Yeni şarkım tüm yorum ve desteklerinizi bekliyorum !

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Eski bir rapper olarak bu yorumu yapıyorum umarım tavsiyelerimi dikkate alırsın.

1. Sözlerin gayet başarılı beğendim fakat sözlerinde eksik bir şeyler var mesela ; Müzik piyasasında sıklıkla duyduğumuz hayat, yaşam, çocukluk vb. içerikleri bir parçada buluştur muşsun bunun yerine bir konu belirle ve sadece o konu üzerinde yoğunlaş. Eğer çocukluğunu anlatacaksan bir hikaye taslağını kafanda belirle 7 ile 10 yaş arasında yaşadıklarımı anlatıcam diye kendine söyle sonrada o zamanda yaşadığın olayları hayal et ve ondan sonra bunu sözlere dök.

2. Double Rhyme yapmaya dikkat et. Sözlerinde ki sesli harflerin uyuşmasına bağlama konuyu sadece eğer 18 li hece ölçüsünde yazacaksan bunu ikiye böl ve alt alta gelen kısımlarda 9. hece ölçüsünün de bir alttaki cümlede 9. hece ölçüsü ile sesli harfleri aynı olmalı.

Örneğin ;
Hayallerimi bırakmazdım geride kalana asla
Bütün yükü sırtlamıştım tam on sekiş yaşında

burada ki ı,a,a,ı ile bir alttaki ı,a,ı,ı birbirini tamamlasınbu sayede akıcı bir flow yakalayacaksın kardeşim.

3. Nakaratlarını dahada yavaşlat sonuçta verse ile alakası yok illa hızlı okuyacağım deme hatta armoni yap melodiye uysun sözlerin drum kit lere değil.

4. Mixing ve Mastering'de epeyce eksik kalmışsın bazı bölümde ses patlıyor bazı bölümde müzik ön planda kalıyor. EQ'da bunu dikkatli ayarlaman lazım. Beat de bass ağırlıklı ama vocalin tamamen tizz kalmış. Bu konuyu aşmak için önce az da olsa şan bilgisine sahip olmalısın.

Başarılar diliyorum kardeşim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri