Yeni Projemiz - DrOyun.com | Kampanyalar Foruma Özel

• Kullanıcı YTuBeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

YTuBeR

Yasaklanmış
Meraba Arkadaşlar, Uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğümüz DrOyun.com artık hizmetinizde . DrOyun.com'dan oyun ve epin siparişlerinizi uygun fiyata ve güvenli bir şekilde verebilirsiniz...

Ayrıca ytpara ya özel indirimler ve çekilişlerde olacaktır. droyun.com ve epinlerle ilgili sorularınızı bu konudan sorabilirsiniz. Elimden geldiğince sorularınızı cevaplamaya ve yardımcı olmaya çalışacağım.

Hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah.

Açılışımızı büyük bir KAMPANYA yaparak başlatıyoruz.

Arkadaşlar sitemiz üzerinden yapıcağınız ilk alışverişe 1 Adet Steam Random Key hediye Ediyoruz.
Steam Random Key nedir derseniz;
İçinden Bedava Oyunda Çıkabilir, 250 TL'lik Oyunda Çıkabilir Tamamen ŞANS.

1 Hesapdan 1 Kez key alınabilir. İsterseniz 4-5 tllik bir ürün alın yine key hakkınız olur arkadaşlar.

-Just Cause 3 Oyununu En Uygun fiyata İlk ve Tek Bizde! Steam'dan ucuza 85 TL ye hemen sipariş verebilirsiniz.

r8N147.jpg

- Playstation Network Card'larda %20 indirim yaptık En UCUZ bizde!

- League Of Legends , World Of Warcraft , Knight Online , Legend Online ve daha bir çok oyunda Büyük kampanyalarımız olacak ilerleyen günlerde. Bizi Takip Edin.

Yılbaşı içinde Büyük bir Çekiliş Planlıyoruz.

Arkadaşlar Desteklerinizi Bekliyoruz.

Tüm İşlemler Resmi Kurumsal Şirketimiz Üzerinden Yapılmaktadır..​

Son düzenleme:
REf var mı ? :D.

Hayırlı olsun hocam ,

YTuBeR hocamla uzun bi süredir birlikte çalışmaktayız . Son derece güvenilir ve ilgilidir övmek gibi olmasın :).

Hayırlı olsun Allah utandırmasın hocam, baya ticaretimiz oldu güvenilir arkadaş.

Hadi hayırlı olsun okan abi, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz arkadaslar uzun süredir tanıyorum okan abiyi çok iyi biridir :)

Son düzenleme:
REf var mı ? :D.

Hayırlı olsun hocam ,

YTuBeR hocamla uzun bi süredir birlikte çalışmaktayız . Son derece güvenilir ve ilgilidir övmek gibi olmasın :).

Çok teşekkürler hocam :) REF'i kurumsal olduğumuz için maalesef veremiyorz :)

Hayırlı olsun Allah utandırmasın hocam, baya ticaretimiz oldu güvenilir arkadaş.

Çok teşekkürler hocam :) Amin.

Hadi hayırlı olsun okan abi, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz arkadaslar uzun süredir tanıyorum okan abiyi çok iyi biridir :)

Teşekkürler Sıtkıcım :)

Hayırlı olsun domain güzelmiş :)

:) Teşekkürler hocam.

Öncelikle hayırlı olsun. Google Play veya itunes TL kartı satışınız var mı?

Scriptte oyunlar bölümünde tüm oyunları aynı sayfada listelemeyin hocam kasıyor sayfa 1,2,3 diye sayfalara bölün daha iyi olacaktır.

okan hocam ben bu işi çok araştırdım da lise zamanlarımda filan :D tabi o zamanlar liseli kafasıyla yapacak bi yol bulamamıştım :) müsait bir anında sohbet edelim birşeyler öğreneyim bende :) farklı şeyler öğrenmeyi çok severim.

Hayırlı olsun :)

hayırlı olsun, hala knight oynuyo olsaydım alırıdm hemen bi pre :D

:) Teşekkürler, ne zaman başlarsanız buyrun :)

Scriptte oyunlar bölümünde tüm oyunları aynı sayfada listelemeyin hocam kasıyor sayfa 1,2,3 diye sayfalara bölün daha iyi olacaktır.

Hocam 1-1,5 aya yeni scripte geçicez. O zaman daha iyi olucak. Çok teşekkürler öneriniz için :)

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

Hayırlı olsun, iyi çalışmalar dilerim

Teşekkürler Hocam :) sizede.

okan hocam ben bu işi çok araştırdım da lise zamanlarımda filan :D tabi o zamanlar liseli kafasıyla yapacak bi yol bulamamıştım :) müsait bir anında sohbet edelim birşeyler öğreneyim bende :) farklı şeyler öğrenmeyi çok severim.

Hayırlı olsun :)

Teşekkürler Hocam. :) Skypdaym istediğin zaman yaz hocam :) benimde hep hayalimde vardı böyle bir eticaret. Sonunda faaliyete geçirdik. :) Kısa zamandada piyasaya iyi bir giriş yapıcağım :)

Hayırlı olsun hocam..

Teşekkür ederim hocam.

Hayırlı olsun Silkroadi görünce duygulandım gece gece ömrümü yedi o oyun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri