Yeni Özgün Kanalımız / Eyyüp Eken Videoları

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

mumru

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar :)
Çok yakın bir arkadaşımızın günlük hayatta çektiği videoları büyük bir ısrar sonucu actıgımız youtube kanalında yayınlamaya karar verdik . Örnek olarak bir video yüklemeye karar verdik sizin fikirlerinizde çok önemli bizim için iyi kötü yorumlarınızı bekliyoruz teşekkürler.Bu arada kalite ve video boyutu o kadar iyi degil sonuçta amatörüz teşekkürler arkadaşlar.

Örnek Video
https://www.youtube.com/watch?v=r6-KQ7PgZpw

https://www.youtube.com/watch?v=noUlRoZNdcY&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=ILz2bSLv1gA&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=NEdpOy5yWjQ

Son düzenleme:
Özgüne ilk adım :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı üstünde özgünlük hocam videolarda rol yapmayıp kendi olursa daha fazla videoyla iş yapabilecek bir arkadaş.

:D olmamış be kardeşim ama üstteki arkadaşın dediği gibi hergün böyle 1 dklık 10-15 tane video atın sürümden kazanırsınız

faydalı olması açısından bir olay anlatayım
leonardo da vincinin ekmek aldığı fırıncı bir gün leonardo ya resim çalışmalarını göndermek ister leonardo da tamam gönder bakayım der adam çok güzel hamurişi yapmaktadır neyse sonra leonardo ya resimler gelir ve fırıncısına şöyle bir cevap verir; siz kesinlikle ekmek yapmalısnız harika ekmekler yapıyorsunuz ve ekmek yapmaya devam etmelisiniz...
bilmiyorum ama böyle şeylerin vine ile suyu çıktı zaten... yani olgun bir içerik olmadıktan sonra bana eğlenceli gelmiyor böyle şeyler

faydalı olması açısından bir olay anlatayım
leonardo da vincinin ekmek aldığı fırıncı bir gün leonardo ya resim çalışmalarını göndermek ister leonardo da tamam gönder bakayım der adam çok güzel hamurişi yapmaktadır neyse sonra leonardo ya resimler gelir ve fırıncısına şöyle bir cevap verir; siz kesinlikle ekmek yapmalısnız harika ekmekler yapıyorsunuz ve ekmek yapmaya devam etmelisiniz...
bilmiyorum ama böyle şeylerin vine ile suyu çıktı zaten... yani olgun bir içerik olmadıktan sonra bana eğlenceli gelmiyor böyle şeyler

hocam arkadasın böyle 100 lerce videosu var ve hiç biri youtubeda yok yani hem kendine eglence hemde belki bu eğlencesi kendine faydalı bir sekilde döner vine lar da belli bir sn var ama arkadasın uzun videoları da var bakalım yüklicek günde 3-5 adet böyle belki birleştirip yükleriz arada.Bu arada ben hard spammerim kendim icin degil bu kanal :)

---------- Spam Engelliyici 20:09 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

Bugünlük 4 adet rastgele video yükledik.. Pek iyi yorum alamadık gibi..

Hocam biraz yapmacıklık var, ayrıca çok komik olmuş denilebilecek yerler pek yok.

Hocam biraz yapmacıklık var, ayrıca çok komik olmuş denilebilecek yerler pek yok.

hocam söyle söyleyim bu arkadasın youtubedan haberi yoktu öyle bir arkadas para kazanmak icin cekilmiş seyler degil 1000 tane vardır böyle bende dedim hobi olarak yapıyor bari birseyler kazanabilsin bu yüzden kanal actırdım artık daha uzun videolar cekecek :) bakalım belki seven cıkar.

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------

tesekkürler hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri