Yeni Özgün Kanalım Tavsiyeleriniz Alınır

Son düzenleme:
Gayet iyi grafikler güzel videolar akıcı ama sıkıntı eski bir kanalı çevirmişsin. Sıfırdan yeni bir kanal ile başlarsan çok daha akıllıca olur müzik olayı kolay telif hakkını alabilirsen yada ücretli bu hizmeti sunan audiojungle gibi yerlerden alırsan sorun olmaz

Görüntü gayet başarılı, fakat denildiği gibi müzikler telifli umarım onu da halledip kendi müziklerinle güzel paralar kazanırsın

Görüntü gayet başarılı, fakat denildiği gibi müzikler telifli umarım onu da halledip kendi müziklerinle güzel paralar kazanırsın

müzikler telifli dediğiniz kısmı ben anlayamadım. tüm altyapı ve üstyapı bana ait sözler anonimdir diyerekten yaptık bi tek ali babanın çiftliği anonim değil denilmiş ona da bi bakacağım araştıralım. bir yerden beati almadım seslendirmeyi de almadım neyı kastettiğinizi anlamadım

---------- Spam Engelliyici 04:45 ---------- Önceki Mesaj 04:44 ----------

Kanal spam özgünle alakası yokki

spam derken neresi spam acaba? oyuncular benım çekım benım kurgu benım beat benım şarkıyı da benim ekibim seslendirdi anonim şarkılar kullanmaya çalıştım bir arkadaş uyarmış ali babanın çiftliği mevzusunu onu da araştırmaya başladım neye nazaran bu yorumu yaptınız onu anlamadım

---------- Spam Engelliyici 04:46 ---------- Önceki Mesaj 04:45 ----------

ismini neden salih reis koydunuz

adamlar türkiye de begensekte begenmesekte buyuk kanal cıkardılar isim ne olsun ne olsun diye düşünürken onlara atıf yapasım geldı :)

---------- Spam Engelliyici 04:48 ---------- Önceki Mesaj 04:46 ----------

Görüntülerde sıkıntı yok da, şarkılar telifli dostum. Kendi şarkılarını oluşturmaya bak kendi melodinle. Ali Baba şarkısı yerli bile değil, İngilizce'den çevirme(https://www.ytpara.com/youtube-hakk...li-babanin-bir-ciftligi-var-telif-ihtari.html). Para kazanma hedefliyorsan eğer zorlanırsın. Altın tavsiye bu emin ol. :)

Not: Bu haliyle kanalın özgün olmaz, üzgünüm.

melodiler yukarıda dedıgım gıbı bana ait altyapı tamamen 0 dan yapıldı hıc bır kanalda mevcut değil yalnız bu ali baba mevzusu ne bıleyım cocukluktan berı bıldıgımız bır durum sözlerden telıf atabılırler mı emın olamadım bır sarkıyı kırk kısı cover layıp kullanıyor fairly use olarak degerlendırılıyor zannımca sıkıntı olmaz ama tesekkur ederım bılgılendırme ıcın bı arastıracagım

---------- Spam Engelliyici 04:49 ---------- Önceki Mesaj 04:48 ----------

Gayet iyi grafikler güzel videolar akıcı ama sıkıntı eski bir kanalı çevirmişsin. Sıfırdan yeni bir kanal ile başlarsan çok daha akıllıca olur müzik olayı kolay telif hakkını alabilirsen yada ücretli bu hizmeti sunan audiojungle gibi yerlerden alırsan sorun olmaz

yanı dedıgım gıbı tum muzıkler muzık studyomuzdan cıktı ucretlı yerlerden almaktan daha garantı tınılar melodıler tek tek yapıldı tesekkur ederım yorum ıcın

---------- Spam Engelliyici 04:49 ---------- Önceki Mesaj 04:49 ----------

eyvallah motıvasyon ıcın :)

---------- Spam Engelliyici 04:50 ---------- Önceki Mesaj 04:49 ----------

güzel başarılar

teşekkür ettım hocam :)

Alt yapı üst yapılar size aitse telif konusunda sıkıntı çıkmaz. Müzikler zaten anonim. Ancak eski spam videoları silerseniz daha iyi olur. Başladığınız çocuk şarkıları videoları ile devam edin. Başarılar.

hocam müziği nasıl yaptınız acaba banada yardımcı olurmusunuz?
ben bir türlü beceremiyorum bi eğitim videosu felan var mı?

kanala göz attım da alta indikçe spam, üste çıktıkça özgün :D bi yerden sonra kanalı eski videolardan biri yüzünden kapatırlar. bence boşa uğraşmayın.

hocam müziği nasıl yaptınız acaba banada yardımcı olurmusunuz?
ben bir türlü beceremiyorum bi eğitim videosu felan var mı?

Valla hocam gram anlamam bende stüdyonun biriyle anlaştım al şarkı listesi bu listeyi beatleri yap dinleyeyım olur verınce de üstüne sözleri cıkın dınleyeyım dıye anlasıp yaptırdım. müzik konusunda bi uğrasım bılgım yok acıkcası

---------- Spam Engelliyici 14:08 ---------- Önceki Mesaj 14:07 ----------

kanala göz attım da alta indikçe spam, üste çıktıkça özgün :D bi yerden sonra kanalı eski videolardan biri yüzünden kapatırlar. bence boşa uğraşmayın.

hocam aşağıları sileceğim 1 hafta içerisinde maksat para kazanması açık video olmayınca pk kapatıyor bu youtube son modasından kurban gitmeyelım cocuk vıdeo sayısını 6-7 pk acık yapayım sonra eskı vıdeoların kafasını keseceğim zaten izlenimi kazancı da yok zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri