Yeni Ses Güncellemesi Mi Geldi ?

cagatayak

Kayıtlı Üye
Genelde sesi geçerdim ama dk 19.54ten sonra çoğu içerikte ses engeli geliyor şimdi güncelleme falan mı geldi ?

Evet hocam önlem alınmış, eski taktiğim işe yaramıyor bende de.

Son 4-5 gündür ses takılma oranı aşırı yüksek malesef.

camtasia 110 hızlandırma ile geçmediğim içerik yoktu şimdi geçtiğim içerik yok dünya engeli audio content

Video içindeki şarkıya gelirdi normalde eşleşen ama şimdi normal sesli konuşmalara da engel geliyor.
Engel gelen yerdeki sesi kısıyorum camtasiada, bu sefer başka süredeki yerden eşleşen veriyor..
Pitch shift ayarlamaları ile geçenlerde durum nedir?

Sadece belli bir yerine videonun sesi kısmak yada orayı kesmek bir işe yaramıyor artık . Ses engelini geçmek için malesef videonun tamamına ayar vermemiz gerekiyor

Yeni güncellemede ses eşleşeni için alınan önlem şu şekilde gözüküyor

14 dk dan uzun içinde en az tek ses eşleşeni olan ve her hangi bir yerde ses eşleşeni alan videonun tamamına denk geliyor eşleşen artık

yeni algoritma bunun üzerine kurulu ( dünya engeli örneğindeki gibi)

Ayrıca bu engel aşılıyor.
Bunun için yıllardır kullandığım bir yöntemle hala eşleşeni geçiyorum şükür
Kimse bu konu için benden bilgi istemesin lütfen yöntem anında fixleniyor

Bende bu yazılanlara istinaden deneme yapayım dedim her zamanki kullandığım ayarlar ile sesten dünya genelinde engeli yedim ama 3-5 ayar ile onuda çözdüm şu an için sorun yok.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal süresi 50 dakika olan icerigi 30 dakikaya kadar düşürdüm sesi hızlandırarak siz düşünün. Artık karakterlerin sesi tek tip oldu sinek gibi incecik genede yakalıyor. Sesle alakalı değil de, repliklerden yakalıyor anlaşılan. :)

elimde imkan yok arkadaslar 5 sn de bir 0.1 sn ses kesebilecek varmı kulakla duyulmayacak sekilde biri deneyebilir mi ?

Eskiden yüklenmiş olan videolarda uyarı vermiyor. Yeni yükleyince sesten gidiyor.

Geçebilen ve satan varsa iletişime geçelim arkadaşlar fiyat bilgisini pm olarak atsın yada skypeımı vereyim konusalım.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri