teşekkürler ref ile üye oldum adresi kimlik attım dünden beri onaylanmadı halen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkürler ref ile üye oldum adresi kimlik attım dünden beri onaylanmadı halen
Merhaba arkadaşlar,
Yeni Çıkmış Sayılan Bitexen Türk Bitcoin Borsasının Binance gibi kendi coini var adı EXEN coin,100 Exen in yaklaşık 15 tl (şu an 50 TL) (Edit: ilk konuyu açtığımda bu fiyattaydı ancak 70 TL'yi gördü. Yorumları da okursanız faydalı bilgileri veya açıklamaları öğrenebilirsiniz.) civarında bir değeri var şu an için.
Yeni onaylı üye olanlara 100 EXEN hediye ediyor,
hesabınızı onaylatıp direk banka hesabınıza parayı çekebilir veya daha fazla değerlenmesi için parayı hesabınızda bekletebilirsiniz
Hediyeyi alabilmeniz için kimlik ve adresinizi onaylatmanız gerekiyor
Ödeme kanıtı :
![]()
Buradan üye olabilirsiniz.
Refsiz link
(alıntıdır, ben de işlemleri gerçekleştirdim, sizle paylaşmak istedim.)
19.08.2018 Tarihli Edit : Sabah 0.70 kuruştan 1 coinleri sattım. Yani değeri dünden beri 2 kattan fazla arttı diyebilirim. Yani üye olduğunuzda 70 TL'lik coin elde ediyorsunuz.
Alıp, köşede biriktirip tavan fiyattan satabilirsiniz. Bence 100 EXEN coin kontenjanı henüz mevcutken kaçırmayın.
hocam ref kazancı ıcın refımızın kımlık doğrulaması gerekıyormu
kimlik gönderirken tereddüt edenler, paint ile "bitexen hesap onayı içindir, başka amaç için kullanılamaz" yazın. Ben bu şekilde onay aldım.
kimlik tamamda ikametgah ne alaka onu anlayamadım. ilk kez bi borsanın ikametgah istediğini görüyorum. kimliği onaylamak istiyorsan, kimlikle birlikte selfie istersin en fazla.
*bi roadmapi bile olmayan bu kadar exeni kim aldıda bu kadar değeri arttı ve cazibeli hale geldi?
*hangi şirket bu bilgileri ne için kullanacak ?
Türkiye'deki insanların kimlik ve ikametgah bilgilerini yani tüm özel bilgilerini almak istesem ben de bu yöntemi tercih ederdim.
Dikkatli olun. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın.
Ve sakın bana bu olayı savunmayın.![]()
kimlik tamamda ikametgah ne alaka onu anlayamadım. ilk kez bi borsanın ikametgah istediğini görüyorum. kimliği onaylamak istiyorsan, kimlikle birlikte selfie istersin en fazla.
*bi roadmapi bile olmayan bu kadar exeni kim aldıda bu kadar değeri arttı ve cazibeli hale geldi?
*hangi şirket bu bilgileri ne için kullanacak ?
Türkiye'deki insanların kimlik ve ikametgah bilgilerini yani tüm özel bilgilerini almak istesem ben de bu yöntemi tercih ederdim.
Dikkatli olun. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın.
Ve sakın bana bu olayı savunmayın.![]()
Dostum ref'ten üye oldum bol kazançlar.
Telefon doğrulaması istiyor demi?Muhtemelen istiyordur.Eğer girersek sonra telefonumuza reklam mesahları falan gelir mi?Sıkıntı çıkar mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.