fanitter
Yasaklanmış
Herkese tekrardan merhaba uzun zamandır paylaşmak istediğim bugüne nasip olan birşeyi anlatmak istiyorum sizlere bir yöntemi. Bu yöntemin adı Legendado
Nedir bu legendado ?
Legendado bir müzik videosunun brezilya diline çevirisidir.
Yani bir tür altyazı sistemidir.
Legendado para kazandırır mı ?
Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum bazı videoları attığımda kendiliğinden reklam çıkarıyordu bu sorunu çözemedim pek kafa yormadım diyebilirim pc ile alakalı bir sorun olabilir.
Peki Legendado para kazandırmıyorsa ne işime yarar ?
Evet asıl soru Legendado en kısa sürede yüksek izlenim alıp yüksek abone kasma aracınız olabilir çünkü çoğu legandado videoları orjinal videodan daha fazla izlenim alıyor sebebi sanırım nüfus kaynaklı birşey
Kısaca özgüne başlıcaksınız ama aboneye ihtiyacınız varsa bu yolu kullanabilirsiniz size örnek bir kanal atıcam
1 Hafta önce videoları yüklemiş bir haftada 7bin abone 3 milyon izlenim almış
kanalımız ; TIKLA GİT
herkese bol kazançlar bol aboneler
Nedir bu legendado ?
Legendado bir müzik videosunun brezilya diline çevirisidir.
Yani bir tür altyazı sistemidir.
Legendado para kazandırır mı ?
Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum bazı videoları attığımda kendiliğinden reklam çıkarıyordu bu sorunu çözemedim pek kafa yormadım diyebilirim pc ile alakalı bir sorun olabilir.
Peki Legendado para kazandırmıyorsa ne işime yarar ?
Evet asıl soru Legendado en kısa sürede yüksek izlenim alıp yüksek abone kasma aracınız olabilir çünkü çoğu legandado videoları orjinal videodan daha fazla izlenim alıyor sebebi sanırım nüfus kaynaklı birşey
Kısaca özgüne başlıcaksınız ama aboneye ihtiyacınız varsa bu yolu kullanabilirsiniz size örnek bir kanal atıcam
1 Hafta önce videoları yüklemiş bir haftada 7bin abone 3 milyon izlenim almış
kanalımız ; TIKLA GİT
herkese bol kazançlar bol aboneler