Yeni Nesil Bot İçin Önerileriniz..

Kafterr

Kayıtlı Üye
Sa arkadaşlar web destekli bir bot uygulaması yapıyoruz ekip arkadaşlarımla birlikte youtube kanalınıza video yüklemek için daha az uğraş harcayacağınız bir bot Şuan piyasada bulunan youtube botlarının haricinde bizim yapmamızı istediğiniz bot özellikleri hakkında fikirlerilerinizi almak istedik. Önerilere açığız.

Saygılar,

sadece açıklama özgünleştir olabilir mesala bazi botlardan bu yok

Sadece açıklama özgünleştir
Sadece Başlık özgünleştir
Sadece etiket özgünleştir.

Otamatik sistem(mesela bir kanalın adını yazınca o kanalı tamamen kopyalama işi) böyle birşey olsa iyi olur. Blogger,Facebook,Wordpress,Reddit,Pinterest gibi yerlere otomatik gönderme işlemi. Ping atma işlemini otomatik yapma işlemi vsvs . Aklıma geldikçe eklerim .

Hocam video resmini özgünleştirme olabilir, genelde spam çalışıldığı için aynı videolar atılıyor, video resimleri , google görsellerden aratılabilir, bunun için bir havuz olabilir, kullanıcı kendi bilgs. indirebilir vs. sonuçta izlenimlerde artış olacaktır.

toplu video ortası reklam girebilir

hocam kanalları kontrol etmesi hızlı olsun, işlemleri hızlı yapsın, soru işaretini para kazan yapsın, birçok siteden video çekme olsun, sınırsız kanal ekleme olsun, gerisi boş olsun :)

İsteklernizi kaydediyorum. Piyasada ki en iyi botu yapcaz inş. Bizi takip etmeye devam edin.

en onemlısı toplu vıdeo arası reklam gırme ozellıgı olsun bırde ıncelenıyor lanetınden kurtulma yolu lsun

Hocam + ozellik olmasi bir botta elbette iyibirsey, ama botun en onemli islevi kanallari korumasidir bu devirde artik ! Ikidebir kanal kapanip para kazanma iptal olduktan sonra bot istersen agziyla kus tutsun bir faydasi varmi?
+ Ozellik olmasada olur, zaten simdiki botlar neredeyse full-auto calisiyor.
Bu iste devamlilik icin kanal korumasini ust duzeyde yapmasi ilk sart bence.Varsin video ortasi reklam acmasin,ben acarim kendim.Bana lazim olan kanallarin ayakta kalmasi.

Sistem tam güvenlikli olacak. İnternet üzerinde dolaşın hazır bot scriptleri değil. Hakiki türk malı bir youtube botu olacak. Tamamen yazılımcılarımızın kodladığı bir program olacak. Kanalların koruması bizim içinde önemli bunun için gerekli tüm çalışmalar yapıldı.

Tamam eniyisi sen olucaksın, en büyüğüde sen olucaksın. Acaba burada kimin yazılımı türk yapımı değil? Herşeyi yaz ama farklı yazılımlar dile getirilirken üstüme alınırım.

videoyap.com Türk yapımı her class ı en ufak değişkenine kadar en sağlam çalışan sistem hocam biraz araştırın

hadi bakalım hodri meydan ama unutma sadece yazılımda önemli değil müşteriyi memnun edebilmek gerekli herkes birşey ister

Şuan herkesin aradığı kimsenin bulamadığı bir botu Ellerimizle kodluyoruz isteklerinizi yazın biz yapalım.

Hocam video resmini özgünleştirme olabilir, genelde spam çalışıldığı için aynı videolar atılıyor, video resimleri , google görsellerden aratılabilir, bunun için bir havuz olabilir, kullanıcı kendi bilgs. indirebilir vs. sonuçta izlenimlerde artış olacaktır.

buna katılıyorum.İyi olur

Telifi kestirip, videoyu öne göre yükleyen veya yüklemeyen, ünlem,3.eşleşen, inceleniyor derdi yaşatmayan bot, bence en kral bottur. Çok şey istedim sanırım :) hayırlısı olsun.

Dünya engeli yasaklandı videolarını geçirebilirseniz piyasayı alt-üst edersiniz .

bu açılan 9999. konu, arkadaşım laf ebeliği yapma icraatını göster, yok yazılım ekibim var, yok şirketim var, yok 50 bin liraya bot yaptırıyorum.

---------- Mesaj saat 21:53:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:50:08 civarında gönderildi. ----------

bazı arkadaşlar bot yazma olayını çok basit görüyor, emin olun 2 ay gecenizi gündüzünüzü alır oda sağlam bir yazılım ekibiniz varsa. zaten video işleme olayı ayrı bir dert

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri