yeni sistem günlük %5 ödeme kanıtlı

• Kullanıcı kroto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

kroto

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar tanıtacagım site yaptıgınız yatırıma günlük %5 ödeme yapıyor örnegin 100$ yatırım yaparsanız günlük 5$ kazanıyorsunuz tabi bu 10>>1000 $ için gecerli 1000$ üstü yatırımlarda % artıyor firma alman firmasıdır ve 20.12.2013 tarihinde hizmete başlamıştır şuanki üyeler tarafından yapılan yatırımlar $900879.34 dır bu kadar kısa sürede bir milyon dolara yaklaştı site..

ödeme seçenekleri:
perfect money egopay bitcoin kıredi kartı (mester cart & visa) okpay payeer

para çekme seçenekleri: > para cekme işlemi anında gerçekleşiyor (otomatik)

perfect money egopay bitcoin okpay payeer

kazanç sistemi saniye bazlıdır yatırdıgınız miktara göre artıyor min 1$ çekebiliyorsunuz yani kazandıgınız parayı çekmek için bir gün beklemenize gerek
yok her saniye artıyor ve günde istediginiz kadar çekebilirsiniz

üye olmak için tıklayın

ödeme kanıtı

rbb7de.png

arkadaşlar konuyu hergün güncelleyecegim hepberaber kazanalım

Bankalara para yatırma devri kapanacak desenize :D Paralarınızı sevin, böyle şeylerde yok etmeyin.

paralarınız itinayla tek maça basılıp %10 kesin kazanç sağlanır :D

ne gülüyorsunuz:D yukarda yazandan daha garanti bir yöntem...
ayrıca orda yazan kredi kartı bitcoin kredi kartı...

konuyu açan arkadaşı tenzih ederek söylüyorum, böyle şeylere inanmayın. ben bu tür hyip sitelerine 1000lerce dolar kaptırdım. bir öder, iki öder sonra bulamazsınız.

klasik hyip bulasmayin önden giren yükünü tutar sonradan giren hava alır

[MENTION=5056]DERSIMLY[/MENTION] hyip faiz anlayacagınız günlük % 5 faiz veriyor
[MENTION=2113]vatancafe[/MENTION] kredi kartıyla para yatıra biliyorsunuz hocam

---------- Mesaj saat 16:47:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:55 civarında gönderildi. ----------

konuyu açan arkadaşı tenzih ederek söylüyorum, böyle şeylere inanmayın. ben bu tür hyip sitelerine 1000lerce dolar kaptırdım. bir öder, iki öder sonra bulamazsınız.
inan benim kadar kaybetmemişsindir bu sistem digerlerine göre daha saglam oldugu için açtım konuyu :)

hadi hayırlısı :) ben tecrübemi paylaşıp arkadaşları uyardım, tercih kendilerinin.

bu sistemlerden para kazanmanın tek yolu hiç bulaşmamaktır..

ayrıca sadece ref linki koymak yasak diye biliyorum ya da göremedim..

hadi hayırlısı :) ben tecrübemi paylaşıp arkadaşları uyardım, tercih kendilerinin.

tabiki kendi tercihleri ister üye olurlar ister olmazlar kimseyi zorla üye vs yapmıyorum hyip işi ile bayadır ilgileniyorum şuan piyasadaki en saglam site
oldugu için paylaştım kendi yatırımım var sitede zaten

konu yasak vs ise adminler silebilirsiniz

Konuyu acan arkadas basta olmak uzere, okuyan butun herkesi siddetle uyariyorum. Bu bir tur DOLANDIRICILIK yoludur.

Bundan birkac sene once Amerika'da borsa isine merak salmis ve bazi hisse senetleri aliyordum. O donemde borsayla ilgili bir yazida, bu konuda anlatilan gibi is yapan bazi dolandiricilik yontemlerini ve yapan sirketleri okumustum. Suanda tam ismi aklima gelmiyor, zamanim olunca bulabilirsem ilave ederim. Ama sundan kesinlikle emin olun bu bir dolandiricilik yoludur. Eger para yatirdinizsa da herhangi bir getirir beklemeden anaparanizi kurtarmaya calisin. Bu sistem, surekli artmak suretiyle yeni musteriler bulmak zorunda. Yeni musterilerin artisi buldugu surece calisiyor. Ondan sonra adamlar ellerindeki parayi alip kayboluyor.

Firmayı araştırmak ve parayı nasıl işlediğini öğrenmek lazım. Bankalar gibi paranın üzerinden para kazanabilirler bu sayede verirler bu kadar para ancak günlük %5 çok fazla gibi :D

arkadaşlar bu sistemleri çok gördüm çok çarpıldım bulaşmayın...konus aihbi arkadaş sende asla fazla bi para yatırma bunlar 2-3 ay güven veirrler sana sürekli ödeme yaparlar sonra sen büyük yatırısın 500-1000 $ gibi sonra o parayı çarparlar senden şuzmanda ödsicez hata var sistemde bu zamanda ödicez derler vesselam bi süre sonra sistem kapanır gider ve senın gibi yüksek meblağ yatıran on bnlerce kişi çarpılmış olur....

çalışmadan ekmek yok bu beleş para mantığını bırakın beyler.....

bi bitmedi bu saadet zincirleri.

Birde sorarsan hiçbiri saadet zinciri değildir,kendilerinden önce gelenlerden kat kat üstündür falan filan,yoldurmayın kendinizi,elalemi zengin etmekle geçiyor bazılarının ömrü.

sistemli oyna 4 veya 6 banko.
evini arabanı sat yatır bütün parayı. sonra dımdızlak kal ortada..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri