Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba arkadaşlar
«X-Media Digital
spam almıyor falan demeyin forumda biraz araştırdım spam almadıgını yazmışlar partnerin kabak gibi spam kanalları var denk geldim bir kaçına
gelelim alım kriterlerine
Başka acente aracılığıyla ortak programına katılan değildir.
Bir telif yok.
Senin Kanalın içerik, cari faiz cüretkar olduğunu ve izleyiciler çekiyor.
Ortalama kanal katılım günde 1000'den fazla manzarası var.
google çeviri anca bu kadar çevirebildi
ödeme yöntemleri wm ve pp
%25 kesintisi var
Kanal 50 milyondan fazla manzarasına ayda sahiptir (ve içeriği benzersizdir), biz toplam gelirinin% 90'a varan sunabilir.(bu madde spamcıları pek ilgilendirmiyor)
benim şuan günlük 1000 izlenimli kanalım yok deneyip bilgi verecek arkadaşlar olursa sevinirim
e hadi kolay gelsin.
unutmadan başvuru linki
ĞаÑем подклÑÑаÑÑÑÑ Ğº паÑÑнÑÑÑкой Ğ¿ÑогÑамме YouTube?
ben denemiştim ama almadı hocam, o dediklerin belki önceden sokturmuştur
merhaba arkadaşlar
«X-Media Digital
spam almıyor falan demeyin forumda biraz araştırdım spam almadıgını yazmışlar partnerin kabak gibi spam kanalları var denk geldim bir kaçına
Bir telif yok.
%25 kesintisi var
Kanal 50 milyondan fazla manzarasına ayda sahiptir (ve içeriği benzersizdir), biz toplam gelirinin% 90'a varan sunabilir.(bu madde spamcıları pek ilgilendirmiyor)
benim şuan günlük 1000 izlenimli kanalım yok deneyip bilgi verecek arkadaşlar olursa sevinirim
e hadi kolay gelsin.
unutmadan başvuru linki
bazıları her partnere spam almıyor denemeyin yazıyor nedensee![]()
merhaba arkadaşlar
«X-Media Digital
Bir telif yok.
%25 kesintisi var
e hadi kolay gelsin.
unutmadan başvuru linki
bu postunuzu yeni gördüm. x digital media ile geçmişten gelen bir çalışmamız var. daha önce spam konusunda kendileri ile anlaşamamıştık. eğer şuan spam aldıklarına eminseniz partnerin yetkilisi skypede ekli ara ara sorularımız sorarız kendisine bazı konularda danışırız. spam aldıklarına eminseniz bana pm den bünyelerinde bulunan birkaç spam kanal atarsanız. eğer spam alıyorlarsa cms lik alıp açarım forumda konusunu şartlarını vs
bu postunuzu yeni gördüm. x digital media ile geçmişten gelen bir çalışmamız var. daha önce spam konusunda kendileri ile anlaşamamıştık. eğer şuan spam aldıklarına eminseniz partnerin yetkilisi skypede ekli ara ara sorularımız sorarız kendisine bazı konularda danışırız. spam aldıklarına eminseniz bana pm den bünyelerinde bulunan birkaç spam kanal atarsanız. eğer spam alıyorlarsa cms lik alıp açarım forumda konusunu şartlarını vs
spam olan kanallarını bulup yollayacam size hocam en kısa sürede
Aynen ustad senin gibi dusunuyorm son 3 haftadir hic partner gozumde degil. Temkinli gidoyorum cok sukur hic birsey yok adsenselerde.partnerler sıkıntılı bitti sayılır,spam için adsense daha uygun şu anda ama ölçülü tabiki,quizdeki gibi yardırma devri sona ermiştir.
Digital Minds Entertainment bu partner hakkında bilgin varmı dostum?hazır bura güncellenmişken forumdaki partner listesi baya arttı arkadaşlar kanallarınızı bunlara dağıtın ki biri ödemezse diğeri öder en azından, inşallah hepsi öder
http://www.ytpara.com/partner-networkleri/88214-ritualturkey-network-ne-istediginizi-biliyoruz.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/88032-pixel-network-guncelleme.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/88768-zeplin-network-tanitim.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/82952-multicolor-network-kapanan-kanallara-odeme.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/86251-beyond-network.html
ve serkanyt nin yeni kurduğu partner var o henüz konu açmadı açacaktır ama
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.