Yepyeni adsenseden para kazanma yolu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana söyle beraber yapalım ile gelmeyin şartları kabul edenide alıp almamak insiyatife bağlıdır. Şuan için son 2 kişi görmeyenler için up

Bana söyle beraber yapalım ile gelmeyin şartları kabul edenide alıp almamak insiyatife bağlıdır. Şuan için son 2 kişi görmeyenler için up
geçen bi arkadaşta yol yapmıştı onaylısın ya sende yapiyosun yayınlayın lütfen herkes görsün

zorla adam toplamıyoruz. şartlar yazıyor kimseye bir eğitim filan sattığım yok. Adil bir konu şartların nasıl hükümsüz kalacağıda yazıyor. neyi anlatmamı bekliyorsunuz.

İş hakkında yorum yapmayacağım ama senin insanlara yaklaşım tarzınla cevap verecek olsaydım "gökdelenim olsa tuvaletine işçi yapmazdım seni" derdim. Kabadayılık taslayacağın bir platform değil burası. Üslubuna dikkat et.

adsense ve google binlerce calısanı yüzlerce botu var hileli şekilde para kazanmanız imkansız ha hilesiz yepyeni dünyada ilk bir şey bulduysan zaten şirket kur migrosof ol.

zorla adam toplamıyoruz. şartlar yazıyor kimseye bir eğitim filan sattığım yok. Adil bir konu şartların nasıl hükümsüz kalacağıda yazıyor. neyi anlatmamı bekliyorsunuz.
kendin yapsana ozaman sıfır zarar millete 5 kuruşunu kaptırmasswın

Birşey bulmuşssun ama bunu geliştirmek için webden anlayan kişilere "ihtiyacın" var. Gayet normal, helal olsun. İhtiyacın olan kişiler de bu işten kazançlı çıkacak. Bu da normal. Ama sanki inşaata amele topluyormuş gibi yapıyorsun bu işi. Aklındaki kişileri bu üslupla bulamazsın, Bu laflarla bulduğun kişilerle çiş yapamazsın. Amazonu kuran adam bile böyle ilan verseydi çoluk çocukla uğraşırdı. http://technokafa.net/jeff-bezosun-amazon-icin-yayimladigi-ilk-is-ilani-ortaya-cikti/ Hatta bak nasıl ilan vermiş.

Birşey bulmuşssun ama bunu geliştirmek için webden anlayan kişilere "ihtiyacın" var. Gayet normal, helal olsun. İhtiyacın olan kişiler de bu işten kazançlı çıkacak. Bu da normal. Ama sanki inşaata amele topluyormuş gibi yapıyorsun bu işi. Aklındaki kişileri bu üslupla bulamazsın, Bu laflarla bulduğun kişilerle çiş yapamazsın. Amazonu kuran adam bile böyle ilan verseydi çoluk çocukla uğraşırdı. http://technokafa.net/jeff-bezosun-amazon-icin-yayimladigi-ilk-is-ilani-ortaya-cikti/ Hatta bak nasıl ilan vermiş.

jeff bezos'dan banane , Bizim işimiz yok karunlar ile, sen benle konuşma cesareti buldun mu ki beni yargılama cesaretini nereden buluyorsun.

jeff bezos'dan banane , Bizim işimiz yok karunlar ile, sen benle konuşma cesareti buldun mu ki beni yargılama cesaretini nereden buluyorsun.

sen kimsin kardeş gerçek hayatında çok mu aşağılıyorlar seni burda anonimliğin verdiği güçle atar yapıyorsun?

50 dolar az para değil, nerdeyse 300 lira yapar, nasıl güvenelimde 300 lira verelim

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri