Yeni Paypal - Payooner Alternatif.. Partnerlerde Parası kalan olmasın!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Yoğunluk olabilir. sonucta sms onay sistemleri otomatiktir. Pekçok üyelik aynı anda açıldığında sms gelmeyebilir.

2. olarak [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] Paypal'ı ben Malta olarak açtım. paypal doğrulamayı kart gelince yaptım. Konuda da belirttim kart istemek ücretsiz.
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] adres onaylamayı sanal kart ile halledebilirsin hocam.

hocam sanal kart kullanmıyorum banka hesap görüntüsü attım.

Konuyu açan arkadaş bu karta para alma limiti var mı?

[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] harika bir konu ellerine sağlık.. Benim amrikan paypal hesabında bir para var ama bilgiler sallamasyondu bu yöntemle para çekilebilir mi acaba sanırım çekilemez çünkü malta olayından bahsetmişsin..

[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] harika bir konu ellerine sağlık.. Benim amrikan paypal hesabında bir para var ama bilgiler sallamasyondu bu yöntemle para çekilebilir mi acaba sanırım çekilemez çünkü malta olayından bahsetmişsin..

başka hesaplara para yollayabiliyorsanız. Yeni hesap olarak ülke malta olacak şekilde paypal aç. 250usd den küçükse hemen bankaya çekebilirsin. Miktar büyükse paypalı onaylatıp parayı yolla. Ama tavsiyem azar azar 2 günde bir transfer etmen.

AMERİKAN PAYPAL : A
MALTA PAYPAL : M

A====>> M ' ye gonde
M====>>> Leupay banka hesabına çek. sanırım boyle kolay oldu : )

Bu arada kimlik ve adres bilgileri hemen onaylanıyor. Bu bilgiler sonra kart yollayacakları zaman kontrol ediliyor. Boş sayfa vsvs. atmayın kartınız gelmez.

Kredi kart ekstresi geliyor her ay pdf formatında maile, indirip attım onu adrese, sonra kart isteme (adres onay) kısmı açıldı orada dolar hesabını seçerek kartı istedim. İnsallah dogru yapmısızdır kısa sürede de gelir :)

Çok teşekkürler hocam, herkese hayırlı ugurlu olsun..

Hocam direk IBAN verdi bize suan, bu ibanla paypal açsak kart gelmeden onaylatabilirmiyiz paypalı ? Yani şuan paypal onay ücreti hesaba gelir mi kart gelmese de ? Direk paypalı halledelim de kart gelince parayı çekeriz yeter ki buraya gelsin.. Yoksa paypal için kartın gelmesini beklemek zorundamyıız ?

en az 10 kere denedim hala sms gelmedi :(

başka hesaplara para yollayabiliyorsanız. Yeni hesap olarak ülke malta olacak şekilde paypal aç. 250usd den küçükse hemen bankaya çekebilirsin. Miktar büyükse paypalı onaylatıp parayı yolla. Ama tavsiyem azar azar 2 günde bir transfer etmen.

AMERİKAN PAYPAL : A
MALTA PAYPAL : M

A====>> M ' ye gonde
M====>>> Leupay banka hesabına çek. sanırım boyle kolay oldu : )

Bu arada kimlik ve adres bilgileri hemen onaylanıyor. Bu bilgiler sonra kart yollayacakları zaman kontrol ediliyor. Boş sayfa vsvs. atmayın kartınız gelmez.

Ah keşke yollatsa yollatmıyorki onaysız hesap olduğundan sanırım..

[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION], abi ellerine saglik, guzel anlatmissinda ama ben beceremedim, mumkunse kisa ve detayli bi video ceke bilirmisin rica etsem ?

en az 10 kere denedim hala sms gelmedi :(

hocam farklı maille farklı numarayla firefoxtan falan dene bendede gelmedi baya sonra vodafone numarayla dnedim yine gelmedi sora aynı vodafone numarayla farklı maille denedim geldi. heralde görünmesede mail falan asılı kalıyo :D

hocam farklı maille farklı numarayla firefoxtan falan dene bendede gelmedi baya sonra vodafone numarayla dnedim yine gelmedi sora aynı vodafone numarayla farklı maille denedim geldi. heralde görünmesede mail falan asılı kalıyo :D

neyse hocam vazgeçtim.Daha üyelikte böyle sıkıntı çıkartıcaksa hiç bulaşmıyım

[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION], abi ellerine saglik, guzel anlatmissinda ama ben beceremedim, mumkunse kisa ve detayli bi video ceke bilirmisin rica etsem ?

Şimdi, hem geç oldu. Hemde elimde telefon numarası yok : ) şu videoyu izle belki yardımcı olur.

https://www.youtube.com/watch?v=XuJCeNxhyrs

Sms gelmeyenler arkadaşların dediği gibi farklı mailde denerlerse belki gelebilir.Ama ben bir önce ki mesajımda da belirttim. sms gelmemesi yoğunluktan kaynaklanıyordur.

Hocam direk IBAN verdi bize suan, bu ibanla paypal açsak kart gelmeden onaylatabilirmiyiz paypalı ? Yani şuan paypal onay ücreti hesaba gelir mi kart gelmese de ? Direk paypalı halledelim de kart gelince parayı çekeriz yeter ki buraya gelsin.. Yoksa paypal için kartın gelmesini beklemek zorundamyıız ? [MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] :)

Hocam direk IBAN verdi bize suan, bu ibanla paypal açsak kart gelmeden onaylatabilirmiyiz paypalı ? Yani şuan paypal onay ücreti hesaba gelir mi kart gelmese de ? Direk paypalı halledelim de kart gelince parayı çekeriz yeter ki buraya gelsin.. Yoksa paypal için kartın gelmesini beklemek zorundamyıız ? [MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] :)

hocam bana sms gelmiyor, türkcell avea vodafon nasıl sms onayını hallettiniz

Paypalı kart gelince onaylatacaksın. o da ortalama 10-15 günü bulur. Ama onaysız hesaba da limitler dahilinde para alıp çekebilirsin o ibana.

tekrar belirtiyim farklı iplerle paypala giriş çıkış yapmayınız. paypal kısıtlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri