teşekkür ederim. neresi derken soruyu anlamadım hocam kusura bakmayın.
kart şehir olarak nereye geldi demek istedim hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkür ederim. neresi derken soruyu anlamadım hocam kusura bakmayın.
kart elime bugun ulaşdı inşallah sizinkide gelir arkadaşlar.
Hatta yeni malta paypalımda hazır.
paypal maltyi nasıl açtınız kimse yardımcı olmuyor ya pleas
ilk mesajları dikkatlice oku kardeşim orda yazıyor
Kartı gelmeyen var mı hala benim gibi
kartı boşuna beklemeyin hocam vaad edildiği gibi bir sistem değil , Eski görünüme ne yaparsak yapalım geçmiyor.Her şeyi denedim vds. vpn. tr ip vs. cookie olmayan sıfır pcden portable ile girdim yine de olmadı.Daha ne yapcaz anlamadım.
Zaten eski sürümde banka hesabı vs. eklemeye çalışınca US bank account istiyor.Leupay kartını da kabul etmiyor.
Çözebilen var ise yazsın.
Hocam kart geldi, ama paypal mı açamadınız? Konuyu açan arkadaş yardımcı olsa biraz.
paypal açımında bir sıkıntı yok hocam .Paypal.com/mt adresinden kayıt oluyoruz sonrasında kart ekleme ve hesap ekleme olayı sıkıntılı.Banka hesabı olarak amerika hesabı istiyor.Leupay kartını da kabul etmiyor paypal.Sıkıntı bundan ibaret.
@Denizciyiz hocam konu açtıgınız teşekkürler ama paypal konusunda hiç kimse verim alamadı.Adsense için zaten bu yonteme kimsenin ihtiyacı yok gibi gorunuyor.Daha detaylı,çözüm odaklı bir anlatım ekleyebilirseniz iyi olur.
Banka hesabı eklemek için business hesap açın
Banka hesabı eklemek için business hesap açın
saolasın business yükseltim hesabı oldu.
kart gelmedi hocam bana banka hesabı ekledim. (confirm your bank) ibaresi var.hocam sadece hesabımı ekleyebildin (yani malta iban numarasınımı)
yoksa gelen kartıda ekleyebildin mi?
ve eklediğin hesap da (confirm your bank) ibaresi var mı?
yeni şöyle
Screenshot by Lightshot
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.