Arkadaşlar ytparanın bir ticaret formuna azda olsa dönüşmesi iyi olmazmı sizce mesela yeni kategoriler açılsa blogger makale satışı vs. Yeni kazanç yolları gözükse insanlara ben öyle düşünüyorum bilmiyorum adminlerimiz ne düşünür 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
r10.net tarzımı olsun diyorsun
satış konuları arttıkça gerekli kategoriler, gereksinim doğdukça açılır.o işin kolay kısmı.şu anda kimseye satış konusu açamazsın denmiyor zaten.satışları yapın gerekli eksiklik ortaya çıkar ve açılır.
Hem yeni kategoriler lazım hem yeni moderatörler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
değişiklik iyidir aynen katılıyorum bazen ''EMEKLİ'' olmayıda bilmek lazım
forum modlarının yetkileri bize göre sınırlı .o yüzden size öyle gelebilirHocam hiçbir forumda bu kadar net konuşmadım moderatörlerin yarısı boş geziyor onlar biliyor kendilerini çalışan zaten kendisini belli ediyor defalarca admine belirtmeme rağmen cevap alamadım bu konuda.
forum modlarının yetkileri bize göre sınırlı .o yüzden size öyle gelebilir
haklısın.isimler gelip geçicidir zaten.zamanla katkıda bulunmak isteyenler adminler tarafından değerlendirilir .biz gideriz başkası gelir,önemli olan forumun iyi yerlere gelmesi.Hocam bilgim var ama yinede ben görüşümü belirttim forumda görende vardır yani görevini iyi yapabilecek moderatörler alınabilir.
haklısın.isimler gelip geçicidir zaten.zamanla katkıda bulunmak isteyenler adminler tarafından değerlendirilir .biz gideriz başkası gelir,önemli olan forumun iyi yerlere gelmesi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.