kahraman638
Yasaklanmış
Ben PC toplama bölümünün açılmasını istiyorum.
Sebep: Bu konuda uzmanım. PC toplamayı da seviyorum.
Sebep: Bu konuda uzmanım. PC toplamayı da seviyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öneri : Balıkçilik paylaşımları
Nedeni : Bir çok gerçek hesabın paylaşımını bulabilir bunları bir çatı altında toplayıp ggüzel bir kanalda birleştirebilirsiniz ufak bir araştırma sayesinde 30-40 kanal bulabilir bir çok farklı video çeşidine erişebilirsiniz
sen olayı yanlıs anladınyoutube kategorisi değil, forum kategorisi için açılmış konu
![]()
Öneri 2 : İkinci El - Alışveriş
Açıklama 2 : ikinci el pc parçaları vb ürünlerin satışı için cazip bir kategori olacağını düşünüyorum
Öneri : Taktik paylaşım
Nedeni : herkes taktikler paylaşsa yeni fikirler üretse ama bu bölüme her üye giremese mesaj sınırı yada farklı bir limit koyulabilir
Dün yapılan konuşmalardan sonra forumda daha fazla kategori olması gerektiği konusunda bir çoğumuz uzlaştık. Ben hala foruma bir kaç güzel kategorinin çok yararının olacağına ve karmaşıklığın bir nebzede olsa düşeceğine inanıyorum..
İstek öneri şeklinde devam edeceğiz, lütfen alttaki şablona göre yorumlarınızı öneri veyahut isteklerinizi bizimle paylaşın.
Zaten yazıldığını farkettiğiniz bir kategoriyi tekrar yazmak yerine yazan kişinin mesajını beğenip desteklediğinizi bizlere gösteriniz. Kısacası bir anket olarak düşünün o kategorinin açılmasına oy / destek vermek istiyorsanız o mesajı beğenmeniz yeterli olacaktır.
Öneri 1 : Oyunlar, Bilgisayarlar & Teknoloji
Açıklama / Nedeni : Çünkü forumda ki bir çok youtuber & gamer için yararlı olacağını düşünüyorum vs vs nedenini ne kadar uzun şekilde bizlere açıklarsanız yönetim inisiyatifini elinize almanız o kadar kolay olacaktır.
Öneri 2 : Kategori ismi
Açıklama 2 : İstemenizin nedeni
Lütfen konuya yazmaktan kaçınmayın, konu altından şu an olan kategoriler ile ilgili fikirlerinizi / görüşlerinizide yazabilirsiniz.
5.07.2014
Boşuna açılmadı konu herhalde![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.