilerleyen zamanlarda 4 gb 256 bit ucuzlar alırsınız. hem işinizede gelir hemde daha iyisini kullanmış olursunuz :)

diğer parçalar ideal sadece ekran kartı takıldı gözüme. can sağlığı olsun hocam 5 yıl rahatlıkla kullanırsınız ilerleyen zamanlarda 4 gb 256 bit ucuzlar alırsınız. hem işinizede gelir hemde daha iyisini kullanmış olursunuz :)

Sağol hocam cevabın için.Harbiden içime kurt düşürdün şimdi ha :)

bana kalırsa biraz tuzlu kaçmış gibi geldi gözüme

Yeni bilgisayarınız hayırlı olsun hocam öncelikle. Arkadaşın da bahsettiği gibi bir tek ekran kartı zayıf hissettiriyor. Ki eğer açmadıysanız değişiklik iade hakkınız var diye biliyorum. Render yapacaksınız sanırım işlemciye güzel yatırım yapmışsınız. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni bilgisayarınız hayırlı olsun hocam öncelikle. Arkadaşın da bahsettiği gibi bir tek ekran kartı zayıf hissettiriyor. Ki eğer açmadıysanız değişiklik iade hakkınız var diye biliyorum. Render yapacaksınız sanırım işlemciye güzel yatırım yapmışsınız. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Sağol hocam,kardeşim bilgisayarcıdan kurulu halde getirdi şuan kullanıyorum zaten
Ya yıllar oldu da doğru düzgün oyun oynamayalı şunu sormak istiyorum:Bu grafik kartı ile gta 5 full grafik oynanılır mı?

Sağol hocam,kardeşim bilgisayarcıdan kurulu halde getirdi şuan kullanıyorum zaten
Ya yıllar oldu da doğru düzgün oyun oynamayalı şunu sormak istiyorum:Bu grafik kartı ile gta 5 full grafik oynanılır mı?
Hocam yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama şöyle yapabilirsiniz. Youtube üzerinde ya da web sayfalarında baya testleri yapıldı. Hem kendiniz de fps değerlerini görürseniz daha iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri