evet hocam mesaj denedim mesajdada sıkıntı yok![]()
abi halledebildin mi ? sevindim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet hocam mesaj denedim mesajdada sıkıntı yok![]()
Arkadaşlar merhaba.. kendi kullandığım bir USA onay sistemini size anlatacam.. uzun zamandır düşünüyorum forumda ne gibi bir yararlı bilgi paylaşsam diye ancak bir türlü bulamadım çünkü her türlü sorunlar konular açılarak çözüldü bir tek paylaşım yapamadığımız şeyler vardı onlar da ytnin fixlediği şeyler ve halen bunları paylaşamıyoruz çünkü çöp olur..
Konumuza dönecek olursak; (sadece +15 onayı için kullanılır gmail açarken tel onayında numaraları kabul etmiyor)
kullandığım program textplus .. bir çok kişi kullanıyordur belki ve forumda sanırım bir yada iki arkadaş paylaştı ancak sınırlı olduğunu düşünerek fazla üzerinde durmadı.
textPlus - Free Calls and Texts
Textplus programı telefonlara özel android ve iosta kullanılan bir programdır. ve SMS yoluyla onaylarınızı yapıyorsunuz(en güzel özelliği)
ben iphone kullanıcısı olduğum için iosa özel programını kullanıyorum.
programa kayıt olmak ücretsizdir ve her kayıt için 2 USA numara alabilmekteseniz. size 3. numarayı vermiyor. Bunu aşmanın yolu üyeliğinizden logout olup tekrar sign up diyip yeni kayıt alacaksınız ve size yeni numara verecektir.. burada üye olduğunuz bilgiler ve mailin hiç bir önemi yoktur.
Benim yaptığım işlem,
Olayın kısa ve net özeti;
programa giriyorum
sign up diyorum ve [email protected] şeklinde/formatında bir mail adresi sallıyorum.
daha sonraki tüm profil bilgileri asdas dsfa şeklinde sallamasyonla doldurduktan sonra kaydımız başarılı şekilde oluşturuluyor ve bize yeni numara veriyor(bu kayıt aşaması 5-10 saniye sürmektedir yani 5-10 saniye de bir yeni numaranız olabilecek)
aldığınız üyelikle verilen numarayı 2 kez kullandınız yeni numara alacaksınız;
"mora" deyip çark işaretine tıklayıp contact info diyorsunuz ve en altta "Your personel textplus number" yazan yerde size ait olan numaraya tıklıyorsunuz size bölge seçtirip yeni numara veriyor.. 2. numarayı da kullandıktan sonra tekrar logout yapıyorsunuz ve tekrar sallama mail ile kayıt oluyorsunuz..
bu şekilde döngü ile sınırsız numara elde edebilirsiniz.. yüzlerce bölge olduğu için binlerce numara var stok bitmez ve kullanışlıdır onay sistemi.. fotoğraflı anlatmak isterdim ancak vaktim pek yok umarım anlatabilmişimdir.. Teşekkürler bol kazançlar
sürekli forumdayım ben görmedim eğer bu şekilde paylaşıldıysa kusura bakmasın kimse
edit:androidde eşimin telefonunda denedim ancak becerememiştim telefonu biraz dandikteandroidi denerseniz iyi olur ben ios için gayet rahat kullanıyorum
android için bu arkadaşın başının etini yiyebilirsiniz arkadaşlar![]()
en son dün kullanmıştım 2 onay yapmıştım
![]()
Gurhan gmail acarken o ilk asamada kanali olustururken telefon onayi istedigi yerde Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz. uyarisi aliyorum. o kisimdaki onayi nasil halledecegiz
işte orada işe yaramıyor kardeşim+15de işe yarıyor
Böyle bi ayrımı ilk defa yaşıyorum. Yani bu sistem için söylemiyorum şuan normalde kullandığımız sistemlerde de o ilk gmaili açtığımız zaman istediği telefon numarası onayından hiçbir şekilde geçemiyorum. Bu kısmı nasıl aşacağız? Problemi bu sabahtan beri yaşıyorum
Yahoo,Hotmail hiç birinde kabul etmiyordu dünden beri sadece googlede sorun yoktu bugün nasıl bilmiyorum.
yeniden kayit olmak istedigimde you are ineligible to use textPlus diye hata veriyor. sebebini bilen var mi?
Doğum tarihini 1990 öncesi yapın düzelir hocam
Allah razi olsun
+90yazacaksin basinaBu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz. 33439247xx boyle yazdım olmadı +133439247xx boylede yazdım gene olmadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.