Yeni Tema Mı Eski Tema Mı? Oylama ve Görüş?

Hangi Tema?

• Oyun Tavsiye V1 Teması

Oy: 10 32,3%
  • Oyun Tavsiye V2 Teması

Oy: 21 67,7%

• Kullanılan toplam oy
    31

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Merhaba arkadaşlar,

oyuntavsiye.net olarak tema konusunda iyi, kötü bir çok yorum aldık fakat benim amacım her zaman iyi yorum almayı başarmak yeni bir versiyon ile yayın yapacağım OyunTavsiyeV2 olarak kodladığım tema ve V1 temasını sizlere sunuyorum sizce hangisi daha güzel?

Versiyon 2 temasına demo üzerinden ulaştığınız için diğer sayfaları V1'de açacaktır!

Versiyon 1 Tema= Oyun Tavsiye | Oyuna göre severiz de söveriz de biz öğrenci adamız yalan söylemeyiz
Versiyon 2 Tema= Oyun Tavsiye | Oyuna göre severiz de söveriz de biz öğrenci adamız yalan söylemeyiz

Sizce nasıl? Oylarınızı ve gerçekten çok önemsediğim yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

V2 olan üstteki siliderlerden neredeyse siteye ulaşamıyorsun görselliğe önem verilmiş. Siteyi Görücüye çıkartmak gibi bişey yapmıssın Son kullanıcı için bir tema düşünmelisin siteye hiç girmemiş biri için kolaylıklar sağlamalasın V1 çok daha iyi hatta süper

V2 olan üstteki siliderlerden neredeyse siteye ulaşamıyorsun görselliğe önem verilmiş. Siteyi Görücüye çıkartmak gibi bişey yapmıssın Son kullanıcı için bir tema düşünmelisin siteye hiç girmemiş biri için kolaylıklar sağlamalasın V1 çok daha iyi hatta süper

Hocam üst bölümdeki 6 yazı son yayınlanan yazılar popüler olanlar slider olan bölüm ve sağ taraf altta önplana çıkan haber ve teknoloji bölümü var en altta sınırsız listeleme var

Hocam açık konuşayım ikisini de beğenmedim.:o
Özellikle 2.tema öyle bir göz yoruyor ki siteden kaçmak istedim.Menu bar'daki yazı fontları kötü.Mavi arka planın üstüne kırmızı renk font çok çok kötü.Son yazılar bölümünde de problem var.
İlk temada da 2.menünün boyutu çok büyük , o menünün boyutunu küçültüp Slider'ı birazda yukarı çek bence , reklamda eklemişsiniz Son Yayınlanan İçerikler bölümü çok aşşağı da kalmış.Menülerin fontlarına ve büyüklüklerini de gözatmanı tavsiye ederim amatörce duruyor.
Genel olarak renk bütünlüğü ve fontlara göz gezdirmen iyi olacaktır.
Benim görüşüm bu şekilde hocam ,katılırsın katılmazsın sana kalmış , kolay gelsin başarılar.

Son düzenleme:
Hocam açık konuşayım ikisini de beğenmedim.:o
Özellikle 2.tema öyle bir göz yoruyor ki siteden kaçmak istedim.Menu bar'daki yazı fontları kötü.Mavi arka planın üstüne kırmızı renk font çok çok kötü.Son yazılar bölümünde de problem var.
İlk temada da 2.menünün boyutu çok büyük , o menünün boyutunu küçültüp Slider'ı birazda yukarı çek bence , reklamda eklemişsiniz Son Yayınlanan İçerikler bölümü çok aşşağı da kalmış.Menülerin fontlarına ve büyüklüklerini de gözatmanı tavsiye ederim amatörce duruyor.
Genel olarak renk bütünlüğü ve fontlara göz gezdirmen iyi olacaktır.
Benim görüşüm bu şekilde hocam ,katılırsın katılmazsın sana kalmış , kolay gelsin başarılar.

hocam 2. temada mavi arkaplan bahsettiğiniz bölüm tam olarak neresi anlayamadım header bölümü mü üst bölüm? Fontlar üzerinde değişiklik yapmayı deneyeceğim hocam

hocam 2. temada mavi arkaplan bahsettiğiniz bölüm tam olarak neresi anlayamadım header bölümü mü üst bölüm? Fontlar üzerinde değişiklik yapmayı deneyeceğim hocam

Evet hocam header bölümündeki menü bar mavi renge denk gelmiş üstünde kırmızı yazı fontu kötü durmuş , beyaz yapıp güzel de bir font ile değiştirirsen çok daha şık gözükür.Ayrıca bu tema ile devam ediceksen , header'ın altındaki background resimlerini değiştir.Çok göz yoruyor temada çok fazla birbirine zıt ve canlı renk var.Yerinde olsam game wordpress temalarını incelerim feyz alırım tabi illa aynısını yap demiyorum.
https://www.nimbusthemes.com/best-wordpress-gaming-themes/
Bu arada akıl veriyorum gibi düşünmeni istemem hocam sakın yanlış anlama , ben sadece düşüncelerimi aktarıyorum sana göre doğru düşünmüyor olabilirim.Kolay gelsin.

Evet hocam header bölümündeki menü bar mavi renge denk gelmiş üstünde kırmızı yazı fontu kötü durmuş , beyaz yapıp güzel de bir font ile değiştirirsen çok daha şık gözükür.Ayrıca bu tema ile devam ediceksen , header'ın altındaki background resimlerini değiştir.Çok göz yoruyor temada çok fazla birbirine zıt ve canlı renk var.Yerinde olsam game wordpress temalarını incelerim feyz alırım tabi illa aynısını yap demiyorum.
https://www.nimbusthemes.com/best-wordpress-gaming-themes/
Bu arada akıl veriyorum gibi düşünmeni istemem hocam sakın yanlış anlama , ben sadece düşüncelerimi aktarıyorum sana göre doğru düşünmüyor olabilirim.Kolay gelsin.

Teşekkürler hocam güzel yorumunuz için üst bölümü değiştiricem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri