Açıklama
Youtube Kanal Bulucu, sizin belirlediğiniz kelimeye göre kanalları listeye ekler. Programa kelimeyi verip başla dediğiniz anda program o kelimeyle ilgili kanalları arkaplanda bulup listeye eklemeye başlayacaktır. Program kanal ararken yarıda kesebilirsiniz. Durdurduğunuz anda kanalın daha önceden bulduğu kanallar listede kalacaktır. Program kanal ararken siz programın önceden bulduğu kanallara sağ tıklayıp o kanallara gidebilirsiniz. Tarih seçenekleri sayesinde belirli bir tarih aralığında paylaşım yapmış kanalları görürsünüz.
Programın lisansı için Skype'tan iletişime geçiniz.
Özellikler
- Abone aralığına göre listeleme
- Tarih aralığına göre listeleme
- Video uzunluğuna göre listeleme
- Seçilen kanalların URL'lerini kopyalama
- Arama Tipi Ayarı
- Listelenen kanalların partner bilgisi
- Aramayı yarıda kesme özelliği
- Listedeki bir kanala anında erişim
- Kanalların partner bilgisi
Ödeme
Program için biçilen fiyat 50 TL'dır. Şuan için sadece PayPal ve banka havalesi ödemeleri kabul edilmektedir. Programın açık kaynak kodlu proje fiyatı 200 TL'dir.
Not: Dikkat ettiyseniz Abone Aralığını'nın altını boş bıraktım yani müşterinin isteğine göre küçük opsiyonlar ekleyebilirim
Hesaplar : Alihan Avcı Hesap Numaraları | #alejandro | Hesapno.com
Mediafire Link : Buraya Tıkla
VirusTotal : Buraya Tıkla
VirusTotal de variant strictor virusu buluyor ama program temizdir arkadaşlar hiçbir kötü yazılım yoktur içinde.
Programı kullananlar :
Şuanda botu kullanıyorum , kanalları tek tek gezmekle ugrasmıyorum sagolsun arkadaş cok ilgili birisi güzel bir bot cıkarmış
Son düzenleme: