Yeni Özgün Piyano Videosu(yaş:16)

• Kullanıcı Laxus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu videolardaki kazançlar yarı şuraya yarısıda sana mı geliyor merak ettim :)

Teşekkür ederim ^_^

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

Şuraya derken? Yani coverlar bana ait olduğu için hepsi bana geliyor, tabi kazandığıma gelmek denirse :D

cover yaptığın sanatçıya gitmiyosa sorun yok gayet güzel :)

İzlenimi az görünebilir ama beğeni oranı çok iyi. Bence devam etmeli. Bu işi bırakırsa piyanosunu versin ben devam ettireyim mümkünse. :D

beğendim sanırım pan's labyrinth çalabilirsin bi ara çok tutmuştu keman org piano gitar vs olan herkes bunu çalardı onuda denemelisin duygusal ve insanı düşündüren bi müzik örnek video
http://www.youtube.com/watch?v=OJBLNFJu6a0

Teşekkürler ^_^ ilk kez duydum çünkü 2008 yılında çıkmış ben daha o zaman 10 yaşında olduğum için youtube la pek alakam yoktu :D ama kolay gibi ,zaman bulursam çalmaya çalışırım ^_^

gayet güzel böyle devam :)

Teşekkürler ^_^

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------

вαттυѕαу;734512' Alıntı:
Bu arkadaş video çekmeye neden devam etmiyor ?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] help :P

valla bilmiyorum ki :)

Aslında devam ediyorum :D daha yeni video çekmeye fırsat bulamadım :rolleyes: ama çok isterseniz bu cumartesi 1 tane yüklerim :D

Teşekkürler ^_^

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------

Aslında devam ediyorum :D daha yeni video çekmeye fırsat bulamadım :rolleyes: ama çok isterseniz bu cumartesi 1 tane yüklerim :D

Hocam sizinle goruselim musait oldugunuzda lutfen :)

İzlenimi az görünebilir ama beğeni oranı çok iyi. Bence devam etmeli. Bu işi bırakırsa piyanosunu versin ben devam ettireyim mümkünse. :D
Teşekkürler ^_^ devam ediyorum ama önce videomu paylaşabileceğim sayfalar ve gruplar arıyorum facebook ta. Sıradaki parçam Demi lovatodan türk hayranlarından istediğim desteği alırsam, Twitter üzerinden ona ulaştırmaya çalışacağım. İzlenimim artar belki o zaman :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri