Yeni ünlem sorunu

GonulAdami

Kayıtlı Üye
Kanalları oluşturmadan önce deneme kanalına atıp telif eşleşen ve dünya engelini kontrol edip diğer kanala temiz şekilde çekerek çalışıyorum. Ancak şu son 3-4 gündür delirmek üzereyim. Deneme kanalına videoları atıyorum herşey sorunsuz dolar yeşil yanıyor temiz kanala atınca hepsi ünlem bazen 1 tane bile dolar yeşil yanmıyor. Adsense ile yeni çalışıyorum belki bu bilindik durumdur ancak her defasında bu şekilde olması sinir katsayısını aşırı arttırdı. Hatta ünlem sorunu olmayan kategoride bile dünden beri ünlem çıkıyor tamamı. Sizde de durum böyle mi yoksa IP olayından felan mı yakalandım. Yorumlarınız çok önemli arkadaşlar...

ünlem hep böyleydi ama partnerlere alışanlara zor geliyor olabilir.

Bence videoyu deneme kanalına atıp dolar yaktıktan sonra youtube o videoyu tanıyor. Ana kanala aynı videoyu attıgında video kopya misali yakalanıyor. Yani ilk atan doları yakıyor.

deneme yaptıgın kanallardan çekerken hiçbir işlem yapmadan mı çekiyorsun hocam ?

Deneme kanalindan videoyu silmezsen tabii ki unlem gelir :)

Youtube artık tüm sisteminde aynı videodan 2 tane bile olsa tanıyıp 2. ye ünlem veriyor. Çözümü kolay deneme kanalına attığınız videoyu silip diğer kanala ondan sonra yükleyip para kazanmasını açacaksınız. Tabii sildikten sonra bir süre beklemeniz yararınıza olur kesin çözüm için 1 saat kadar bekleyip atın ve para kazanmasını yakın.

sebebi şu deneme kanallarınızın para kazanma özelliğini aktif etmeyin ;) youtube kopya video olarak algılar para kazanmayı aktif etmeyin deneme kanalının render aldığın videoyu ana kanala atınca sıkıntı olmaz.

deneme kanalında dolar yaktıktan sonra diğer kanala atmadan önce videoyu silmelisin

Deneme kanalindan videoyu silmezsen tabii ki unlem gelir :)

deneme kanalında dolar yaktıktan sonra diğer kanala atmadan önce videoyu silmelisin

Youtube artık tüm sisteminde aynı videodan 2 tane bile olsa tanıyıp 2. ye ünlem veriyor. Çözümü kolay deneme kanalına attığınız videoyu silip diğer kanala ondan sonra yükleyip para kazanmasını açacaksınız. Tabii sildikten sonra bir süre beklemeniz yararınıza olur kesin çözüm için 1 saat kadar bekleyip atın ve para kazanmasını yakın.

İyide aynı kanaldan 100lerce kanal kopyalanıyor onlarda neden olmuyor. Ayrıca bu durum son birkaç gündür bu şekilde daha öncesinde sorun yoktu :(

İyide aynı kanaldan 100lerce kanal kopyalanıyor onlarda neden olmuyor. Ayrıca bu durum son birkaç gündür bu şekilde daha öncesinde sorun yoktu :(

1- Partnerler otomatik ünlem geçiyor.

2- Diğerlerini kullanmadım Videoyap ta kanal çekerken ünlem geç yapabiliyorsun.

3- Vds den kanal kopyalayanlar video kesme, zoomlama, croplama vb. düzenlemeler yaparak ünlemi geçiyor.

deneme yaptıgın kanallardan çekerken hiçbir işlem yapmadan mı çekiyorsun hocam ?

Aslında evet. Ama beni sinirlendiren daha düne kadar ünlemsiz kategori sıkıntı çıkarmıyordu o kategoride aynısını yapmaya başladı.

Neyse bundan sonra deneme kanalı kullanmayacağız sanırım teşekkürler :)

Son düzenleme:
[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION]

Partnerde unlem sorunu zaten yok, o yuzden ayni video kopyalansa dahi unlem gelmez. Eger kanal partner degil adsense ise yuksek ihtimalle videonun sonuna ekleme/cikartma yapmislardir, saniyesi saniyesine ayni degildir. Ayni olsa unlem gelir.

Deneme kanalındaki videoyu silmen lazım asıl kanala atmadan yada hatırladığım kadarıyla deneme kanalındaki video özelde kalmalı( hiç public yapılmamalı ) bi 7 8 ay önceki durum buydu en azından

100 tane kopyalanan kanalin para kazanip kazanmadigini nereden biliyorsunuz? Videonun gosterimde olmasi dolar yandigi ya da unlem yandigini gistermez hocam. Bazi para kazanan kanallarima disardan giriyorum ama reklam goremiyorum. Yani bu bile bir gosterge olamayabiliyor :)

100 tane kopyalanan kanalin para kazanip kazanmadigini nereden biliyorsunuz? Videonun gosterimde olmasi dolar yandigi ya da unlem yandigini gistermez hocam. Bazi para kazanan kanallarima disardan giriyorum ama reklam goremiyorum. Yani bu bile bir gosterge olamayabiliyor :)

Kendi kanalımdan biliyorum. Dediğim gibi deneme kanalında para kazanması aktif ve yeşil. Partnerden sonra adsense olunca bazı şeyleri gözden kaçırdığımı farkettim şimdi sorun düzeldi. Yardım eden herkese teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri