maili silince sayılmamasını sanmıyorum çünkü maili silsende kanalın linkinde ne sebepten kapandığı belli oluyor.
Teliften kapanmazsa 1-2 telifte kanalı sildiğimizde kanalı kullanıcı sildi yazıyordu sanırım. Farklı şeyden mi bahsediyoruz yoksa abi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
maili silince sayılmamasını sanmıyorum çünkü maili silsende kanalın linkinde ne sebepten kapandığı belli oluyor.
Partner firması ve 10 Telif komik rakam değilmi. 220K kanalı olan Quiz![]()
teliften ve spamdan kapanan kanal adsenseye hasar veriyorsa,o mailler silinsede linkinde sebebiyle yazıyor...google bir kenara notunu almış oluyor.zararı varsa maili silmek kurtarmayabilir...Teliften kapanmazsa 1-2 telifte kanalı sildiğimizde kanalı kullanıcı sildi yazıyordu sanırım. Farklı şeyden mi bahsediyoruz yoksa abi ?
Peki bu kota aylık mı? Bir bilginiz var mıOrdaki kurallarda kanal kapanmasından bahsetmiyo, kanala bir telif strike işlendimi 1ay içinde geri alınmazsa iş ortaklığınada 1 strike işlenir diyo. Yani teliften 4 kanal kapanırsa o iş ortaklığı ceza alıyo. Yada 10 kanalın hepsine 1er telif gelip kapanmasada yine ceza alıyo.
Aylık galiba. Ama alınan ihtarlar 120 gün sonra siliniyomuş ve 20 ihtarda iş ortaklığı feshedilebilirmiş.Peki bu kota aylık mı? Bir bilginiz var mı
Aylık galiba. Ama alınan ihtarlar 120 gün sonra siliniyomuş ve 20 ihtarda iş ortaklığı feshedilebilirmiş.
inşAllah dediğin gibir ama geçen ay toplu giden para kazanmaları ben buna baglıyorum. Kural etkin oldu ve o statüdeki tüm adsenslerin para kazanması gitti.
Adsens kanallarıda iş ortağı
![]()
Para kazanma gidince mail gelen adsens bağlı kanal.
Hocam konunun başlığı "İçerik yöneticileri için ihtarlarla ilgili temel bilgiler" ingilizce başlığı "Strike basics for content managers"
Yani kurallar içerik yöneticilerini yani ingilizce adıyla content manager ları ilgilendiriyor.
Normal adsense kullanıcıları bu gruba girmiyor. Bir kere content management system (CMS) ye sahip olmayan bir kullanıcı nasıl Content manager olarak adlandırlabilir ki?
Örneğin benim adsense bağlı normal 50 adet kanalım var bu beni Content manager(içerik yöneticisi) yapmaz. Dolayısıyla bu kurallar beni kapsamaz.
Birkaç defa okudum benim anladığım bu yönde tabi sizde haklı olabilirsiniz ama bu şekilde olması hepimiz için daha hayırlı![]()
Bizle alakası yok rahat olun.
(Incubus'un kişisel fikri, bir yerden öğrenmedim yani.)
http://youtube.com/partner_strikes bu adrese giderek görebilirsiniz diyor İngilizce makalede; ancak gidildiğinde adsense hesabında da dahil olmak üzere problem çıkıyor. İzin yetersiz kalıyor. Ama iwocan girerse örneğin Gizza'dan o zaman çıkacaktır. MCN ve Content Manager farklı şeyler, her MCN bir Content Manager ama her Content Manager bir MCN değil. Roll-up vb. yetkileri var, makaleden benim anladığım açık zaten. Bizimle bir alakası yok![]()
Yani bizlik bir sorun yok diyorsunuz ?
Bizle alakası yok rahat olun.
(Incubus'un kişisel fikri, bir yerden öğrenmedim yani.)
http://youtube.com/partner_strikes bu adrese giderek görebilirsiniz diyor İngilizce makalede; ancak gidildiğinde adsense hesabında da dahil olmak üzere problem çıkıyor. İzin yetersiz kalıyor. Ama iwocan girerse örneğin Gizza'dan o zaman çıkacaktır. MCN ve Content Manager farklı şeyler, her MCN bir Content Manager ama her Content Manager bir MCN değil. Roll-up vb. yetkileri var, makaleden benim anladığım açık zaten. Bizimle bir alakası yok
---------- Spam Engelliyici 22:33 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------
Bu arkadaş söylemiş zaten öncedenAynen harfiyen katılıyorum buna.
kısacası her [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bir Content Manager olabilir ama her Content Manager bir [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] olamaz yani![]()
kısacası her [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bir Content Manager olabilir ama her Content Manager bir [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] olamaz yani![]()
iwocan adamdır![]()
seviyoruz seni iwoYaslandirdi bu is beni..
---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 15:44 ----------
Sen daha adamsin kardesim![]()
Youtubedan spam temizlenmek adına göz dağı verdiği ortada. Asıl soru uygulayacak mı? Uygulayacaksa partnerların %70 i kapanır gider. İster istemez müzikden şundan bundan özgün kanallar gitmiyor mu? gidiyor bu rakam çok düşük olduğu için hiç bir partner uygulamaya geçilirse dayanamayacaktır. Kendinizi riske atmayın, zaten tam bu kurallar çıkmadan önce adsense banını youtube kaldırdı. Banlanan adsenselerin açılması belliki youtube gelin ads çalışın partner çalışmayın diyor. Bizde artık ads çalışcaz, 2 yıl önce partner mı vardıki, Ads den niye korkuyorsunuz ki? Evet benim kanallarımda para kazanması gitti. açtım 20 gün önce bir ads devam ettim. 2 gün önce yeni bir ads daha açtım. Açın 3 bankadan hesap 3 ads çalışın. 1 inin kazanması kapansa öbürleri durur. Artık adabına göre çalışın. Telifli ve 18 yaş üstü işlerden uzak durun. Açıkcası partnerların bu duruma düşmesine ilk etap çok üzülmüştüm, sonra partnerlar keyfi yere atıp içerideki parayı bile ödemeyince umrumda değil. Hatta beter olsunlar ki başkalarının çalışan kanallarından yiyemesinler. az kanal, az video, çok adsense.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.