Yeni Stüdyodan memnun olan var mı

severall

Kayıtlı Üye
Ben bir türlü alışamadım, her işlem kasıyor. Klasikte yaptığım her işlemi bu yeni stüdyoda 3-4 kat ağır yapabiliyorum. Resmen kağnı gibi, aynı zamansa işlevsiz. Analizler yorumlar video yüklemek resmen bir cehennem. Alışmak zor geliyor diye düşünüyordum ama bu yeni stüdyoyu sanki bir andaval youtube’ye önermiş onlar da dalga geçmek maksadıyla kabul etmiş gibi. Ben de mi sorun var anlamadım artık youtube’ye giresim gelmiyor. Eskiden iphone safariden yorum yanıtlardım şu an 50 kere tıklıyorum 60 kere sayfa yeniliyorum

Önceki stüdyoyla kıyasla daha çok kolaylık var ama her şeyi basitleştirmeye çalışıcaz derken her şeyi açıklayan bir düzen kurdukları için olduktan daha karmaşık her şey ve youtube stüdyoya geldiğimizde kendi kanalımıza tıklamadan Ana sayfaya gidememek çok sinir bozucu bir durum. Ayrıca şu toplu işlemler yapılırken de tuhaf tuhaf davrandığı oluyor. Youtube yeni bir tema çıkarmaya çalıştıkça işleri daha da mahvediyor. Bana kalsa en iyisi 2013 zamanlarındaki gibiydi.

Aynen çok kasıyor ayriyeten yüklemeside yavaşladı sanki, eski stüdyoda 30 gblık dosyayı 9 saatte yüklerken yeni stüdyoda 10 saatten fazla sürüyor

Dostum 7 senedir şu Youtube'da neler görmedik ki.. Bende ilk zamanlar yadırgamıştım ama fazla takılma zamanla alışırız.

yeni studyo diyince özgün kanalınız var bunu yönetmek için studyo daire kiraladınız orada daha performanslı çalışırım hevesiyle ama istikrarı yakalayamamış gibi okudum yorumlara bakınca ayıktım :))

yeni studyo gerçekten çok boş

Yeni Stüdyo kulana bilmem için pc ye format attım..alıştım sorun yok..

yeni konu açmayım , şuan yt ye video yükleme sıkıntısı yaşayan var mı ? 1 saatdir hiç yükleyemiyorum %1 de kalıyor

Hiç sorun yaşamadım, canlı yayın panali haricinden pek bir sıkıntı ile karşılaşmadım. İstesek, istemesek mecbur yeni jenerasyona ayak uydurmak zorundayız, eski sistem kalsa yeni stüdyo seçenek olsaydı çok daha iyi olur muydu orasını bilmiyorum.

Youtube ye hiç yakışmayan bir studyo 1+1 yapacaklarına
5+1 yapmaları gerekirdi

bence o kadar kötü değil eski studyo taraftarıyım ama yeni studyo o kadar kötü değil alışmak lazım.İlerde fikirlerimiz bile değişebilir.

Bunu bulanın allah belasını versin nereye tıklasam dert resmen sabır testi bu yeni stüdyo

Alışkanlık meselesi bence, hani biriyle tanışır sevmez sonradan seversiniz ya öyle :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri