Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peynirli soğanlı sarımsaklı ekmeğe bayıldım hocam![]()
Allah utandırmasın ne diyelm başarılar.
hocam bravo başarılı çalışmalar. bir şey sormak istiyorum 4 adet özgün kanalı tek bir bilgisayardan mı kontrol ediyorsunuz ? yüklemelerinden tutup incelemelerine kadar.
Hocam güzel kanalda saniye anne yemeklerin ne oldu bir ara tüm videoları izlemiştim şimdi baktım çoğu kalkmış
kardeşim güzel çalışma hoşuma gitti.alan adı boşta ise www. uzantılı siteni de al,kanallar birleştirince youtubeden onay işareti de alır yürür gidersin.
telif atarız montajlar saklanıyo. bu formatta yüzünü nasıl gösterebilirsinki[MENTION=13132]imparator[/MENTION] abicim yüzünü göster ileride videolarını çalarlarVenezuelalılarla vietnamlılar spamlarlar seni
![]()
Bişey sormak istiyorum diğer kanallarınızı bılmıyorum oncelıkle bu kadar özgun kanala nasıl yetısıyorsunuz yasınız 41 yazıyor.
Bıde bu kadar ozgun kanlla ugrasmak zor olmuyor mu ?
ornegın bu kanal bıle vıdeo cakıp atacaksan edıt yukleme felan fılan nerden baksan tas catlasa 2 saatını alır ogrenmek ıstıdıgım o kadar kanala yetısebılyonmu... zor olmuyor mu?
Güzel soru sordun. Öncelikle başka bir işle meşgul değilim. İkincisi ontaja kanallarımın videolarını belli programlarda çekiyorum ve montaja yardım edenlerim var. Mesela oyun kanalımın çekimlerini hafta sonu yapar. Hafta içi 2-3 tane atarım. Saniye Anne çekimlerini günde 2-3 tariften 2 gün çekim yapar 2 günde veya her gün montajlayıp atarım. Bu tarifinde çekimini kızkardeşim yapıyor. ben kaba montaj sonra müzik logo yazı vs gene kardeşim yapar atar. Düzene sokarsanız ve bu sizin işiniz olursa sorun çıkmıyor...
hocam mikrodalgada yapılcak yemeklerle konserve hızlı yapılanlar üzerine çalış istersen türkçe hiç video yok bunlar üstüne
Konserve de hiç lezzetli olmuyor ama mikrodalgada yapılan pratiklere yoğunlaşılabilir.
Yazmisken cekim icin kamera tavsiyesi varmi pahali olmasın ama 1k civarindaNeden hizli cekim olmus ? Normal cekim olsaydi daha iyiydi.Videolarin goruntu kalitesi cok kotu diyebilirim. cep telefonu bile bundan daha kaliteli video cekebiliyor..Yeni bir kamara alma zamani gelmis.![]()
Neden hizli cekim olmus ? Normal cekim olsaydi daha iyiydi.Videolarin goruntu kalitesi cok kotu diyebilirim. cep telefonu bile bundan daha kaliteli video cekebiliyor..Yeni bir kamara alma zamani gelmis.![]()
çok başarılı güzel bir kanal olmuş tebrik ederim...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.