yeni sistem günlük %5 ödeme kanıtlı

• Kullanıcı kroto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
arkadaşlar aman diyim
bu sistemin adı hyip
siz para yatırırsınız, günlük size belli bir faiz verir
siz daha yatırdığınız parayı çıkartamadan, site kapanır

Aman hocam. sakın uzak durun bunlardan ben bu işi 1 yıl yaptım. ben para kazandım sisteme kayıt ettiğim 250 kişi madur oldu. aman aman sakın uzak durun. normal pra vurup kaçan hyip sitesidir. Tekrar diyorum sakın

Daha konuyu hiç okumadım. Ne anlatmak istendi onuda bilmiyorum ama bulaşmayın böyle şeylere.

emek harcarsan hak edersin hak edersen helal dairede faiz değildir
ek olarak faiz paradan para kazanmakdır

konu bi an once kitlense cok guzel olur bu tür saçma olaylarla ınsanları magdur etmeyın !!

Konuyu açan arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama Yt forumumuzda yt yada web işleri ile ilgili paylaşımlar olmalı bence bu tarz ileride kesinlikle mahduriyet yaratan işlerin paylaşımları bence yapılmamalı
100 dolara bir bot+vds+onaylı kanallar +cips+kola+cerez alarak uykusuz bir kaç gece geçirip youtubeden kendi işinizden daha fazlasını kazanırsınız benceyoutube amcaya yamuk yapmadıkça paranız garanti :D yada ne işi yaparsanız yt dışında size kalmış ama bu hyp miyp sakat boş iş bence gidin çok meraklı iseniz bilindik borsa işleri yapın oda çok riskli ama böle 3 kağıt işleri bunlar :)
Ben report ettim konuyu

Site cok yeni bir site,ne oldugu belli degil.Kimse kimseyede bu derecede buyuk komisyonlar vermez.Konu acan arkadas zaten bilgi amacli bi faydasi dokunsun amacli acmis ancak bu tur sitelerden uzak durun arkadaslar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri