Merhaba Arkadaşlar 
Ytpara Ailesi olarak hepimiz çok büyük darbe yedik.Üstüne de çok güvendiğimiz quiz 3-4 aylık kazancımıza el koydu. Hepimizde yılgınlık ve bitkinlik var.Tükenmişlik sendromunu tam manasıyla yaşıyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu süreçte kapalı kanallara ödeme yapan networkler ortaya çıktı.Onlar sayesinde de bazı arkadaşlarda ekmek yiyebildi ve yiyorlar.Ama youtube güncellemelerine göre bu da pek uzun sürmeyecektir.Youtube artık ne sebepse spamı bitirdi. (herkes bişeyler diyor
bana göre 2 önemli sebebi var ilki; artık telif hakkı sahipleri google amcayı sıkıştırdı.google da geri adım attı. ikinci sebep ise youtubede kaliteli kanal sayısı arttı ve youtube daha temiz bir site için bize tekmeyi attı
)
Ben de yaklaşık 6 aydır bir sistem üzerinde araştırma yapıyorum.Şu an bekleme aşamasındayım.Tıp fakültesinde okuduğumdan dersler çok yoğun bu yüzden pek zaman kalmıyor.Komitem bittiği gibi çalışmalara kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Uzatmak istemiyorum açıkcası
Bu işle çok temiz ve ömürlük kazanç elde edeceğiz inşallah
hem de çok fazla profesyonellik gerektirmiyor.Hatta youtubedan bile daha kolay. Dediğim gibi ömürlük kazanç elde etmek isteyenleri merak ediyorum.Eğer çok yüksek talep olursa foruma özel konu açacağım.
Merak eden arkadaşlar konuya belirtirlerse sevinirim
Not: lütfen pmden konu hakkında soru sormayın
Tüm forumdaşlarıma süpriz yapmak istiyorum
Şu an komitem olduğu için cevaplayamam
Komitem için de hayır dualarınızı bekliyorum 
Umarım hepimiz için yeni bir helal kazanç kapısı olacak...
Saygılar
NOT 2 : Forum kurallarına aykırıymış sanırım bu tarz konular açmak.tüm forumdan özür diliyorum.Arkadaşlar pazarlık yapmıyorum sizle.talep çok olursa tıpdan kalan zamanımdan sizin için anlaşılır bir biçimde konu açmayı düşünüyordum.Ama anladığım kadarıyla müthiş bir talep var.Konuyu çok özenli bir şekilde hazırlayıp huzurlarınıza sunacağım
)
EDİT 27.01.2016:
Tanıtım konusu açıldı
http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/94241-mobincube-tanitim.html
Ytpara Ailesi olarak hepimiz çok büyük darbe yedik.Üstüne de çok güvendiğimiz quiz 3-4 aylık kazancımıza el koydu. Hepimizde yılgınlık ve bitkinlik var.Tükenmişlik sendromunu tam manasıyla yaşıyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu süreçte kapalı kanallara ödeme yapan networkler ortaya çıktı.Onlar sayesinde de bazı arkadaşlarda ekmek yiyebildi ve yiyorlar.Ama youtube güncellemelerine göre bu da pek uzun sürmeyecektir.Youtube artık ne sebepse spamı bitirdi. (herkes bişeyler diyor
Ben de yaklaşık 6 aydır bir sistem üzerinde araştırma yapıyorum.Şu an bekleme aşamasındayım.Tıp fakültesinde okuduğumdan dersler çok yoğun bu yüzden pek zaman kalmıyor.Komitem bittiği gibi çalışmalara kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Uzatmak istemiyorum açıkcası
Merak eden arkadaşlar konuya belirtirlerse sevinirim
Not: lütfen pmden konu hakkında soru sormayın
Umarım hepimiz için yeni bir helal kazanç kapısı olacak...
Saygılar
NOT 2 : Forum kurallarına aykırıymış sanırım bu tarz konular açmak.tüm forumdan özür diliyorum.Arkadaşlar pazarlık yapmıyorum sizle.talep çok olursa tıpdan kalan zamanımdan sizin için anlaşılır bir biçimde konu açmayı düşünüyordum.Ama anladığım kadarıyla müthiş bir talep var.Konuyu çok özenli bir şekilde hazırlayıp huzurlarınıza sunacağım
EDİT 27.01.2016:
Tanıtım konusu açıldı
http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/94241-mobincube-tanitim.html
Son düzenleme: