Yeni Nicheler

• Kullanıcı murato25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

murato25

Yasaklanmış
Önceki Nicheler İçin Tıkla
funny, funny videos, amazing, Insurance, Software, withdraw, payment request, surf, Hosting, auto insurance providers, car quote, Mortgage,

15 Saate Verdiği Gelir.

tnj1q.jpg

JiTeM İsteği Üzerine Araba İle İlgili Nicheler

car in trading
trading cars
car trading website
car rental in reykjavik

Bol Kazançlar İyi Forumlar !

Hocam 15 saatte bu görüntülemeleri elde ettiğin kaç videon var acaba, üstelik abonesiz kanallarla yakalamak hayli zor olmalı kanallarınız abonelimi ?

Çok yardımcı oluyorsunuz hocam bu niche kelimelerle. Çok teşekkürler. Sayinde tbm 8TL'lerde geziyor :D

yeni eski farketmeyior dirkek giriyorum bunları da 1 haftadır hiç video yüklemedim eski videolarıma giriyorum çoğu tıkı diğer kanalalrdan geliyor finans tbm çalışması yaptığmı kanakdan gelse bu 77 tık 500 600 tlyidi orası 5-6 tık geliyor ordan şuan

İllegal birşey olmadı zaman sorun yok hocam.

arkadaşlar şuan korkuyor bende öyleyim yapmaları gerken bi finans videoları yüklemek 20 tane 20 tanesindede açıklama ile etiket yerine verdiğim nicheleri yerleştirmek yeter zaten 1-2 tık sallar dediğim gibi arkadaş 2 tıkta baya para kazanmıştı önceki verdiğim kelimelerle

Hocam geçenlerde bende denedim bunu önermiyorum. Bende alakasız videoya bu tarz etiketler girdim 2. gününde yanıltmadan video engellendi bende tekrar farklı başka kanalda denedim o direk spama düştü.

Hocam geçenlerde bende denedim bunu önermiyorum. Bende alakasız videoya bu tarz etiketler girdim 2. gününde yanıltmadan video engellendi bende tekrar farklı başka kanalda denedim o direk spama düştü.

kaç kere dicem niye okumuyorsunuz finans videosuna girceksiniz bunları eğer alakasız videoya giricekseniz en az günde bin izlenim alması gerek

İllegal birşey olmadı zaman sorun yok hocam.

Peki hocam bu kelimeleri eski videolara girildiğini söylüyorlar video ile etiketlerin birbirleriyle alakası olmazsa illegarlığa girmezmi bu, ben bu kelimeleri aratıp bunlarla ilgili video yükledikten sonra bu etiketleri giriyorum bu şekildede tık hemen hiç gelmiyor, yani insurance kelimesini bir telefon videosuna atarsam ve tıklanırsa sorun olmazmı sizce ?

Peki hocam bu kelimeleri eski videolara girildiğini söylüyorlar video ile etiketlerin birbirleriyle alakası olmazsa illegarlığa girmezmi bu, ben bu kelimeleri aratıp bunlarla ilgili video yükledikten sonra bu etiketleri giriyorum bu şekildede tık hemen hiç gelmiyor, yani insurance kelimesini bir telefon videosuna atarsam ve tıklanırsa sorun olmazmı sizce ?

bak bunun cevabını yeni verdim ve önceki konudada verdim kaç kere

kaç kere dicem niye okumuyorsunuz finans videosuna girceksiniz bunları eğer alakasız videoya giricekseniz en az günde bin izlenim alması gerek

Hocam yeni eski video fark etmediğini söylediniz ben ona göre bu yorumu yaptım benim bu yapmış olduğum çalışma zaten ilk zamanlarımda idi. Şu aralar niche ile hiç uğraşmıyorum.

Önceki Nicheler İçin Tıkla
Kod:
funny, funny videos, amazing, Insurance, Software, withdraw, payment request, surf, Hosting, auto insurance providers, car quote, Mortgage,

15 Saate Verdiği Gelir.

tnj1q.jpg

Bol Kazançlar İyi Forumlar !

Hocam bu kelimeler özel bir yöntem uyguluyor musun? Mesela başlığa da koyuyor musun, ya da açıklama bölümünde özel bir diziliş yapıyor musun? vb.

Saolasın dostum

kardeş öncelikle saolasın yardımcı oldugun için. fakat anlamadıgım nokta şu. verdiğin etiketler büyük ihtimal komedi sayfasına ait. komedi videolarında software gibi etiketlerin reklamı çıkıyormu. yani alakasız etiketlerin reklamı çıkmıyor diye biliyorum yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar şuan korkuyor bende öyleyim yapmaları gerken bi finans videoları yüklemek 20 tane 20 tanesindede açıklama ile etiket yerine verdiğim nicheleri yerleştirmek yeter zaten 1-2 tık sallar dediğim gibi arkadaş 2 tıkta baya para kazanmıştı önceki verdiğim kelimelerle

verdiğin Niche Kelimeleri Hangi videolar yükleyip etikete gireceğiz söylermisin ?

Beyler niche guzeldir,cok kazandirir ama alakasiz niche de adsense ban'a kadar yolu var.Dikkatli olmanizi ve herseyi kararinda yapmanizi oneririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri