Yeni Para Kazanma Yöntemi

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

fanitter

Yasaklanmış
Herkese tekrardan merhaba uzun zamandır paylaşmak istediğim bugüne nasip olan birşeyi anlatmak istiyorum sizlere bir yöntemi. Bu yöntemin adı Legendado

Nedir bu legendado ?

Legendado bir müzik videosunun brezilya diline çevirisidir.
Yani bir tür altyazı sistemidir.

Legendado para kazandırır mı ?

Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum bazı videoları attığımda kendiliğinden reklam çıkarıyordu bu sorunu çözemedim pek kafa yormadım diyebilirim pc ile alakalı bir sorun olabilir.

Peki Legendado para kazandırmıyorsa ne işime yarar ?

Evet asıl soru Legendado en kısa sürede yüksek izlenim alıp yüksek abone kasma aracınız olabilir çünkü çoğu legandado videoları orjinal videodan daha fazla izlenim alıyor sebebi sanırım nüfus kaynaklı birşey :D

Kısaca özgüne başlıcaksınız ama aboneye ihtiyacınız varsa bu yolu kullanabilirsiniz size örnek bir kanal atıcam

1 Hafta önce videoları yüklemiş bir haftada 7bin abone 3 milyon izlenim almış
kanalımız ; TIKLA GİT

herkese bol kazançlar bol aboneler :)

ben şikayet edin demedimki hocam.gayet mantıklı yapmışsa bende gayet mantıklı bi şekilde şikayet ederim.kandırılmaktan anca kandıranlar hoşlanır.

ben şikayet edin demedimki hocam.gayet mantıklı yapmışsa bende gayet mantıklı bi şekilde şikayet ederim.kandırılmaktan anca kandıranlar hoşlanır.

ozaman spamda yapmayın hocam oda kandırmak değil mi birinin videosunu kopyalayıp milleti youtubeyi sanki kendi videon gibi kandırmıyormusun ozaman kanalını bulunca hemen şikayet edip flaglasınlar güzel olur mu ? mantık diyorum bazen sadece mantık.

ozaman spamda yapmayın hocam oda kandırmak değil mi birinin videosunu kopyalayıp milleti youtubeyi sanki kendi videon gibi kandırmıyormusun ozaman kanalını bulunca hemen şikayet edip flaglasınlar güzel olur mu ? mantık diyorum bazen sadece mantık.

ben spam çalışmıyorum hocam onu bana soyleme.spam yapanı şikayet etmem ben hiç bir zaman .hem spam yapacaksın hem hile ile reklam videonu seyrettireceksin hem baska siteye yonlendirip ordan para kazanmaya çalışcaksın ne güzel dunya

hileye bakarmısınız gelde şikayet etme bunu şimdi.

Niye edelim hocam gayet mantıklı yapmış arkadaş spamında bu yönü var.

Arkadaş Bunu Demek İstedi Herhalde ?

Bu SPAM Mı Oluyor Yani :D

Dikkatli Bakın..

Skip Ad.. Reklamı Geç'e Tıklanmıyor..

Ryvk1Y.png

1 haftadır bu videoların bulunduğu bir kanalı takip ediyorum yoksa bende spamlayacaktım bu içeriği fakat YouTube ...

Arkadaş Bunu Demek İstedi Herhalde ?

Bu SPAM Mı Oluyor Yani :D

Dikkatli Bakın..

Skip Ad.. Reklamı Geç'e Tıklanmıyor..

reklam değil ki iyide o :D adam video reklamını kaydedip videonun başına eklemiş.slkp ad a tıklanılan yere kendi web sitesini yerlestirmis. direk oraya yönlendirmeye calsıyor.ama değişik ve güzel bir taktikmiş :)

Herkese tekrardan merhaba uzun zamandır paylaşmak istediğim bugüne nasip olan birşeyi anlatmak istiyorum sizlere bir yöntemi. Bu yöntemin adı Legendado

Nedir bu legendado ?

Legendado bir müzik videosunun brezilya diline çevirisidir.
Yani bir tür altyazı sistemidir.

Legendado para kazandırır mı ?

Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum bazı videoları attığımda kendiliğinden reklam çıkarıyordu bu sorunu çözemedim pek kafa yormadım diyebilirim pc ile alakalı bir sorun olabilir.

Peki Legendado para kazandırmıyorsa ne işime yarar ?

Evet asıl soru Legendado en kısa sürede yüksek izlenim alıp yüksek abone kasma aracınız olabilir çünkü çoğu legandado videoları orjinal videodan daha fazla izlenim alıyor sebebi sanırım nüfus kaynaklı birşey :D

Kısaca özgüne başlıcaksınız ama aboneye ihtiyacınız varsa bu yolu kullanabilirsiniz size örnek bir kanal atıcam

1 Hafta önce videoları yüklemiş bir haftada 7bin abone 3 milyon izlenim almış
kanalımız ; TIKLA GİT

herkese bol kazançlar bol aboneler :)

Hocam merhaba tam olarak bu sistemi sıfırdan yapmak istediğimde bir kanal açıp devam ettirmem gerekiyor ama ne yapacagımız ıben hala anlayamadım bu işelerde biraz yeni sayılmam ama çokta tecrübeli değilim tam oalrak nasıl bir sistem ve nasıl yapacağız kanalı açtıktan sonra anlaymadım detaylı bilgi verebilirsen çok sevınırım..hayırlı akşamlar

O değilde bunu paylaşıp yt yi yine çöplüğe döndürceksiniz, bu konulara her zaman karşıyım yarardan çok zararı oluyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri