Yeni Telefon Alıcan Tavsiye Lütfen .

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
S.a Arkadaşlar Allah'ın izniyle bu ayki alıcagım para ile yeni bir telefon alamayı dusunuyorum max 1000tl'lik bir telefon alıcam aklım'da suan galaxy s4 mini ile general mobile discovery 16gb olan var .. sızce hangısı daha ıyıdır tavsıylerınızı beklıyorum .

hocam 1000 lira varsa 1 ay daha bekle 500 daha biriktir Galaxy S4 veya s4 black edition al derim üstüne tanımam Mini telefonlar her zaman tercihim olmayan telefonlardır bilginiz olsun, Discovery de iyi bir tel değil bence bir çok arkadaşımda problem çıkardı.

bence de elite beklenmeli, acil ise bütçeyi biraz zorlayarak g2 ya da nexus 5 öneririm

GM elite bu ay sonu cikacakmi kesin?

S4 mini , kullanıyorum gayet memnunum ..

galaxy s4 mini , şuanda elimde :D uzun süredir kullanıyorum , çok memnunum bence general mobile discovery den çok daha sağlam , bir yakınım general mobile discovery aldı ben s4 mini aldım , general mobile bu güne kadar bir çok sorun çıkardı özellikle ekranı ile ilgili bir sürü problem çıkıyor ... sağlam bişey istiyosan s4 mini çok çok iyi tabi orjinali için söylüyorum alırken dikkat et. ben teknosa dan aldım , çok hızlı , çok kullanışlı ve çok sağlam en ufak bi sorunla karşılaşmadım.

galaxy s4 mini , şuanda elimde :D uzun süredir kullanıyorum , çok memnunum bence general mobile discovery den çok daha sağlam , bir yakınım general mobile discovery aldı ben s4 mini aldım , general mobile bu güne kadar bir çok sorun çıkardı özellikle ekranı ile ilgili bir sürü problem çıkıyor ... sağlam bişey istiyosan s4 mini çok çok iyi tabi orjinali için söylüyorum alırken dikkat et. ben teknosa dan aldım , çok hızlı , çok kullanışlı ve çok sağlam en ufak bi sorunla karşılaşmadım.

6 aydır discovery sorunsuz kullanıyorum :D

tarih bellimi peki hocam ?

hocam şubat sonuydu mart başı oldu, mart ortasına gelindi şimdi de mart sonu deniliyor kesin bir tarih yok. üstteki arkadaşında dediği gibi general mobile yetkilisinin donanımhaber e verdiği son röportajında mart ayında ön siparişlere açılacak dedi fakat hala cihaz ortada yok. belli olan şu elite i bekleyen iyi bir kitle var çıktığında en çok satan cihaz olur diye düşünüyorum.

hocam telefona fazla para verme emin ol anlık heves. git galaxy ace al omrunun sonuna kadar kullan 400 tl bişi. ben zamanında 750 lıraya almıstım hala kullanıyorum

hocam şubat sonuydu mart başı oldu, mart ortasına gelindi şimdi de mart sonu deniliyor kesin bir tarih yok. üstteki arkadaşında dediği gibi general mobile yetkilisinin donanımhaber e verdiği son röportajında mart ayında ön siparişlere açılacak dedi fakat hala cihaz ortada yok. belli olan şu elite i bekleyen iyi bir kitle var çıktığında en çok satan cihaz olur diye düşünüyorum.

aynen benim düşüncem borsada varlarmı bilmiyorum ama güzel kagıt yapar elit cıkarsa :D

bu arada ön sisariş alsalarda siparişi geçsek

Bence az paraya çok işlem diyosan discovery al. S3 mini kullanan arkadaşım var telefondan çok memnun. Bana sorarsan HTC one al her işini görecektir.

hocam telefona fazla para verme emin ol anlık heves. git galaxy ace al omrunun sonuna kadar kullan 400 tl bişi. ben zamanında 750 lıraya almıstım hala kullanıyorum
ben bu mantık yanlıs hocam bende iphone 4s vardı çalındı bende mecbur samsung glaxy ace ladm kardesimin telefonu telefon iğren ötesi kendi hafızası cok dusuk mesaj geliyor telefona mesaj okuyamıyorum sebeb hafıza dolu diye mesaj bildirimi gelir ama mesaj yok hafıza dolu uyarısı hocam iphone al kurtul sana tek diyeceğim bu .

Discovery b*ktan. Oyuncak gibi kullanirsan annlarsin. Google playdeki bazi oyunlari . Asphalt 8 vb buyuk oyunlari acamiyo . Alacaksan 200 300 daha zorla kendini adam akilli al s4 unu al pisman olmazsin . Goruntu ve performans bakimndan acik ara fark var

Discovery kullanıcısıyım. Telefonu s4le g2 ile falan karşılaştırmak hata olur ama o fiyata alınabilecek dünya üzerindeki en iyi telefon. Ayrıca asphalt 8 cayır cayır çalışıyor.

ben bu mantık yanlıs hocam bende iphone 4s vardı çalındı bende mecbur samsung glaxy ace ladm kardesimin telefonu telefon iğren ötesi kendi hafızası cok dusuk mesaj geliyor telefona mesaj okuyamıyorum sebeb hafıza dolu diye mesaj bildirimi gelir ama mesaj yok hafıza dolu uyarısı hocam iphone al kurtul sana tek diyeceğim bu .

hocam
telefonu kullanmasını bılıyorsan kullanırsın
hangı rom yuklu ? uygulamaları nasıl kuruyorsun ?
ata binmesini biliyorsan ata , eşşeğe binmesini biliyorsan eşşeğe binceksin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri