Yeni USA Onay Sistemi SINIRSIZ

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.. kendi kullandığım bir USA onay sistemini size anlatacam.. uzun zamandır düşünüyorum forumda ne gibi bir yararlı bilgi paylaşsam diye ancak bir türlü bulamadım çünkü her türlü sorunlar konular açılarak çözüldü bir tek paylaşım yapamadığımız şeyler vardı onlar da ytnin fixlediği şeyler ve halen bunları paylaşamıyoruz çünkü çöp olur..
Konumuza dönecek olursak; (sadece +15 onayı için kullanılır gmail açarken tel onayında numaraları kabul etmiyor)
kullandığım program textplus .. bir çok kişi kullanıyordur belki ve forumda sanırım bir yada iki arkadaş paylaştı ancak sınırlı olduğunu düşünerek fazla üzerinde durmadı.
textPlus - Free Calls and Texts
Textplus programı telefonlara özel android ve iosta kullanılan bir programdır. ve SMS yoluyla onaylarınızı yapıyorsunuz(en güzel özelliği)
ben iphone kullanıcısı olduğum için iosa özel programını kullanıyorum.
programa kayıt olmak ücretsizdir ve her kayıt için 2 USA numara alabilmekteseniz. size 3. numarayı vermiyor. Bunu aşmanın yolu üyeliğinizden logout olup tekrar sign up diyip yeni kayıt alacaksınız ve size yeni numara verecektir.. burada üye olduğunuz bilgiler ve mailin hiç bir önemi yoktur.
Benim yaptığım işlem,
Olayın kısa ve net özeti;
programa giriyorum
sign up diyorum ve [email protected] şeklinde/formatında bir mail adresi sallıyorum.
daha sonraki tüm profil bilgileri asdas dsfa şeklinde sallamasyonla doldurduktan sonra kaydımız başarılı şekilde oluşturuluyor ve bize yeni numara veriyor(bu kayıt aşaması 5-10 saniye sürmektedir yani 5-10 saniye de bir yeni numaranız olabilecek)
aldığınız üyelikle verilen numarayı 2 kez kullandınız yeni numara alacaksınız;
"mora" deyip çark işaretine tıklayıp contact info diyorsunuz ve en altta "Your personel textplus number" yazan yerde size ait olan numaraya tıklıyorsunuz size bölge seçtirip yeni numara veriyor.. 2. numarayı da kullandıktan sonra tekrar logout yapıyorsunuz ve tekrar sallama mail ile kayıt oluyorsunuz..

bu şekilde döngü ile sınırsız numara elde edebilirsiniz.. yüzlerce bölge olduğu için binlerce numara var stok bitmez ve kullanışlıdır onay sistemi.. fotoğraflı anlatmak isterdim ancak vaktim pek yok umarım anlatabilmişimdir.. Teşekkürler bol kazançlar

sürekli forumdayım ben görmedim eğer bu şekilde paylaşıldıysa kusura bakmasın kimse :)

edit:androidde eşimin telefonunda denedim ancak becerememiştim telefonu biraz dandikte :D androidi denerseniz iyi olur ben ios için gayet rahat kullanıyorum

android için bu arkadaşın başının etini yiyebilirsiniz arkadaşlar :D
Andorid kullanan arkadaşlar için

Ayarlarlar>İletişim Bilgisi>Ücretsiz textplus numarası al

316 lı aldım arama geldi arkadaşlar
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] konuya ekle istersen hocam yararlansın herkes :) Android için olanı bu.

en son dün kullanmıştım 2 onay yapmıştım

Son düzenleme:
çok güzel paylaşım ellerinize sağlık hocam

önceden verilmedi ya da ben de görmedim, eline sağlık hocam deneyeyim ben de sonucları bildiririm :)

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam ben android e indirdim e Türkçe bu yada ben yanlş yaptım :)

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] arkdaşımız paylaşmıştı daha önce onunda hakkını yemiyelim :)

Arkadaşlar merhaba.. kendi kullandığım bir USA onay sistemini size anlatacam.. uzun zamandır düşünüyorum forumda ne gibi bir yararlı bilgi paylaşsam diye ancak bir türlü bulamadım çünkü her türlü sorunlar konular açılarak çözüldü bir tek paylaşım yapamadığımız şeyler vardı onlar da ytnin fixlediği şeyler ve halen bunları paylaşamıyoruz çünkü çöp olur..
Konumuza dönecek olursak;
kullandığım program textplus .. bir çok kişi kullanıyordur belki ve forumda sanırım bir yada iki arkadaş paylaştı ancak sınırlı olduğunu düşünerek fazla üzerinde durmadı.
textPlus - Free Calls and Texts
Textplus programı telefonlara özel android ve iosta kullanılan bir programdır. ve SMS yoluyla onaylarınızı yapıyorsunuz(en güzel özelliği)
ben iphone kullanıcısı olduğum için iosa özel programını kullanıyorum.
programa kayıt olmak ücretsizdir ve her kayıt için 2 USA numara alabilmekteseniz. size 3. numarayı vermiyor. Bunu aşmanın yolu üyeliğinizden logout olup tekrar sign up diyip yeni kayıt alacaksınız ve size yeni numara verecektir.. burada üye olduğunuz bilgiler ve mailin hiç bir önemi yoktur.
Benim yaptığım işlem,
Olayın kısa ve net özeti;
programa giriyorum
sign up diyorum ve [email protected] şeklinde/formatında bir mail adresi sallıyorum.
daha sonraki tüm profil bilgileri asdas dsfa şeklinde sallamasyonla doldurduktan sonra kaydımız başarılı şekilde oluşturuluyor ve bize yeni numara veriyor(bu kayıt aşaması 5-10 saniye sürmektedir yani 5-10 saniye de bir yeni numaranız olabilecek)
aldığınız üyelikle verilen numarayı 2 kez kullandınız yeni numara alacaksınız;
"mora" deyip çark işaretine tıklayıp contact info diyorsunuz ve en altta "Your personel textplus number" yazan yerde size ait olan numaraya tıklıyorsunuz size bölge seçtirip yeni numara veriyor.. 2. numarayı da kullandıktan sonra tekrar logout yapıyorsunuz ve tekrar sallama mail ile kayıt oluyorsunuz..

bu şekilde döngü ile sınırsız numara elde edebilirsiniz.. yüzlerce bölge olduğu için binlerce numara var stok bitmez ve kullanışlıdır onay sistemi.. fotoğraflı anlatmak isterdim ancak vaktim pek yok umarım anlatabilmişimdir.. Teşekkürler bol kazançlar

sürekli forumdayım ben görmedim eğer bu şekilde paylaşıldıysa kusura bakmasın kimse :)

edit:androidde eşimin telefonunda denedim ancak becerememiştim telefonu biraz dandikte :D androidi denerseniz iyi olur ben ios için gayet rahat kullanıyorum

Teşekkürler hocam.Umarım ihtiyacı olan arkadaşların işine yaramıştır.

eline sağlık. boş bir zamanımda deneyeceğim.

Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.

androidde türkçe ama aldığım numarayı kulanmaya çalıştığüımda bu uyarıyı aldım

iletisim bilgilerinin en altında texplus numarası al yazısı var ordan aldım

hatası cıkıyor numarayı nasıl yazmamız lazım

hatası cıkıyor numarayı nasıl yazmamız lazım

android mi hocam? valla android telefonum yok sanırım bir çok kişi android kullanıyor biraz araştırırsanız sorunu bulabilirsiniz bence :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri