Yeni Kazanç sistemim hk ön bilgi toplama konusu

Adamına göre vermicem hocam ilk gelen 20-30 kişiye veririm dediğim gibi zaten okadar kişiden sonra r10 da benim eğitimi satanların konusunu dahi görebiliriz :D

Hayırlısı diyelim o zaman. Alan kişiler inşAllah art niyet ile hareket etmez. Herkese iyi kazançlar, iyi günler dilerim. Saygılar.

benimde ilgimi çekti hocam bende almak isterim.manuel olarak işlem yapılıyorsa bence sorun yok.KONU TAKİP

Dropshipping mi yt den?

Dropship üstümüze güzel yapıştı ne olursa olsun dropship benim bebeğimdir ana ekmek kapımdır ama bu sistemin dropship ile uzaktan yakından alakası yok

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------

Takipteyim fiyat belli ise ekle hocam

Arkadaşlar fiyat belirlemek için sizin düşünceleriniz lazım ne kadar olsa uygundur ben şu kadar veririm diyen yokmu ? Bakın önceki sayfada herif gelmiş kimseye satma bana ver 5k vereyim diyor ********. Sizde bişe söyleyin ki fiyat belirleyebileyim

[MENTION=28912]seric33[/MENTION] Bir öneri verebilirim hocam :)
eğitime 500 tl desende 5k desende farketmez hertürlü birgün başka birileri daha ucuzuna yada daha pahalısına satmaya calısıcaklardır. Burda senin vereceğin bilginin karşılığını dolu dolu hissetmen daha önemli bence .. Bunu da yüksek rakamlarla karşılayamazsın .
Bence eğitimi satmak yerine eğitimi vereceğin herkes ilk 3 ay kazancının yarısını sana versin böylelikle öğrenen herkes sana sürekli katkıda bulunmuş olur sende öğrettiklerine dediğin gibi uzun süreli bi işse uzun vadeli ekmek kapısı tanıtmış öğretmiş olursun . Mesela Forumda güvendiğin sözünün eri ve güvendiklerinin güvendiklerinden oluşan 50 kişi seç ve startı ver :) dediğin gibi kazancı varsa günde 10 saat 12 saat pc basından kalkmadan çalışıcak 50 kişiyle startı ver yada 100 kişiyle farketmez :) Kurarsın bi discort kanalı ordanda güncel olarak herkes birbiriyle etkileşimde olur..
Bana güvenirsen yada güvendiklerinden birinin güvendiği biri ben çıkarsam benide listeye yaz :)

[MENTION=28912]seric33[/MENTION] Bir öneri verebilirim hocam :)
eğitime 500 tl desende 5k desende farketmez hertürlü birgün başka birileri daha ucuzuna yada daha pahalısına satmaya calısıcaklardır. Burda senin vereceğin bilginin karşılığını dolu dolu hissetmen daha önemli bence .. Bunu da yüksek rakamlarla karşılayamazsın .
Bence eğitimi satmak yerine eğitimi vereceğin herkes ilk 3 ay kazancının yarısını sana versin böylelikle öğrenen herkes sana sürekli katkıda bulunmuş olur sende öğrettiklerine dediğin gibi uzun süreli bi işse uzun vadeli ekmek kapısı tanıtmış öğretmiş olursun . Mesela Forumda güvendiğin sözünün eri ve güvendiklerinin güvendiklerinden oluşan 50 kişi seç ve startı ver :) dediğin gibi kazancı varsa günde 10 saat 12 saat pc basından kalkmadan çalışıcak 50 kişiyle startı ver yada 100 kişiyle farketmez :) Kurarsın bi discort kanalı ordanda güncel olarak herkes birbiriyle etkileşimde olur..
Bana güvenirsen yada güvendiklerinden birinin güvendiği biri ben çıkarsam benide listeye yaz :)

Hocam öneriniz çok güzel fakat atlanan bi nokta var ben okadar kişinin yaptığı işide kazandığı parayıda takip edemem ayrıca ücretli eğitim alan kazanacaksa komple kendine kazanır ömür boyu bana çalışacak çok az insan vardır bu şekilde bişey yapılması imkansız

Hocam öneriniz çok güzel fakat atlanan bi nokta var ben okadar kişinin yaptığı işide kazandığı parayıda takip edemem ayrıca ücretli eğitim alan kazanacaksa komple kendine kazanır ömür boyu bana çalışacak çok az insan vardır bu şekilde bişey yapılması imkansız

o yüzden güvendiğin ve sözünün eri kişiler seçmelisin demiştim zaten :) tabiki takibi yapılmaz . bunu yaparsan ay sonu bi bakarsın misal 100k$ birikmiş hesabında .. yani sen iyi niyetini gösterip başlayanlardan da iyi niyeti görürsün iyi seçersen kişileri tek tük fire verir en fazla :)

Bu arada ömür boyu değil ilk 3 ay kazancının yarısını gönderir demiştim yani işi öğrenen kimse bunu sorun etmez bence .

Fiyat tahmini de yapayım ekstradan
parası olan kişi rahatlıkla 10k desende alır
parası olmayan kişi 1k'yı bile veremeyebilir
yani bu işi gerçekten çalışmak isteyen herkes yapsın diyosan fiyat belirlemekten satmaktansa böyle bi yol çok daha fazla kişiye ekmek kapısı olur ..

Karar senin hocam :)

Günde 3 saat uğraşırsak 100 dolar kazanırsak aylık 3000 dolar yapıyo ben bunu 1500 dolar olarak kabul ediyorum ve kazancın yarısını teklif ediyorum hocam 1000 dolar kazanırsam 500 dolar size yani

o yüzden güvendiğin ve sözünün eri kişiler seçmelisin demiştim zaten :) tabiki takibi yapılmaz . bunu yaparsan ay sonu bi bakarsın misal 100k$ birikmiş hesabında .. yani sen iyi niyetini gösterip başlayanlardan da iyi niyeti görürsün iyi seçersen kişileri tek tük fire verir en fazla :)

Bu arada ömür boyu değil ilk 3 ay kazancının yarısını gönderir demiştim yani işi öğrenen kimse bunu sorun etmez bence .

yani bu işi gerçekten çalışmak isteyen herkes yapsın diyosan fiyat belirlemekten satmaktansa böyle bi yol çok daha fazla kişiye ekmek kapısı olur ..

Kesinlikle size katılıyorum. Böyle de fire verilebilir ama sizin içinde daha kazançlı olur. Bende kabul ederim üstteki arkadaşın dediği gibi 24 saatın rahat 10 saati pc başındayım ve kaç dolar görürsen yarısını severek gönderirim size. Sonuçta siz balık vermiyorsunuz tutmasını öğretiyorsunuz. [MENTION=28912]seric33[/MENTION]

Son düzenleme:
millet facebookta oynadıgı tarla ekme oyunu için dahi bot yazdırıyor,sen bide işin içinde para olan bi konuda bot yazdırırlar mı diyorsun hocam :D

Takipteyim.

Günümün yarısı bilgisayar başında geçiyor.

Kazancın yarısını sizle paylaşmak isterim. Böyle bir imkan olsa değerlendirirdim.

Bende takip ediyorum. Ama bu tarz işler eninde sonunda aç gözlü insanlar tarafından tahrip ediliyor. Kazanıyorsanız ve bu iş hiçbir zaman tekele dönüşmeyecekse ücretsiz vermenizde bile bir sakınca yok. Ama yt gibi veya başka bir işteki gibi insanların birbirine düşerek yok edebileceği bir işse bence ücretli dahi paylaşmayın derim. Yine de takip edeceğim.

Kesinlikle size katılıyorum. Böyle de fire verilebilir ama sizin içinde daha kazançlı olur. Bende kabul ederim üstteki arkadaşın dediği gibi 24 saatın rahat 10 saati pc başındayım ve kaç dolar görürsen yarısını severek gönderirim size. Sonuçta siz balık vermiyorsunuz tutmasını öğretiyorsunuz. [MENTION=28912]seric33[/MENTION]

Kesinlikle size katılıyorum. Böyle de fire verilebilir ama sizin içinde daha kazançlı olur. Bende kabul ederim üstteki arkadaşın dediği gibi 24 saatın rahat 10 saati pc başındayım ve kaç dolar görürsen yarısını severek gönderirim size. Sonuçta siz balık vermiyorsunuz tutmasını öğretiyorsunuz.

Arkadaşlar ben bu sitede ne zaman ki ücretsiz bişey yaptım başıma taşlar yağdı pm sine cevap atmadığım adam görevimmiş gibi anama sövdü. Yinede vazgeçmedim forumda defalarca kez taktik öneri kazanç sistemleri vs paylaştım ücretli ücretsiz son satış konumu açın hizmet alanlara sorun tek bir kişinin dahi soru işaretini havada bırakmadım ve hamdolsun bugüne kadar kimsenin gelirine ortak olmayı aklımdan geçirmedim. Önerileriniz gerçekten güzel fakat ben okadar kişinin işini takip edemem kazancını takip edemem insan oğlu çiğ süt emmiştir ben birlikte büyüdüğüm amca oğlumla 450 Tl yüzünden 5 senedir küsüm bi işin içine para girerse kardeş kardeşi tanımaz bahsettiğiniz 100 kişiden 1 kişi fire verse kalan 99 un hakkına girmiş olurum. Keşke yapılabilse ama imkansız ben eğitimi yaparım öyle 1k gibi saçma sapan uçuk fiyatlara değil max 500 liraya satarım oda en max yani illa o fiyat değil daha uygunda olur önerilere göre karar vercem ondan sonra kim ne kazanırsa helali hoş olsun

ZORUNLU BİLGİLENDİRME

Lütfen kafanızdaki çok güzel taktik harika bilinmeyen bir yöntem imajını çıkarın gayet basit ve herkesin aklına gelebilecek türden bir kazanç sisteminden bahsediyorum tekrar ediyorum. TAKTİK DEĞİL YÖNTEM DEĞİL AÇIK DEĞİL OTOMATİK KAZANÇ SİSTEMİ DEĞİL HERKESİN AKLINA GELEBİLECEK BİRŞEY BELKİDE ARAMIZDA YAPANLAR BİLE VARDIR.

BASİT BİR SİTEM ÇOK BASİT
MANUEL ÇALIŞMA GEREKTİRİR
ÇOK ÇALIŞAN ÇOK KAZANIR
GÖRECELİ OLARAK PROGRAM VS GEREKTİRMEZ (İşimizi kolaylaştıracak YARDIMCI PROGRAMLAR hariç)
ÜST DÜZEY KODLAMA BİLGİ BİRİKİMİ VS GEREKTİRMEZ.

Video bas adsense işlesin tarzı yada 3e al 5e sat tarzı birşey değil büyütülecek birşey hiç değil.
Tekrar tekrar söylüyorum çok basit kolay ve herkesin aklına gelecek türden bişey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri