Yeniden kanal açmak

castellia

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bundan 1-2 sene öncesine kadar başladım youtube'a . Bu forum sayesinde kendimi geliştirdim ve güzel kazançlar elde edebildim. Sonra ara vermek zorunda kaldım. Şimdi sıfırdan başlayacağım özgün olarak. Güzel projelerim ve iyi sayılabilecek ekipmanlarım var. Gel gelelim problem şu ki eski kanallarımı kontrol ettiğimde geçersiz tıklama etkinliğinden dolayı para kazanmamın devre dışı olduğunu gördüm. Herhangi bir illegal yöntem kullanmama rağmen ... Adsense programına tekrar katılamayacağım yazıyor . Ve bu beni oldukça üzdü. Bunun bir yolu yordamı var mıdır acaba ? Her türlü yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

NOT : önceden özgün çalışmıyordum.

ama hocam youtube akıllıdır şimdi. eski hesabımla bağlantımı bir şekilde bulursa ne olacak . emekler çöpe gidecek.örneğin eski mailime giriş yapsam, veya ip adreslerinden filan bir şekilde anlama ihtimalleri yok mu ? aklıma takılıyor sadece. başlamışken sağlam başlayım diyorum.

Hocam adsensede aynı isim sorun olmaz ama aynı banka aynı adres belki sorun olabilir, PC'yi temizleyin açın yeni kanalınızı yeni banka ve adres bilgileri ile başvurun adsense bişi olmaz. ve Hatta ben size önerdiğim hiç bişeyi yapmama ragmen onca kanal açıp adsene başvuruyorum bişey olmuyor elbet kanalım kapanıyor ama f..gcılar sag olsun..

çok teşekkür ediyorum, son bir soru soracağım .hddye format atsam , internet servisimi de değiştirsem, zaten yakında daha hızlı bir internet sağlayıcıya geçiş yapacağım, bütün bunlara rağmen, hala kullandığım kişisel gmailime giriş yapsam youtube yeni özgün kanalımı da kapatır mı ? ( kişisel gmail adresimde bütün hesaplarım kayıtlı, ve aynı adresin adsense kapanmış ve para kazanma devre dışı)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri