Yeniden Knight OnLine ?

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Arkadaşlar uzun süredir Knight'ta değişiklikler olduğunu, serverleri falan birleştirdiklerini duydum fakat o eski tadı alamayacağımı bildiğim için hiç tenezzül edip de bakmadım, fakat bu sıralar son bi kaç haftadır acayip bir şekilde Reklam vermeye başlamışlar, NTT Game baya bi değişiklik yapmış, paraya kıyıp hertarafa reklam vermiş. Dedim bi bakayım noluyo, girdim, 2 3 4 server birleşmiş bi server olmuş örn: ares diez xigenon = a serveri, manes cypher edana =b serveri tarzı. 2 tane de yeni sw gelmiş piana ve gaina diye. Baktım Gaina'yı Piana'daki aşırı yoğunluk nedeniyle açmışlar, dedim Allahalla acaba destan ve Titan olayı gibi olmasın hani yeniliyoruz dediler Titanı açtılar, sora bide yoğunluk var dediler Destanı açtılar parayı kırdılar ya. Bi bakayım dedim ama oyuna bi girdim abi herşeyi değişmiş. Giriş ekranından karakter seçme ekranından oyun içi arayüze kadar herşey. Harbiden adamlar yenilik yapmışlar, bi kasılmaya gideyim dedim MSN Koxp'tan başka bişe yok, Slotlar nası dolu, ulan dedim ne güzel eski günler gibi 2006 2007 yıllarında swlere giremiyorduk, girince bi slotta parti buldukmu nası sevinşyoduk aynı öyle :D Bu hevesle başladım, Gaina'da açtım bi char 30 oldum :D sizce nasıl olur, eskisi gibi zevk alırmıyız oyundan ?

Eski tadı alman imkansız dragon box diye bişi war serverın 1. gunu +1 in dusuyo gerisini sen hesap et ko bitik sırf daha fazla para ıcın gaia yı actılar kesinlikle başlama benim bırakma sebebim bu son guncellemeler ko da gb kasar satardık eski tadı tuzu kalmadı bu işten ciddi para kazanmıs bırı olarak soluyorum

Zor alırsın. Eğer ki gerçekten o tadı aldığına inanırsan bu mesajdan bana hatırlatma yap hocam. :)

Knight serverlar doluyken ne güzel olurdu be hey gidi günler :) Eskiden olsa tekrar başlardım ama artık pek istek gelmiyor nedense oyun oynadığım yok:D

Eski tadı alman imkansız dragon box diye bişi war serverın 1. gunu +1 in dusuyo gerisini sen hesap et ko bitik sırf daha fazla para ıcın gaia yı actılar kesinlikle başlama benim bırakma sebebim bu son guncellemeler ko da gb kasar satardık eski tadı tuzu kalmadı bu işten ciddi para kazanmıs bırı olarak soluyorum

hocam bu dragon box olayı ne tam olarak. nası in düşüyo ya :S

eskıden surası guzeldı. mahallede herkes knıghtı bılırdı oynamasa bıle oturup dınlerdı sohbet fılan oludu.... şimdi buyuduk fılan ama ıyıkı bırakmısım dıyorum.... :D mıllet cok zaman gecırıyordu o oyun basında....

hocam bu dragon box olayı ne tam olarak. nası in düşüyo ya :S

cashle alıyosun şansa icinden elit itemler düşüyo tamamen ko nun para ıcın cıkarmıs olan olaylarında bi tanesi başlaman sadece ko nun ekmegıne yag surer cash al pre al item al artık herkes bırakma noktasın da her turlu sacmalık war pvp server da donuyo artık ko

hocam şimdi normal, xign3code gibi bişey var oyuna başlarken eski xTrap gibi birşey. Muhtemelen koxpların çoğunu engelliyor diye düşünüyorum fakat Türk'ler buna yine birşey bulur beni etkileyen, oyunda ki kimsenin koxp istememesi :D eskiden olsa millet birbirine yazardı chat'den banada ver banada ver koxpu diye şimdi biri kullanıyosa direk report falan, düzgün oynayın :D millet eski ko'yu istiyor. Hevesleri olan bi denesin derim. burada düşüncelerimiz paylaşarak bi YTPara ekibi olarak başlarız ya da başlamayız.

isterseniz toplanalım 5 6 kişi olsak clan kurarız gaıada başlarız :D

Cyper LasTEvil 82 lvlde bırakmıştım şimdi ne mail adresini hatırlıyorum ne de şifresini:) Gerçekten çok büyük değişiklik olup koxp'un önüne geçtiler ise tekrardan başlayabilirim. Bende gb kasıp internet kafelerde çok satmıştım. Ne oyundu ama, adamın biri çarı satın almak için çar sahibine bmw araba verip haberlere bile çıkmıştı.

Oyunu 2007 de oyundan para kazanma işini 19.07.2013 de bıraktım başlarsanız warıor acın arada girer pk atarım :D

en son oynadığım ionia yeni açılmıştı ionia da bi hevesle mage açmıştım onu da 80 lvl yapmıştım sonra oyun iyice bozulunca bırakmıştım eğer düzelmişse ytpara clanı olarak başlayalım en azından birbirimize destek oluruz :)

koxp halen var hocam evet oyunda güzel değişiklikler oldu ama kötünün, çirkinin önünü kapayamadıkları için 3 yanlış 1 doğru misali yeniliklerin bi anlamı kalmadı yeni gelen karakter mesela PARUTU mudur nedir ona uğrasılacğına koxpu engellemek adına birseyler yapılabilirdi tamamen boş bir karakter .
Dragon box konusunda evet oda ayrı bir sıkıntı ben serverin ilk günlerinde in +1 alanlardanım drop olarak :) tabii işim ticaret oldupu için 1000 liraya felan satmıştım oyunda ki çogunluğun suan amacı TL

eski zevki alman için milyarlar yatırman lazım hocam oyuna onu söyliyim ben sana :)

knightın sahibi başka bir şirket mi olmuş ?

koxp halen var hocam evet oyunda güzel değişiklikler oldu ama kötünün, çirkinin önünü kapayamadıkları için 3 yanlış 1 doğru misali yeniliklerin bi anlamı kalmadı yeni gelen karakter mesela PARUTU mudur nedir ona uğrasılacğına koxpu engellemek adına birseyler yapılabilirdi tamamen boş bir karakter .
Dragon box konusunda evet oda ayrı bir sıkıntı ben serverin ilk günlerinde in +1 alanlardanım drop olarak :) tabii işim ticaret oldupu için 1000 liraya felan satmıştım oyunda ki çogunluğun suan amacı TL

eski zevki alman için milyarlar yatırman lazım hocam oyuna onu söyliyim ben sana :)

bazarcı gençliğe selam olsun :D

knightın sahibi başka bir şirket mi olmuş ?

NTT Game

---------- Mesaj saat 19:26:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:45 civarında gönderildi. ----------

DragonBox'tan çıkan itemler old değil mi yani :D ??

dubstep intronun müzigi atarmısın ya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri