Yeni Sitem Hakkında

grumpynub

Kayıtlı Üye
Selamlar,

Tam 1 ay önce kendime bir site açtım. Özgün makalelerimi sitede paylaşıp gelir elde etmek için. Web site işlerinde kısa vadede kazanç ve hit elde edemeyeceğimi biliyorum fakat sizlere bir sorum var.

Siteyi açtığımdan beri pek ilgilenemedim içinde 8-9 tane makale var. Hepsi özgün düzenli seo uyumlu yazılmış makaleler. Bu pazartesiden itibaren sınavlarım falan bittiği için günde 3-4 makale girmeyi düşünüyordum fakat bu analytics tablosu normal mi ? Sizce ilgilenmeye başlarsam hit elde edermiyim yoksa bırakmalı mıyım? Teşekkürler :)

kBzp1J.png

Hocam

Kategori nedir?
Site alt yapısı nedir?
Ücretli alan adı mı yoksa ücretsiz mi kullanıyorsunuz?
Günlük girdiğiniz içerik sayısı?
İçerikde bulunan odak kelime oranı?
Her içerikte kaç resim paylaşıyorsunuz?
Her içerikte bir adet dış link veriyor musunuz no follow etiketiyle?
Her içerikte bir iç link veriyor musunuz?

Hocam

Kategori nedir?
Site alt yapısı nedir?
Ücretli alan adı mı yoksa ücretsiz mi kullanıyorsunuz?
Günlük girdiğiniz içerik sayısı?
İçerikde bulunan odak kelime oranı?
Her içerikte kaç resim paylaşıyorsunuz?
Her içerikte bir adet dış link veriyor musunuz no follow etiketiyle?
Her içerikte bir iç link veriyor musunuz?

Sağlık
Alt yapı ne demek bilmiyorum :P
Ücretli
seyrek olarak girdim 1 aydır sadece 8 makale var içerisinde
Her makaleyi 300+ kelime giriyorum
1 Resim
Hayır
Hayır bunların ne oldugu hakkında bir fikrim yok bilgilendirirseniz sevinirim :(

Hocam iyi analiz yapıp. Ona göre özgün konu girişi yapmak gerekiyor. İstikrarlı ve sabırlı ilerlemelisin. Bir sitenin oturması 5-6 ay sürer. Ancak 2-3 içersinde istikrarlı çalışırsa yavaş yavaş ışık görmeye başlarsın. Seo ve özgün içerik konusunda hassas olmalısın. Seo geniş bir kavramdır. Forumlarda seo paketi satanlarla ve prli sitede tanıtım yazısı satanlarla kesinlikle alışveriş yapma. Onlar siteyi spama düşürür. İllaki seocu istersen profesyonel birine yaptırmalısın. Profesyonellerde genelde 300-500 tl ye yapmazlar ;) Referans sayısı seni aldatmasın sakın.

Bende farklı bir sektörde deneme amaçlı bir site kurdum. Henüz 2 aylık. Başlarda bende 50-60 hit geliyor diye soğuyum bırakmıştım. Sonra 20-30 a düştü hit. Sonra tekrar can sıkıntısa içerik girdim. Şuan hitlerde artış oldu. Tabii burda biraz şansa oldu iş. Çünkü eğer rekabetli bir sektörle ilgili içerik girseydim yine aynısı olurdu. İçerik girerken kendi cümlelerinle içerik gir. Özgün içerik satanlara güvenme çünkü bir kısmı spinleyip satıyor. ;)

213dZ0.jpg

14 nisanda sitede sorun çıktı o yüzden tekrar yedekleri yüklemiştim 14 nisanda analitik hiti 270 lerdeydi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri