yeni özgün kanalımız

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkadaşlar amatörçe şarkı söyleyen ve gitar çalabilen bir arkadaşım var arkadaşa kanal açtık ve ilk videoyu da attık bu şekilde bilinen müzik eserlerine telif gelir mi ayrıca kanala abone olursanız sevinirm İşte kanalımız

3.videomuzu da yayınladık desteklerinizi bekliyoruz lütfen

https://www.youtube.com/watch?v=2fVYKG1tJeI

Son düzenleme:
Park ve bahçeler müdürlüğü , deniz kenarı , orman ortası piknik ortamı v.s. ilginç ortamlar bulup oralarda çekin videoları.Elinde müzik aletleri yüzlerde duygu olan videolar koymak lazım.

Bu şekilde abone ve takipçi ilişkiniz olmaz.Resmi koy arkaya müzik ver işi spamcıların işi.

video olarak söylemedim ki hocam, küçük resim yok , kanal resmi yok kapak foto yok , açıklama yok , etiket yok sadece video var. önem verilmesi lazım işe bu bildiğin spam yani

hocam o bahsettiğin şeyler kolay ya.onları yapcaz zaten böyle alel acele konuyu açmak istedim açıkçası yani. bnm merak ettiğim bu tür eserlere telif gelip gelmeyeceği

Ayrıca video sadece bir fotograftan oluşuyor . Tavsiyem video çekmeniz . Çünkü ortada video yoksa şuan benim yaptıgım gibi adam müziği başka bir sekmeden açıp diğer sekmede takılır.

Park ve bahçeler müdürlüğü , deniz kenarı , orman ortası piknik ortamı v.s. ilginç ortamlar bulup oralarda çekin videoları.Elinde müzik aletleri yüzlerde duygu olan videolar koymak lazım.

Bu şekilde abone ve takipçi ilişkiniz olmaz.Resmi koy arkaya müzik ver işi spamcıların işi.

yapacağız hocam dediğiniz şeyleri inşallah

---------- Spam Engelliyici 14:05 ---------- Önceki Mesaj 14:03 ----------

Ayrıca video sadece bir fotograftan oluşuyor . Tavsiyem video çekmeniz . Çünkü ortada video yoksa şuan benim yaptıgım gibi adam müziği başka bir sekmeden açıp diğer sekmede takılır.

videolar mevcut elimizde bu ilk video böyle denk geldi.ortalama 2-3 günde bir video atmayı planlıyoruz sanırım bu sınır iyi

O nasıl cızırtı o nasıl ses kaydı video açtığım gibi kapattım sağır olacaktım.

Kusura bakma ama video atmaman insanların kulak sağlıkları için daha hayırlı.

O nasıl cızırtı o nasıl ses kaydı video açtığım gibi kapattım sağır olacaktım.

Kusura bakma ama video atmaman insanların kulak sağlıkları için daha hayırlı.

video bnm değil arkdaşın ve amatörçe video tel ile çekilmiş videolar ve bu video çekildiğinde ytye atacam diyerek çekmemiş videoyu o yüzden bence normal bu durum yani . kalite sonradan gelir bence

Kalite ya vardır ya yoktur sonradan kazanılan birşey olmuyor ne yazık ki.

ben arkadaşın sesine güvendiğim için kendisine bu kanalı oluşturduk ve başarılı olacağımıza inanıyorum.tabi olumsuz yorumlar insanı her zaman daha çok odaklandırır bu inkar edilemez

türkiyede malesef coverlara izin verilmiyor telif yersiniz gecen biri daha acmıştı aynı bu yazdığımı yazdım yok birşey olmaz dediler şuan kanal kapalı :D

Hocam arkadaslarin dediklerin hepsi dogru.acele etmeyin. duzgun ortamda cekebilirsiniz.videolara biraz daha ozen gosterebilirsiniz.sesi guzel ama video cekimi cok cizirtili bnde fazla dinleyemedm.az olsun ama kaliteli videolar olsun.bu sekilde başarı zor olur tahminim :)

Hocam arkadaslarin dediklerin hepsi dogru.acele etmeyin. duzgun ortamda cekebilirsiniz.videolara biraz daha ozen gosterebilirsiniz.sesi guzel ama video cekimi cok cizirtili bnde fazla dinleyemedm.az olsun ama kaliteli videolar olsun.bu sekilde başarı zor olur tahminim :)

hocam bu videolar eskiden çekilmiş zaten yt için çekilmedi yani ama biz elimizdeki videoları değerlendirelim diyoruz abone ve kanalın geleceği için bence iyi olur

hocam bu videolar eskiden çekilmiş zaten yt için çekilmedi yani ama biz elimizdeki videoları değerlendirelim diyoruz abone ve kanalın geleceği için bence iyi olur
Hocam bnce bu videolar tam tersine tepki olur.bu videolar baya kötü. Niye yeni guzel video cekip o videolarla baslamadiniz ki.goruntu ve ses kalitesi baya dusuk.neyse siz nasil isterseniz :)

Hocam bnce bu videolar tam tersine tepki olur.bu videolar baya kötü. Niye yeni guzel video cekip o videolarla baslamadiniz ki.goruntu ve ses kalitesi baya dusuk.neyse siz nasil isterseniz :)

kaliteli olduğunu ben de söylemiyorum ama ileriyi görmemiz açısından bence bu videolar da yol gösterebilir. yayınlamamızın sebeblerinden biri de sabırsızlık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri