Yeniyim istekliyim :)

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
Merhaba arkadaşlar, dün youtube işine başladım. Hayırlısıyla çalışıp kazanıcaz bakalım. Şimdilik yarı özgün yada özgün gidiyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkacağını da düşünmüyorum ama kazanç olayı oturucak mı o önemli asıl :)

Ytpara bana teorik olarak çok şey kattı açıkçası, şimdi sıra uygulamada :) Kategori olarak da çocuklara yönelik gidiyorum şimdilik :)

Öneriniz var mı acaba? :)

Yarı özgün bu tanımı bir türlü çözemedim :Dd

Videonun yarısını kendim çekiyorum yarısını başka kanallardan alıyorum, birleştirip logo basıp render alıyorum. Bir de youtube da sıra bulmak için bir site filan var mı acaba ?

---------- Spam Engelliyici 17:06 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

sabır ve çalışmak, çalışmak, çalışmak. :)
Çaışmak var hocam inşallah :)
sağlam çalış az kanal çok para, gidipte 100 200 kanal açma
tek kanal ile başladım bakalım hayırlısı :)

Konu ismini bir tek yanlış düşünen ben miyim :D

Şaka bir yana, hocam gerçekten zamanla oturacak şeyler bunlar sadece tecrübe :)

çok kanal aç illa 1 tanesi tutar

Hosgeldin kardesim insallah kazanirsin forumu incelemeni tavsiye ederim eski postlara goz at derim derinlerde guzel bilgiler bulacaksindir.. hayirli forumlar

Merhaba arkadaşlar, dün youtube işine başladım. Hayırlısıyla çalışıp kazanıcaz bakalım. Şimdilik yarı özgün yada özgün gidiyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkacağını da düşünmüyorum ama kazanç olayı oturucak mı o önemli asıl :)

Ytpara bana teorik olarak çok şey kattı açıkçası, şimdi sıra uygulamada :) Kategori olarak da çocuklara yönelik gidiyorum şimdilik :)

Öneriniz var mı acaba? :)

İnşallah kazanırsınızda hocam yanlış zamanda başlamışsınız hafiften geç kaldınız gibii :D

İnşallah kazanırsınızda hocam yanlış zamanda başlamışsınız hafiften geç kaldınız gibii :D
Hiç birşeyin geçi olmaz hocam çalışana hep ekmek var :) 1 1.5 sene önce de başlamıştım da o zamanlar hemen bırakmıştım. Şimdi istekliyim inşllah :)

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:57 ----------

Hosgeldin kardesim insallah kazanirsin forumu incelemeni tavsiye ederim eski postlara goz at derim derinlerde guzel bilgiler bulacaksindir.. hayirli forumlar
saolasın hocam baya okudum zaten özellikle serkan abinin postları ama bakalım birşeyler yakalayabilecek miyiz :)

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------

An itibarı ile bir videomu bir kategoride en çok aranan ikinci kelimede ilk sayfaya soktum :D Bugün yaptım daha :) Emek varsa yemekte var inşallah hadi bakalım :)

Kanalların seri şekilde kapandığı an gerçek bir spammer olursun çünkü herşeyi artık kafanda oturmuş youtube den x2 şeklinde paralar alacağını düşünürsün, dene dene ve dene denenmeden hiç bir sonuca ulaşılmıyor, yılmadan çalış tavsiyelerim bunlar, bol kazançlar. :)

Kanalların seri şekilde kapandığı an gerçek bir spammer olursun çünkü herşeyi artık kafanda oturmuş youtube den x2 şeklinde paralar alacağını düşünürsün, dene dene ve dene denenmeden hiç bir sonuca ulaşılmıyor, yılmadan çalış tavsiyelerim bunlar, bol kazançlar. :)

valla hocam denemeye başlıyorum inşallah bugünden itibaren sonuç alacağıma da inanıyorum çalışan kazanır ama biraz tecrübe eksiği var onda da artık Ytpara ailesinin bir ferdiyiz yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri