- Web sitesi
- www.alpaslan.karadeli.com
Arkadaşlar uzun süredir Knight'ta değişiklikler olduğunu, serverleri falan birleştirdiklerini duydum fakat o eski tadı alamayacağımı bildiğim için hiç tenezzül edip de bakmadım, fakat bu sıralar son bi kaç haftadır acayip bir şekilde Reklam vermeye başlamışlar, NTT Game baya bi değişiklik yapmış, paraya kıyıp hertarafa reklam vermiş. Dedim bi bakayım noluyo, girdim, 2 3 4 server birleşmiş bi server olmuş örn: ares diez xigenon = a serveri, manes cypher edana =b serveri tarzı. 2 tane de yeni sw gelmiş piana ve gaina diye. Baktım Gaina'yı Piana'daki aşırı yoğunluk nedeniyle açmışlar, dedim Allahalla acaba destan ve Titan olayı gibi olmasın hani yeniliyoruz dediler Titanı açtılar, sora bide yoğunluk var dediler Destanı açtılar parayı kırdılar ya. Bi bakayım dedim ama oyuna bi girdim abi herşeyi değişmiş. Giriş ekranından karakter seçme ekranından oyun içi arayüze kadar herşey. Harbiden adamlar yenilik yapmışlar, bi kasılmaya gideyim dedim MSN Koxp'tan başka bişe yok, Slotlar nası dolu, ulan dedim ne güzel eski günler gibi 2006 2007 yıllarında swlere giremiyorduk, girince bi slotta parti buldukmu nası sevinşyoduk aynı öyle
Bu hevesle başladım, Gaina'da açtım bi char 30 oldum
sizce nasıl olur, eskisi gibi zevk alırmıyız oyundan ?