Yeniden Knight OnLine ?

eskiden Noah System & MGame vardı yeni şirket tekrar atak yapmış büyük ihtimal. Gerçekten değişiklik olduysa oyun tekrar popülerliğini kazanır. Youtube içinde güzel bir vidyo kaynağı olabilir :)

Hocam benim dikkatimi çeken de reklamlar oldu. Google'a büyük para vermişler olsa gerek Adsense reklamlarının %70'ini kaplıyolardı son birkaç haftadır. Yeni sw'lar açılalı ne kadar oldu ? tam bilgim yok eğer yeniyse bekleyip görmek lazım ama eğer birkaç ay geçtiyse bence buna göre şuan oyun durum gayet iyi. Klanla iş yapılabilir, exp olsun, pk olsun bence. Google'dan o kadar para kaldırıyoz 3 5 de buraya atarız zaman geçer :D şuan yt dışında işim yok canım sıkılyo :D

NTT Game

---------- Mesaj saat 19:26:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:45 civarında gönderildi. ----------

DragonBox'tan çıkan itemler old değil mi yani :D ??

hayır her tur item cıkabilior old cıkma olasılığı cok düşük dier iremlere göre .. cs +3 in+1 ib +1 cıkan en değerli itemler

Hocam benim dikkatimi çeken de reklamlar oldu. Google'a büyük para vermişler olsa gerek Adsense reklamlarının %70'ini kaplıyolardı son birkaç haftadır. Yeni sw'lar açılalı ne kadar oldu ? tam bilgim yok eğer yeniyse bekleyip görmek lazım ama eğer birkaç ay geçtiyse bence buna göre şuan oyun durum gayet iyi. Klanla iş yapılabilir, exp olsun, pk olsun bence. Google'dan o kadar para kaldırıyoz 3 5 de buraya atarız zaman geçer :D şuan yt dışında işim yok canım sıkılyo :D

ben başlıyorum o zaman :)

Drop listesi falan varmı hocam bunun ?

Değerli Şövalyeler!

Bugünkü güncelleme ile birlikte NTTGame, sizlere iki yeni Power Up Store ürünü sunuyor;

İlk eşyamız Ejderha Kutusu. Bu kutudan düşebilecek eşyalar;

Krowaz Zırhları,
UTC Aksesuarları,
[Ejderha Kutusu]Juraid Mücevher Kutusu
[Ejderha Kutusu]Bifrost Kutusu
[Ejderha Kutusu]Aksesuar Kutusu
[Ejderha Kutusu] 7.Zırh Paketi
[Ejderha Kutusu] Bilinmeyen Tüy
[Ejderha Kutusu] Şavaş Kahramanı Kanatları Değişim Paketi
[Ejderha Kutusu] 8.Zırh Paketi
[Ejderha Kutusu] Son Sınıf Aksesuar Kutusu

ve hatta bunların yanısıra;

%100 Tecrübe Geri Kazanma Parşömeni
Kutsal

İkinci eşyamız ise Güçlü Canavar Çağırma Asası. Bu eşyayı skill bara koyduğunuzda size 3 kez yaratık çıkarma hakkı verecektir. Tıkladığınız anda yaratık çıkacağından dolayı dikkatli olmanızı öneriyoruz. Bu yaratıklardan ise;

[Canavar Asası]Aksesuar Kutusu
[Canavar Asası]Bifrost Kutusu
[Canavar Asası]7.Zırh Paketi
[Canavar Asası]Juraid Mücevher Kutusu
[Canavar Asası]Aziz Patron Kuponu
[Canavar Asası]Savaş Alanı Kahramanları Kanadı Senedi
[Canavar Asası]Kanat Silahları Çantası
[Canavar Asası]Magpie Mama Dönüşüm Senetleri

Unutmayınız ki kutuları açmak adına Kayra ile görüşmeniz gerekmektedir.

Teşekkürler,

NTTGame || Knight Online Ekibi

Eski zevki asla alamayız eski Görünüm Çok Güzeldi

o kesin de hocam, şuan Ko'ya alternatif bir oyun bulamıyorum. Lol denedim 1 2 ay oynadım ama yok. Yeni arayüz bence başarılı olmuş, çünkü birçok saçma sapan şey yapıldı oyun üzerinde, en başarılılarından biri arayüz bence diğerlerine nazaran. Eğer başlayacak olan varsa girsin akşama kadar 25 30 yapsın ben akşama oyuna girerim :D PM'leri de bu konuda yazalım, oyun da yardımlaşırız başlayanlar.
Nick: K4R4D3L1 Sw: Gaia, akşam online olurum. Bi deneyelim bakalım.. :D

o kesin de hocam, şuan Ko'ya alternatif bir oyun bulamıyorum. Lol denedim 1 2 ay oynadım ama yok. Yeni arayüz bence başarılı olmuş, çünkü birçok saçma sapan şey yapıldı oyun üzerinde, en başarılılarından biri arayüz bence diğerlerine nazaran. Eğer başlayacak olan varsa girsin akşama kadar 25 30 yapsın ben akşama oyuna girerim :D PM'leri de bu konuda yazalım, oyun da yardımlaşırız başlayanlar.
Nick: K4R4D3L1 , akşam online olurum. Bi deneyelim bakalım.. :D
Lol bırakılcak oyun değil üstad sen biraz daha takıl lol de ko'dan kat kat kaliteli bi oyun

Lol bırakılcak oyun değil üstad sen biraz daha takıl lol de ko'dan kat kat kaliteli bi oyun

hocam kalitesine birşey demiyorum 1 2 ay dediğim 1 yıl falan oldu. ama Ko'nun şuan verdiği hevesi zevki bile alamıyorum Lol'de :D abi nasıl bi oyunsa artık, ölüsü bile adamı bitiriyor.

Knight Online Bir Hastalıktır Bulaşırsa kanser olur sonrada yutupta ölürsünüz. :)
Günlerini Aylarını hatta yıllarını o oyunda geçiripte ellerine hiç bir şey gecmeyen insanlardan olmayın .

Knight Online Bir Hastalıktır Bulaşırsa kanser olur sonrada yutupta ölürsünüz. :)
Günlerini Aylarını hatta yıllarını o oyunda geçiripte ellerine hiç bir şey gecmeyen insanlardan olmayın .

hastalık olduğu kesinde iş ayrı oyun ayrı :D o kadar da değil. sonuçta birşeyler görüp geçirmiş insanlarız, birşeyleri ayırt edebilriz artık. :) o dedikleriniz daha çok liseli gençler için bence :D

hastalık olduğu kesinde iş ayrı oyun ayrı :D o kadar da değil. sonuçta birşeyler görüp geçirmiş insanlarız, birşeyleri ayırt edebilriz artık. :) o dedikleriniz daha çok liseli gençler için bence :D

Bu dediklerim liseli gençler içinde sıkıntı yılsonu bütün derslerden çakıyorlar sonra :)

Ama bunun takıntılısı olan bildiğim cok sayıda yetişkin insan var :)

Arkadaşlar Oyunun Durumu : Para Tuzağı. Özet Geçeyim.

Yeni Serverlar Geldi Drop Box 200 cash ile satıldı içinden in-ib-cs düştü bol bol.
koxpa yine çözüm bulamadılar.Yalandan Yere hapise girerseniz 33 lira verip cash ile stick almak zorundasınız.. :) bunları bilip oynayın arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri