Yeni Telefon Alıcan Tavsiye Lütfen .

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Allah'ın izniyle bu ayki alıcagım para ile yeni bir telefon alamayı dusunuyorum max 1000tl'lik bir telefon alıcam aklım'da suan galaxy s4 mini ile general mobile discovery 16gb olan var .. sızce hangısı daha ıyıdır tavsıylerınızı beklıyorum .

discovery alın hocam sağlam telefon

samimi bi arkadaşımda s4 mini var diğer arkadaşımda general mobile var bendede s3 mini var.s4 mini açık ara fark önde

Usta gm discovery kağıt üstünde iyi telefon fiyatına göre ama benim arkadaşta vardı ve o donanım kasıyodu resmen ara menüde bile teklediğine şahit oldum . S4 miniye sahip arkadaşımda var onun telefonunuda kullandım ve daha iyi olduğunu söyleyebilirim gm discoveryden bir iki gömlek .
Telefonları çokça kullandım bu arada kısa süreli değil

Discovery b*ktan. Oyuncak gibi kullanirsan annlarsin. Google playdeki bazi oyunlari . Asphalt 8 vb buyuk oyunlari acamiyo . Alacaksan 200 300 daha zorla kendini adam akilli al s4 unu al pisman olmazsin . Goruntu ve performans bakimndan acik ara fark var

Her Android Telefon Kasar , Donar , Pişman ettirir . Bütçeni arttır İphone al pişman olma , yıllarca kullan . Az biraz bütçe artışı ila İphone 5 Alabilirisn

android kullanıcısım param yetmediğinden aldım param olsa iphone alırdım

вαттυѕαу;313255' Alıntı:
Her Android Telefon Kasar , Donar , Pişman ettirir . Bütçeni arttır İphone al pişman olma , yıllarca kullan . Az biraz bütçe artışı ila İphone 5 Alabilirisn

Abi az biraz dediğiniz 1.5 2 katı verilebilecek fiyatın :D

Bende win 8 nokia var, işletim sistemi gayet iyi ve göze hoş geliyor, işletim sistemi hızlı olduğundan fazla donanım gerketirmiyor böylece telfonun fiyatı düşüyor, mağazası oldukça zengin. + larına - lerine bi bakın isterseniz.

Discovery b*ktan. Oyuncak gibi kullanirsan annlarsin. Google playdeki bazi oyunlari . Asphalt 8 vb buyuk oyunlari acamiyo . Alacaksan 200 300 daha zorla kendini adam akilli al s4 unu al pisman olmazsin . Goruntu ve performans bakimndan acik ara fark var

yanlışın var. Discovery Asphalt 8 i oynatır. görüntü ayarlarını biraz kısman yeterli. -ki piksele düşme durumu yok netice olarak hala süper bi kalitede oynanıyo. ve daha bir sürü oyunu orta ayarlarda oynar.700 liralık telefondanda note 3 olmasını beklemeyin bi zahmet.

tavsiyem General mobile elite bekleyip almanızdır. gerçekten yıla damgasını vuracak o cihaz.

iphoneden şaşma kardeşim bence, iphone 5in ikinci elini bile bulabilme ihtimalin var şimdiki bütçenle

Discovery Kullanıyorum Süper Telefon. İphone 5 Satıp bunu Aldım. İphone 5 Sakın Bulaşma Kasası Çok Nazik. 4S Şiddetke Tavsiyedir.. Ama Cebime Para Kalsın Dersen de Discovery al.

Discovery elite çıkcak bu ay sonu onu bkle hocam fiyatı 900/1200 arası olucakmış

Discovery eliteyi bekle bende bekliyorum.

Ben Note 3 almayı düşünüyorum sende bi bak istersen

s3 yada s4 onerırım... ama kralı olsun dersen note 32 lerden seç en krali note lar ama taşıma sorunu olabilir...gerisi sakın ha sakın diyorum... generallerde standart şarj sorunu çıkıyor ( kısmetıne artık %50 şansın var en buyuk teknık sorun yo yoksa kraldır ama riske girme...

s3 modeli eskidi s4 yakışır... note alırsan bilgisayar gibi bişe ama boyutuna bak...

lumai serisine bakmanı öneririm, yada iphone
nedense android çok itici geliyor.
Kullanıyor musun desen hayır hala nokia 6020 akar :D

konu acmadan ne alıcagına karar verseydin emin ol bu senin için daha kolay olacaktı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri