Yeniden başladım ama bir sorum var!

• Kullanıcı ozzcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ozzcan

Kayıtlı Üye
İyi günler arkadaşlar, forumda aradım ama net bir cevap bulamadım.

2016 yılında 8-9 ayda 800 TL falan para kazanmışlığım vardı. Youtube'dan indirdiğim videoları farklı şekilde kolajlayıp tekrar yükleme sonucu elde ettiğim videolardı. Kanallarım kapanınca tekrar açma gereği duymadım.
Elimde bulundurduğum videoları şimdi yeniden kanal açıp yüklemeye başladım. 1k abone 4k saat izlenme falan konusunu biliyorum. Adsense hesabımı da kapatmıştım, ona da yeniden hesap açtım.

Şimdi sorum şu;
Kanalımdaki videolar 4k saat izlenmeye ulaşınca ben 1k aboneyi satın almayı düşünüyorum. Youtube benim videolarımı ve kanalımı ondan sonra inceleyip ne karar verebilir?

Yani;
- Kanalların onaylandı, para kazanabilirsin,
- Videoların para kazanmaya uygun değil, kanalın kapandı,
- Videoların para kazanmaya uygun değil ama kanalın kapanmadan izletebilirsin,
- Para kazanmaya uygun olmayan videolar silindi, para kazanmaya uygun videolar ile yoluna devam et,
vs vs vs...

İnceleme sonucunda yukarıdaki seçeneklerden biri mi olacak? Yoksa başka bir seçenek mi?

Burada vereceğiniz cevaplara göre video yüklemeyi durduracam veya farklı bir strateji belirleyecem...

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Merhabalar,

Videolarınız spam videolar. Eğer telif gönderen biri olmazsa başınıza gelecek muhtemel sonuç para kazanmanızı açmayacaklar kanalınız açık kalacak. Bunun yanında youtube algoritmasını bilmediğimizden videolarınızı orjinal görüp onay verme ihtimalleri de var tabiki. Ama çok yüksek ihtimalle para kazanma açılmayacak daha sonradan tekrar başvurun ibaresi olacak. Etkisi vardır muhtemel ama abone satın almanında etkisi olduğunu düşünmekteyim. Almanızı tavsiye etmem açıkcası. Öğrenmek istediğiniz farklı şeyler olursa özelden yazabilirsiniz

spam işi şuan herksin yapabileceği bir olay olmaktan çıktı, nasıl eskiden spam kolay özgün zorsa şuan özgün hala daha kolay olamamkla birlikte spama nazaran kolay bence yt işine girmeyi düşünüyorsan hiç spamla vakit harcama hem maddi hem manevi bitirir seni tüm herseyi ayarlasan bile parayı alıp alamayacağın meçhul bu ay alsan bir sonraki ay sıkıntı yaşayacaksın borsadan bile stresli oldu yt, özgünle yeni bir başlangıç yap.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri