Yeni Ünlem Geçme Taktigi

Bu ise basladigimdan beri, bu uygulamalari yapiyorum. Bunlari cogu kisi önemsemiyor fakat kanalin süreklilik, abone, özgünmüs görünümü acisindan cok önemli ayrintilar. Bu sekilde calisanlar genelde dediginiz gibi ünlem sorunu ile fazla karsilasmazlar.Tabi youtube baska bir önlem getirmezse :)

Tek seferde 100-200 video atanlara bir taktik yokmu?
:D

Zor bu yöntem günde 3 video atmak bize göre değil.
Sağol yinede.

paylasım için teşekkürler ama bu tarz konular neden misafirlere kapatılmıyor.

Eskiden soru işaretine isyan ederdik geldiğmimiz duruma bak

Vay arkadaş ben de diyordum adamların aynı videoları bende neden dünya geneli veriyor. İnceledim adamlar sadece o konu hakkında kanal açıp kanal isimlerinide benzer şekilde yapmışlar. Gözlerden kaçak iri bi detay. Bilgiler için teşekkürler....

Allah razı olsun hocam gayet açıklayıcı olmuş.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bu yöntemde herhangi bir illegal durum yok,oturup uğraşıp adam gibi kanal yapıyorsunuz yani bu yöntemin youtube tarafından kapatılacağını sanmıyorum.

Teşekkürler @handsomexx düzgün biçimde yazdığın için

sayende konuyu okuyabilmek için paralı üyelik aldılar arkadaşlar forumuda katkın olmuş oldu:d

Eşleşeni kabul etmek tamamda dünya engelini kabul etmek sorun yaratır mı? Birde dünya engeli yediğimizde zaten youtube otomatik videoyu siliyor ve para kazanmayı kapatıyor, bu olayı nasıl halledeceğiz yayınlamadan öncemi kabul edeceğiz dünya engelini..

ben herhangi bir taktik göremiyorum konuda

Eşleşeni kabul etmek tamamda dünya engelini kabul etmek sorun yaratır mı? Birde dünya engeli yediğimizde zaten youtube otomatik videoyu siliyor ve para kazanmayı kapatıyor, bu olayı nasıl halledeceğiz yayınlamadan öncemi kabul edeceğiz dünya engelini..

Hocam valla ben bu yayınlamadan önce başka sekmede dünya geneli uyarısını görüp videoyu sildim ama yine de youtube yemedi bu numarayı. 2. uyarıdan dolayı gitti 15dk. bunu yapabilen varmı ki

Hocam valla ben bu yayınlamadan önce başka sekmede dünya geneli uyarısını görüp videoyu sildim ama yine de youtube yemedi bu numarayı. 2. uyarıdan dolayı gitti 15dk. bunu yapabilen varmı ki

Bende merak ediyorum bu olay banada olmadı yedi ikinci uyarıyı. Bu olayın püf noktası nedir bilmiyorum?

günde az video atınca pek spam olmuyor işte o bukadar uğraşırsa insan ve izlenmesi günde 1-2 k dahi olmazsa gene günde 60-70 video arası atmaya başlar

en baştaki web yöneticisi girişini gelip kanal url atıyorum dogrulama kodunu giriyorum isteğiniz alındı diyo ama bişe çıkmıyo beni yanlış yapıyorum yoksa işlem bukadarmı :)=

kusura bakmayın ama burda yazılanları yapacağıma oturur tv izlerim daha iyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri