Yeni Para Kazanması Açılan Kanallar Kapanıyor!

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Tr adsenseler de durum ne. Video içerik dili veya uzunluk kapanması na etkisi var midir

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkesin derdi varmışta patlama yapılacak konu bekliyormuş vay arkadaş :)

Bekletilmiş eski kanalları 2 aylık adsenseye bağladım 1 hafta dayanmadı. :) Kazanması açık olmayan kanallar takır takır sayıyor ama.. Kapanma yok, Sıkıntı yok. Sorun hala adsensede. Kanal içeriğiyle falan alakası yok. Ben daha fazla kanal ziyan etmicem. Zaten 5-10 tane kaldı. Kapanacağına boşa saysın.

Bekletilmiş eski kanalları 2 aylık adsenseye bağladım 1 hafta dayanmadı. :) Kazanması açık olmayan kanallar takır takır sayıyor ama.. Kapanma yok, Sıkıntı yok. Sorun hala adsensede. Kanal içeriğiyle falan alakası yok. Ben daha fazla kanal ziyan etmicem. Zaten 5-10 tane kaldı. Kapanacağına boşa saysın.

Sorun adsense de falan değil sorun içerikte :)

8 aylık açık ter temiz kanalı partnere bağladım. ERTESİ GÜN GÜMLEDİ. partnere bağlayınca da aynı sorun oluyor. para kazanan videolar incelemeye giriyor ve spamsa kapatılıyor

8 aylık açık ter temiz kanalı partnere bağladım. ERTESİ GÜN GÜMLEDİ. partnere bağlayınca da aynı sorun oluyor. para kazanan videolar incelemeye giriyor ve spamsa kapatılıyor

Aslında doğru, para kazanma açılında incelemeye giriyor olabilir.

Sabah itiraz ettim açmadılar kanalı.
İşimiz yaş baya.

Youtube tek tek inceliyor işte niye bu kadar spam yapmaya çalışıyorsunuz ki ?

Kendi kategorimde bile şimdiden saçma sapan spam click-bait içerikler paylaşan kanallar çıktı ne güzel gelişiyordum ama paragöz insanlar bir diğer deyişle nefret ettiğim spam içerikle para kazanmaya çalışanlar önüme bir engel oldu . Şahsen spam yapan kişiler sadece Youtube'u çöp yapıyor kim ne derse desin.

Aslında doğru, para kazanma açılında incelemeye giriyor olabilir.

ben hala içerikle de alakalı olmadığını düşünüyorum :D bir gün bulacam çözümünü bakalım.. geçen aylarda adsenseyi onaylatıp partnere taşıyınca kanallar kapanmıyordu, ama şimdi partnere bağlasan da kapanıyor. yt çok çalışıyor :D

Youtube tek tek inceliyor işte niye bu kadar spam yapmaya çalışıyorsunuz ki ?

Kendi kategorimde bile şimdiden saçma sapan spam click-bait içerikler paylaşan kanallar çıktı ne güzel gelişiyordum ama paragöz insanlar bir diğer deyişle nefret ettiğim spam içerikle para kazanmaya çalışanlar önüme bir engel oldu . Şahsen spam yapan kişiler sadece Youtube'u çöp yapıyor kim ne derse desin.

gerçekten komiksin :D

Bir de son zamanlar da usa dan aws ile vps alıp o şekilde kanala bağlayarak çalışanlar vardı. O şekilde yapıldığında kanallar daha mı uzun gidiyor? Yoksa bir umuttur yaşamak diyerek mi bir de o şekilde deneyelim diyorlar.

gmail oluştururken bir ekran resmi atabilir misin hocam bir gmail ne kadar dikkatli açılabilir ki extra bişey pek de yok yani

Oluşturma normal şekilde hocam ekstra birsey yok dediğiniz gibi benim ekstram sadece her maili vds den temiz ip ile açıyorum kanalı da bu vds den yönetiyorum çalışma şeklimde bildiğiniz render+dw şeklinde olurda kanal kapanısa vds yi formatlayıp yeni ip yeni kanal şeklinde devam ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:42 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

kanalların ortalama günlük getirisi ne acaba?

Kanalına göre aşırı değişken net bişey söylemem imkansız hocam

Oluşturma normal şekilde hocam ekstra birsey yok dediğiniz gibi benim ekstram sadece her maili vds den temiz ip ile açıyorum kanalı da bu vds den yönetiyorum çalışma şeklimde bildiğiniz render+dw şeklinde olurda kanal kapanısa vds yi formatlayıp yeni ip yeni kanal şeklinde devam ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:42 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

Kanalına göre aşırı değişken net bişey söylemem imkansız hocam

Dediğiniz güzel mantıklı fakat 10 k onayı sıkıntısı var hocam sorun olmuyor mu

kanal mallierini dikkatli alın derim başka bişey demem beyler kapanma yok çok şükür yöntem vs de yok mailler sağlam olsun temizliğiniz iyi olsun yeter.
not: pm yağmuru başladı :)
not2: maillerimi satın almıyorum kendim açıyorum

temizliği tam olarak nasıl yapıyorsun kardeşim

Dediğiniz güzel mantıklı fakat 10 k onayı sıkıntısı var hocam sorun olmuyor mu

Hocam zaten 10k pek bi para kazandırmıyor onay kısmına gelene kadar ads falan bağlamıyorum ben kendi kendine nadasa bırakıyorum ve eğer içerik sağlamsa (ki sağlam olmayan içerikle spam yapmanın bi anlamı yok bence) zaten hızlıca 10k oluyor izlenim hızı yavaşsa onaydan sonra adsenselerine dağıtıyorum izlenme hızlıca yükselirse 1 ay sabredip 1 ay ile alan partnerlere bağlıyorum.

Hocam zaten 10k pek bi para kazandırmıyor onay kısmına gelene kadar ads falan bağlamıyorum ben kendi kendine nadasa bırakıyorum ve eğer içerik sağlamsa (ki sağlam olmayan içerikle spam yapmanın bi anlamı yok bence) zaten hızlıca 10k oluyor izlenim hızı yavaşsa onaydan sonra adsenselerine dağıtıyorum izlenme hızlıca yükselirse 1 ay sabredip 1 ay ile alan partnerlere bağlıyorum.

10 k olması mesele değil red yiyor o sorun :)

temizliği tam olarak nasıl yapıyorsun kardeşim

Wise disk ile hem genel hem çerez temizliği
Cclear ile kayıt defteri temizliği çöp dosya temizliği
Advanced system care pro versiyonda alet çantası ile kayıt temizliğii disk taram+derin tarama ve genel sekmesinden hızlı tarama yapıp disk birleştirme hariç tüm sekmeleri seçip sorunları düzelt tıklayıp onay veriyorum
Ek olarak Kanalları chrome ile açmam kendi pc den açmam vds de mümkünse temize en yakın ip değişikliği yaparım bu işlemler 5 dakka falan sürüyo makinasına göre daha iyi olabilir tabi

---------- Spam Engelliyici 03:04 ---------- Önceki Mesaj 03:00 ----------

10 k olması mesele değil red yiyor o sorun :)

Red yiyen içeriğin yüzüne bakmam hocam içerik mi yok ben zaten sağlamcıyım onay alan kanalı bi başlarım her dilinde yüklerim her altyazsında yüklerim içeriğiniz red yiyorsa çalışma şeklinizi değiştirin

Hangi ülkenin adsensesine bağlıyosunuz kanalları?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri