Yeni Sekme Açınca PC'ye Metin Dosyası İndiriliyor. Bu Nedir?

flypow3r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, her zamanki gibi haber7.com'a girip haberlere göz gezdirecektim ancak her yeni sekme açtığımda f isimli bir txt dosyası indiriliyor pc'ye.
indirilenlere tıklayınca altında şöyle birşey yazıyor.
"https://ad.doubleclick.net/ddm/trackimpj/N192603.271889DONANIMHABER.COM/B9435138...."
6 kb boyutunda. açmaya korktum virüs mirüs olmasın bu?

gZ70mb.png

bir kaç sitede daha denedim sadece haber7.com'da oldu şimdiye kadar.

Son düzenleme:
Hocam clicksense yada ad-ware virüsü yemiş olabilirsiniz. Tam olarak hash sayılarını bilmediğim için net bir şey demek zor ama en yakın iki seçenek bunlar. Güzel bir anti-malware yazılımıyla bilgisayarınızı taratın.

Aynısı şuan başımda tam konuyu açacaktım yeminle. 30 tane dosya indirdi. Bence bi sıkıntı var

bence de sıkıntı var. spyhunter la tarattım.
içinde ad geçen bir ton şey buldu hepsini sildim ama yine sorun devam ediyor.
siteden kaynaklı olabilir. ne olur ne olmaz açmayalım yanlışlıkla. belki önemsiz birşeydir ama olsun.

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

yeni konu açmadan sorayım burdan.
youtube abone satan var ise 350 abone'ye ihtiyacım var quize kanal sokmak için konu altından veya pm den yazabilirsiniz.

Hocam her sitede oluyorsu pcnizde reklam virüsü var demektir.(Bende de oluyodu ordan biliyorum).Ben bu durumdayken çok uğraştım anti virüsle falan ama işe yaramadı.Eğer hiçbir şekilde kurtulamazsanız format atın.

Adw Cleaner ile tarama yapıp programın tespit ettiği yabancı dosya-yazılımları silin işe yaramazsa browser'ı silip yükleyin. Göründüğü kadarıyla browser'a virüs bulaşmış, eklentileri bir kontrol edin saçma sapan eklentiler varsa onları kaldırırsanızda çözülebilir ama en etkili yöntem söylediğim ilk adımları uygulamak

Adw Cleaner:
https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

bugün kendi kendine düzeldi arkadaşlar.
problem haber7.com dan kaynaklıydı heralde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri