Teşekkür ederiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
android mi hocam? valla android telefonum yok sanırım bir çok kişi android kullanıyor biraz araştırırsanız sorunu bulabilirsiniz bence :/
ios teldeki numarayı gmail açarken yazıyorum kabul etmiyor alan kodu 646 abd seçmiştim
Bir numara aldım başarılı. Paylaşım için teşekkürler.
hocam android mi eğer androidse kısaca arkadaşlara anlatır mısın ben ios kullandığım için androidi anlatamadım yapamayan arkadaşlar var
hocam ülke olarak amerikayı seçiyoruz google da ve +1 felan eklemiyorum ben direk telde hangi numara yazıyorsa onu ekliyorum gönder deyince 1 saniye sonra telefona düşüyor.. eğer 3g ile yapıyorsanız wifi felan dener misiniz çünkü kendi sitesinde wifi kullanın yazıyor ama niye onu diyor bilmiyorum
Numarayı aldığında +1 kendisi ekliyor mesela ben chicago kayıtlı aldım. +1 kendi ekledi.hocam ülke olarak amerikayı seçiyoruz google da ve +1 felan eklemiyorum ben direk telde hangi numara yazıyorsa onu ekliyorum gönder deyince 1 saniye sonra telefona düşüyor.. eğer 3g ile yapıyorsanız wifi felan dener misiniz çünkü kendi sitesinde wifi kullanın yazıyor ama niye onu diyor bilmiyorum
ios teldeki numarayı gmail açarken yazıyorum kabul etmiyor alan kodu 646 abd seçmiştim
aynen bendede kabul etmedi bu numara dogrula icin kullanilmaz diyo
[MENTION=13218]aragon[/MENTION] muhtemelen küçük bir ayarı var telden ancak o nedir onu bilemedimyeni numara alın logout yapıp yeni kayıt alın felan ne bileyim
![]()
hocam kullandiginiz yontem deil mi![]()
hocam ben ekstra bir şey yapmadım onu kastediyorumyani nerede eksiğiniz var bilemedim
bu telefon numarası doğrulama için kullanılamıyor diyor, bunu aşmanın yolu yokmudur?
paylasir paylasmaz bot kurup numarami aldilar naptilar yinesaolun hocam deneme yanilma yoluyla bulcaz artik
hocam bu hata numara yetersizliğinden felan değil.. benim başıma gelmediği için tecrübemi konuşturamıyorumbirz araştırın kesin küçük bir noktada eksik var.. sonucu bana da bildirin de konuyu editleriz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.