Yeni Stoklar 3.30 Ghz İşlemcili Makineler TR Lokasyon ve SuperMicro Gücü 25TL den Başlıyan Fiyatlarla!

yapılabilir şuanda yapılabilir ancak şuanda tam ekran yapıldığında ufak kasmalar meydana gelebilir.

Daha önce bi kaç kişi ekran kartı yoksa ekran kaydı yapılamayacağını söylemişti hocam, kesin olarak yapabiliyoruz yani tam ekran yapmacağım kayıp o yüzden sorun olmaz sanırım. Bir de ip değiştirici program kullanabilir miyiz vps de ?

Daha önce bi kaç kişi ekran kartı yoksa ekran kaydı yapılamayacağını söylemişti hocam, kesin olarak yapabiliyoruz yani tam ekran yapmacağım kayıp o yüzden sorun olmaz sanırım. Bir de ip değiştirici program kullanabilir miyiz vps de ?

kayıt yapılabilir ancak kasmalar olur ip değiştirici program kullanırsanız VDS internet bağlantısı gider ve erişiminiz kesilir

Anladım hocam, teşekkürler, iyi satışlar.

Hocam 1.pakete 3 gb olursa 33 lira mı oluyor aylik hosunn

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Edit: Satışlar devam etmektedir şuanda sunucudan alınan bir speedtest sonucu;

3508504021.png

6gb ram li vds aldim Turkiye lokasyonlu simdiye kadar aldigim en kotu serverlerden oldu spedtest sonuclari gercek degil 2 haftayi geckindir kullaniyom speedtest de gorunen sonucun yarisini bile alamadim gercekten pisman oldum tavsiye etmiyorum isterseniz kapatin serveri icimden kullanmak gelmiyor cok kotu

6gb ram li vds aldim Turkiye lokasyonlu simdiye kadar aldigim en kotu serverlerden oldu spedtest sonuclari gercek degil 2 haftayi geckindir kullaniyom speedtest de gorunen sonucun yarisini bile alamadim gercekten pisman oldum tavsiye etmiyorum isterseniz kapatin serveri icimden kullanmak gelmiyor cok kotu
FrglgMy.png

serverden anlamadiginiz ortada iste hep speedtest sonuclarina gore server aliyorsuyorsunuz ama speedtest gorunen sonuc gercek olmuyor bazen kapattirdim serveri onlarin olsun parasi lazim degil ugrasamam boyle dandik islerle 1 gb lik server aliyom 2 mb ile indirme yapamiyom torrentten varmi boyle bisi

Şimdi ilk olarak şunu söyliyeyim siz torrent kullanıyorsunuz trackerler ise Brezilya ve ABD, Rusya gibi lokasyonlardan dosya çekmekte haliyle hızıda ytavaşlamakta ülke içerisinde hız IDM ile yüksek zaten siz yurt dışından dosya çekdiğiniz için ve kendinizde orada otureduğunuz için Türkiye hattını bilmemeniz normal şimdi lütfen özür dileyin ve kurunuzu güncelleyin kalan gününüzün parasını iade edeceğim.

serverden anlamadiginiz ortada iste hep speedtest sonuclarina gore server aliyorsuyorsunuz ama speedtest gorunen sonuc gercek olmuyor bazen kapattirdim serveri onlarin olsun parasi lazim degil ugrasamam boyle dandik islerle 1 gb lik server aliyom 2 mb ile indirme yapamiyom torrentten varmi boyle bisi
Ytpro botu en az 10mb ile indiriyor. Torrentte ise en az 5mb

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri